Şimdi Ara

xbox controlleri ps3 te kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir türlü alışamadım şu ps3 koluna. acaba xbox kolunu ps3 te kullanabiliyormuyuz?

• Birçok kez konusu açılmıştı.Sanırım kullanılabiliyor bir iki ayar yapıp ama bir fikrim yok.
  • shopto.net te bir tane xbox benzeri bir ps3 kolu görmüştüm 25 sterline çok da güzel görünüyordu kardeşim illa 2. kolda aynı olsun diye ısrar edine almamıştım. Tavsiye edeim.

http://www.shopto.net/PS3/ACCESSORIES/PS3AC57-PS3%20PowerA%20Pro%20Elite%20Wireless%20Controller.html
  • böyle aparatsız uğraştırmadan kullanılabilse bi daha suratına bakmam ps3 gamepadinin. kıl oluyorum dandik ergonomisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eturkmarmara

böyle aparatsız uğraştırmadan kullanılabilse bi daha suratına bakmam ps3 gamepadinin. kıl oluyorum dandik ergonomisine.

PS3 gamepadinin eliniz ile nasıl bir uyuşmassızlığı varki? 99 dan beri PS gamepadini kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çekmedim
  • xbox 360 game pad ı kullandınız mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 Vs Xbox 360 Gamepad
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ps3 gamepadinin ne kadar dandik tasarımlı olduğunu xbox gamepadi kullanınca anlıyor insan. bende ps3 var xbox yok ama kablolu xbox gamepadini pc için kullanıyorum. pc de o gamepadle oynadıktan sonra ps3 e geçince ferrrari' den inip torosa binmiş gibi hissediyor insan.
  • Bu aparat olayı işe yarıyormu acaba ?
  • Bende her iki konsolda var Hiçbir sıkıntı çekmedim her ikisine de alıştım
  • 1 sene önce xboxımda vardı ama bu gamepad olayının çok abartıldığını düşünüyorum.
  • Aparat olayı biraz riskli iş çünkü zamanında Sony 3. parti ürünlere desteği kısıtlamıştı.

Bu arada ShopTo'da satılan PowerA firmasının gamepad'i PS3'de sorunsuz çalışıyor çünkü kullanıyorum. Yine zamanında ShopTo'dan almıştım.
  • Xbox kolu çok abartılıyor.Ben ps 3 kolunu daha çok sevdim.
  • ps1 ile kac yil once uzn bir sure ps3 gamepad kullandm. Xbox kullanmaya basladiktan snra xbox kolu iskence geldi 1 hafta kadar. Sonra :) baska gamepad kullaninca elimin agridigi oluyor. Ps3 aldim ama ds3 yerine shoptodakini alcagim. Tesekkurler link icin
  • amacim polemik yaratmak degil bu kol kötü bu kol iyi felan demek degil.
    ps3 ün kolu çok küçük geliyor. özellikle lt rt tuşlarına basamıyorum oyunlarda.
    sanki ps3 ün kolunu analog degilde normal ok tuşları kullanılsın diye yapmışlar. buda fifa da canımı çok sıkıyor.
  • Sevmek sevmemek meselesi değil görünüşte değil xbox kolu daha rahat oynanıyor ele oturması sebebiyle özellikle fps tps'ler falan hepsinde aslında çünkü ps3 kolu küçük biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.