Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.082
Cevap
807
Favori
1.231.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasgok kullanıcısına yanıt
    Ultimate aldığım kartımdı
    Şuan hala dönüyor onaylanmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pc'de forza dışında düzgün bir oyun yok.Yeni gelen grafik kalitesi yüksek oyunlar konsola geliyor sadece.Witcher 3'ü pc'de oynamayı isterdim mesela.Klavye mouse ikilisiyle daha rahat oynanıyor böyle oyunlar bana göre.

• Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    Witcher 3’ü Pc’de gamepad ile oynadım. Ben daha fazla zevk alıyorum gamepad ile oynarken. Zorlanmadım hiç oynarken. Tercih ve zevk meselesi. Bence hazır indirim de varken 20₺ civarına alınabilecek bir oyun. DLCleri zaten ayrı bir dünya. Gamepass’e dlcsiz geliyor benim bildiğim. Dlcleri için bile değer bence.

Hellblade oynamadıysan eğer bence o da güzel. Bitirmek üzereyim neredeyse. 2-3 gündür oynuyorum, onu da oynayabilirsin. Ama tabi yine de pc için kütüphanede xbox’a göre içerik az denilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak-Tr -- 24 Aralık 2019; 2:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

Pc'de forza dışında düzgün bir oyun yok.Yeni gelen grafik kalitesi yüksek oyunlar konsola geliyor sadece.Witcher 3'ü pc'de oynamayı isterdim mesela.Klavye mouse ikilisiyle daha rahat oynanıyor böyle oyunlar bana göre.
    Acaba fare / klavye desteği var mıdır bu oyunun? Malum, bazı oyunlar için destek var artık..
  • Xbox one s geldi kurdum. Cihaz güncelleme yaparken bende abonelikleri hallettim.
    Hediye gelen 1 aylık live gold ve ultimate üyeliklerine dokunmadım.

Önce 179tl’ye 1 yıl live gold aldım.

Ardından 1ay 5.9tl 2 ay bonus ücretsiz gamepass ultimate’e abone oldum. Daha sonraki aylarda 44.9’a yenileceği yazmakta. Bunu ödememek için ne yapacağız?

GAME PASS [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Xbox one s geldi kurdum. Cihaz güncelleme yaparken bende abonelikleri hallettim.
    Hediye gelen 1 aylık live gold ve ultimate üyeliklerine dokunmadım.

Önce 179tl’ye 1 yıl live gold aldım.

Ardından 1ay 5.9tl 2 ay bonus ücretsiz gamepass ultimate’e abone oldum. Daha sonraki aylarda 44.9’a yenileceği yazmakta. Bunu ödememek için ne yapacağız?

otomatik yenilemeyi iptal ede bilirsin.
    15ay ultimate üyelik hayırlı olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

otomatik yenilemeyi iptal ede bilirsin.
    15ay ultimate üyelik hayırlı olsun :D

Alıntıları Göster
    Yenilemeyi kapatırken 3 ay sonunda Game pass ultımate üyeliğinizi kaybedeceksiniz diyor

• Kankkunen kullanıcısına yanıt
    Ama 2021 tarihinde diyor. Sıkıntı yok yani. Başta bende korktuydum.
    GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]

27 Mart 2021’e kadar kafam rahat. O tarihte beni uyandırın lütfen. :D

Ancak iki sorum daha olacak.

*Konsol içinde 1aylık gold ve ultimate, 2. kol içinde 15 günlük kod geldi.

Bunları kod ekle kısmından eklemeli miyim? Son Kullanma Tarihi var mı?

*Konsol ile birlikte verilen minecraft+fortnite+sea of ... oyunlarının kodlarını ekledim. İkisi indirme kuyruğuna eklendi ama fortnite eklenmedi. Arama butonu ile gidip indirme emri verdim. Bu üç oyunun sonsuza kadar benim olduğunu nereden görebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kankkunen

Yenilemeyi kapatırken 3 ay sonunda Game pass ultımate üyeliğinizi kaybedeceksiniz diyor

Alıntıları Göster
    3 ay kaldıysa aldıysan öyle der tabi.
    yukarıdaki arkadaşın gibi yazar tam tarihi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

3 ay kaldıysa aldıysan öyle der tabi.
    yukarıdaki arkadaşın gibi yazar tam tarihi .

