Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.082
Cevap
807
Favori
1.231.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bağımsıztürk

Selamlar

Ocakta gelecek oyunlar belli oldu.

Control
    Plague A Tale of Innocence
    Resident Evil 7

Daha başka bir kaç ıvır zıvır oyun da var
    Ortaya mesaj sallamadan önce kaynak belirtiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Cidden bunu ne zaman açıcaklar en basitinden PES e bile forma lisans yaması yapamıyoruz.

Alıntıları Göster
    Hiçbir zaman mod desteği açılmayacak boşuna beklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bağımsıztürk

Gamespot sitesinde gördüm , ama şu an kaldırmışlar. Niye anlamadım. Belki Microsoft vs kaldırtmıştır. Tahmin ediyorum Microsoft önce resmi bir video ile tanıtmak isteyebilir gelecekleri
    Ne zaman görmüştünüz? Önbellekten bakıcam.
  • Arkadaşlar kafama takılan bi kaç ufak tefek sorum var. Yarın S makine gelecek baştan yanlış davranmayalım bu gamepass konusunda.

Geçen hafta Ultimate aldım 5.90 a(xbox alacağımı düşünmüyordum pc için almıştım aslında)normalde önce gold sonra ultimate alırsak 15 ay ultimate oluyormuş tabii bilmiyordum herneyse;

1- Ultimate aldığım 3 aylık hesabı Xbox a tanımlatıp oyunları indirdikten sonra 3. ay dolunca forumdan başka arkadaşın P2 hesabını alırsam yüklediğim oyunlara devam edebilir miyim? Veya kendim yeni microsoft hesabı açıp oradan Gold ardından Ultimate yapıp önceki hesabımdaki oyunlara devam edebilir miyim? (Her 15 ay da yeni hesap açıp bunu yapabilirim sanırım yada başkasının P2 hesabını kullanarak)

2- Ea access de alacağım yalnız bunu P2 hesabı paylaşarak yapmak istiyorum. Onun içinde ultimate aldığım hesabın dışında sıfırdan başka mail açıp o hesap üzerinden Ea Access alıp paylaşmam gerekli değil mi?

3- P2 olarak tanımlasın diye mail şifremi verdiğim kullanıcı kendini P1 hesap yapabilir mi? Ve yapabiliyorsa sonucu ne olur :) Ayrıca mail şifresini paylaşmanın bi sakıncası var mı?

4- Forumdan P2 olarak aldığım hesapta P1 kullanıcı şifresini değiştirirse sanırım yalan oluyoruz.

5- Bir oyunun 900p mi 1080p mi oynattığını nasıl anlarım?

6- Makine gelince yapmam gereken ayar falan var mıdır?

7- 2 kişilik oynanacak güzel oyunlar tavsiye eder misiniz? Hem Ea hemde Game Passte.

Şimdiden teşekkürler.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, elimden geldiğince sorduğunuz sorulara sırasıyla cevap vermeye çalışayım :)

1- Evet oyun oynadığınız hesapta oynamaya devam ederseniz oyunlara kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bunun için p2 hesap alırsanız bu hesapta oturum açıp online olduktan sonra oyunların kayıtlı olduğu hesaba geçip buradan oynamaya devam etmeniz yeterli (her 15 ayda bir bunu yapabilmeniz için gold live'ın tamamını gamepass ultimate'e çeviren kampanyanın devam etmesi gerekiyor, yakın bir zamanda bu kampanyanın biterek 12 aylık gold live'ı 4 aylık gamepass ultimate'e çevirecek standart işleyişin geleceğini düşünüyorum şahsi olarak)

2- Evet bu hesabın P2'sini paylaşmak istiyorsanız diğer kullanıcıya oturum açma zorunluluğu doğuyor, yani sizin ana hesabınız olduğu ve sizde de sürekli oturum açık olacağı için yeni bir hesaba ihtiyacınız olacak

3- Kendisini P1 yapabilir, ayrı makinada P1 olduğunda hesabı p1 olarak paylaşma hakkınız 4'e düşmüş olur, P1-P2 bilgisi verilerek hesap paylaşımı yapmalısınız. Bunun dışında hesabınızın güvenlik ayarlarına telefon ve kurtarma maili tanımlayarak şifrenizi güvenli bir şekilde paylaşabilirsiniz.

4- Evet maalesef şifre değişirse yalan oluyoruz, bu yüzden güvenilir, referanslı ve eski kullanıcılarla alışveriş yapmaya özen göstermeniz gerekiyor.

5- Eğer çıplak gözle anlayamıyorsanız bu sizin için pozitif bir durum boşverin çözünürlüğü keyif almaya bakın :)

6- Geldiğinde ilk olarak hesabınıza giriş yapıp oyunları indirmeye başlamadan önce sistem güncellemelerini yapmanızı tavsiye ederim

7- 2 kişilik oyundan kastettiğiniz co-op oynamaksa forumda detaylı konusu mevcut oraya bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Hiçbir zaman mod desteği açılmayacak boşuna beklemeyin.

Alıntıları Göster
    Neden ?
  • Gold a gelen Tekken 6 yı nasıl Download edeceğiz ya :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnosis.