Alıntıları Göster
    Tamam uyarıya rağmen yenilemeyi kapatınca Mart 2021 e kadar görünüyor.

• Kankkunen kullanıcısına yanıt
    Biz 2020ye giriyoruz. Birden 2021e diye başta korkmuştum sonrada 15ay kaldığını fark ettim.

• Beyler bu 2 aylık 11,80 tl veya 3 aylık 5,90 tl muhabbetleri biter mi 2020 de. Ben biraz maddi biraz da zamansızlıktan 1 yıllık alamıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang_88

Beyler bu 2 aylık 11,80 tl veya 3 aylık 5,90 tl muhabbetleri biter mi 2020 de. Ben biraz maddi biraz da zamansızlıktan 1 yıllık alamıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı
    yıl başından sonra biter gibi duruyor.ama yeni kampanyalar gelir kesin 3aylık 6 aylık 12aylık ultimate paketlerinde indirim olur gibi duruyor.
  • Arkadaşlar pc için ilk defa xbox gamepass almak istiyorum, almışken en az bir yıllık almak istiyorum malum fiyat uygun iken, yalnız üye ol dediğim zaman sadece 1 aylık üyelik seçeneği görünüyor yukarıda ki yorumları okuduğumda ise bir yıl, iki yıl hatta üç yıl üyelik yenileyen arkadaşlar olmuş, acaba uzun süreli üyelik sadece xbox için mi var, pc için uzun süreli üyeliği nasıl alabilirim.
  • SATILMIŞTIR
    Satılık p2
    Xbox gamepass ultimate üyeliği (gamepass + gold live)
    Bitiş tarihi 30.07.2022 (31 aylık)
    İster pc ister konsolda p2 hesabı kullanabilirsiniz.
    Fiyat pazarlıksız 200 liradır.
    GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnosis. -- 27 Aralık 2019; 17:21:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler bi sorum var 3 yıllık live alıp gamepass ultimate yapmak istiyorum. Kafama takılan şey 1 yıllık live gold aldıktan sonra 1 er yıllık goldları hediye olarak al diycem ancak bu hediye olan goldları aynı hesaptan mı alıcam yoksa başka hesap oluşturup hediye olarak almam mı gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smudger

Beyler bi sorum var 3 yıllık live alıp gamepass ultimate yapmak istiyorum. Kafama takılan şey 1 yıllık live gold aldıktan sonra 1 er yıllık goldları hediye olarak al diycem ancak bu hediye olan goldları aynı hesaptan mı alıcam yoksa başka hesap oluşturup hediye olarak almam mı gerekiyor ?
    Merhaba. Sizin bahsettiğiniz yöntemle hediye olarak al deyip başka bir eposta hesabına kodu yazılı olarak yolluyor. Bu kodlar 16 haneli Yazı ve rakamdan oluşuyor. Kodları bir kenara yaz sonra ana hesabını aç oraya kodlarını gir sırasıyla. Zaten her kod yüklediğinde toplam süreyi yeniliyor.

Ben Hepsiburada dan 1 er yıllık 2 tane kod aldım 179tl den toplam 360tl. Taksit yapmıyor ama ziraat combo kredi kartım 6 taksite böldü sağolsun :)

2 yıllık kodlarımı girdim sonra 1 yıllık EA access 65tl ye satın aldım. En son 6tl ye 3 ay Game Pass Ultimate satın aldım. Otomatikmen 27 Ay GamePass Ultimate ye dönüştü. 20 tane oyun indirdim şuan makina devam ediyor indirmeye. Hatta cihaz kapalı iken indirme yapmaya devam ediyor çok güzel bir özellik.
  • bejamaru B kullanıcısına yanıt
    2 sene gold alıp ultimate'e çevirdim 3 ayda ultimate eklendi 2022 mart'a kadar gamepasslı oldum. Teşekkürler.

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smudger -- 27 Aralık 2019; 17:8:1 >
  • Arkadaşlar pc için gamepass almak yerine xbox için almışım 3 aylık kampanyadan . Bunu pc ye çevirmek gibi bir şansımız yok di mi ?
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.