Merhaba, elimden geldiğince sorduğunuz sorulara sırasıyla cevap vermeye çalışayım :)

1- Evet oyun oynadığınız hesapta oynamaya devam ederseniz oyunlara kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bunun için p2 hesap alırsanız bu hesapta oturum açıp online olduktan sonra oyunların kayıtlı olduğu hesaba geçip buradan oynamaya devam etmeniz yeterli (her 15 ayda bir bunu yapabilmeniz için gold live'ın tamamını gamepass ultimate'e çeviren kampanyanın devam etmesi gerekiyor, yakın bir zamanda bu kampanyanın biterek 12 aylık gold live'ı 4 aylık gamepass ultimate'e çevirecek standart işleyişin geleceğini düşünüyorum şahsi olarak)

2- Evet bu hesabın P2'sini paylaşmak istiyorsanız diğer kullanıcıya oturum açma zorunluluğu doğuyor, yani sizin ana hesabınız olduğu ve sizde de sürekli oturum açık olacağı için yeni bir hesaba ihtiyacınız olacak

3- Kendisini P1 yapabilir, ayrı makinada P1 olduğunda hesabı p1 olarak paylaşma hakkınız 4'e düşmüş olur, P1-P2 bilgisi verilerek hesap paylaşımı yapmalısınız. Bunun dışında hesabınızın güvenlik ayarlarına telefon ve kurtarma maili tanımlayarak şifrenizi güvenli bir şekilde paylaşabilirsiniz.

4- Evet maalesef şifre değişirse yalan oluyoruz, bu yüzden güvenilir, referanslı ve eski kullanıcılarla alışveriş yapmaya özen göstermeniz gerekiyor.

5- Eğer çıplak gözle anlayamıyorsanız bu sizin için pozitif bir durum boşverin çözünürlüğü keyif almaya bakın :)

6- Geldiğinde ilk olarak hesabınıza giriş yapıp oyunları indirmeye başlamadan önce sistem güncellemelerini yapmanızı tavsiye ederim

7- 2 kişilik oyundan kastettiğiniz co-op oynamaksa forumda detaylı konusu mevcut oraya bakmanızı tavsiye ederim.
    Teşekkürler :)
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Ben yorumu okur okumaz hem yurtdışı hemde yurtiçi sitelerden baktım. Böyle bir bilgi yoktu. Olacağını da sanmıyorum. Olursa Remedy oyunculara güzel bir kazık atmış olur. Birinci ağızdan gelmeyecek dediler 1 ay sonra gelmesi güvenilirliklerini sarsar.

• Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    Gamepass olayına biraz yeniyim. İlk defa 3 aylık aldım indirimden ama PC için. Gördüğüm kadarıyla Gamepass için de PSN gibi kardeşlik imkanı var. Bu imkan PC üyelikleri için de geçerli mi acaba? yoksa sadece Xbox için mi o şekilde kullanılıyor? Okuduğum farklı mesajlardan P2 hesabı konsol veya PC'de kullanabileceğimi anlıyorum ama başka sorulara cevaplarınızı görünce özellikle bu mesaj üzerinden sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 3 Ocak 2020; 16:37:10 >
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Dün saat 11 gibi ama bir saat sonra yoktu. Ön belleğe bir saatlik paylaşım alınır mı bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Gold a gelen Tekken 6 yı nasıl Download edeceğiz ya :)
    x360 oyunu ise hesapta kradikartı tanımlı olması lazım x360 oyunları
    satın al diyerek ekliyorsun listene :D
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Sadece gamepass ultimate hesabı aynı anda konsol ve pc için gamepass içeriyor, konsolda kullanan kişi oturum açmadan hesap özelliklerine erişebildiği için P1 olarak kullanması durumunda (bu sadece mail adresi ve şifreyi girerek hesabı konsola tanımlayıp bir daha oturum açmak zorunda kalmaması anlamına geliyor) diğer kullanıcı aynı hesabı oturum açarak (yani P2 diye bahsettiğimiz durum) ister konsolda ister pc'de gamepass özelliklerine erişebiliyor. Burada dikkat edilmesi gereken mesele konsolda P2 nin konsol yapısı gereği oyunlarını bu hesap üzerinde oynayıp kayıt etmek zorunda olmaması (bu hesapta oturum açıp online olmak zorunda ama aynı anda farklı hesaplarla da oturum açabildiği için istediği hesap üzerinden oyunlarını oynayıp kayıt edebiliyor) pc için geçerli değil, çünkü pc için gamepass uygulamasında tek bir hesapla oturum açabiliyoruz ve sonuç olarak sadece pc için kardeşlik yapamıyoruz maalesef
    Aklınızda soru işareti kalmaması için elimden geldiğince detaylı şekilde anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olabilmişimdir :)

• GAME PASS [ANA KONU]

• yuh gta5 geldi gamepass a :D
  • gtav gamepass e hayırlı olsun

edit: konsola gelmiş sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 3 Ocak 2020; 17:19:38 >
  • Demiştim hocam 1-2 güne gelir diye, bilmiyorum GTA V bomba sayılır mı ama bence güzel haber

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnosis.

Demiştim hocam 1-2 güne gelir diye, bilmiyorum GTA V bomba sayılır mı ama bence güzel haber
    marka değeri yüksek birde hala satılan ve oynanan bir oyun :D
    kaç yılık oyun hala indirime girdiginde bütün platromlarda
    1. sırada oluyor en çok satılan oyunlarda. ps3-x360-ps4 satın alıp
    oynamıştım zamanda xbox one almamıştım :D xbox one x de keyfini çıkar artık
    ama xbox one x için galiba 4k yaması yok hala oyunun dimi :D
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    Tam bende sizi alıntılayacaktım, kalbiniz temizmiş .:)

Bomba haber tabiki, hala en çok satan 3 oyundan birisini verdiler.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 3 Ocak 2020; 17:24:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Aynen one x desteği yok ama yine de yükleyip oynarım bir süre, ben de pc'de bitirmiştim zamanında o yüzden xbox'a almamıştım

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.