Şimdi Ara

xbox a ps3 kolu takmak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
18.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byturkuaz

http://www.dealextreme.com/p/xbox-360-to-ps3-usb-wired-controller-adapter-converter-100cm-cable-42000 burdada var

İyi hort olmuş;

yalnız bu aletler tam verimli çalışmayabilir , birde x360 sırf controller rahatlığı için bile alınır böyle birşeye gerek yok.
  • bu aletı bulup denıcem ınsallah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

http://www.dealextreme.com/p/xbox-360-to-ps3-usb-wired-controller-adapter-converter-100cm-cable-42000 burdada var

İyi hort olmuş;

yalnız bu aletler tam verimli çalışmayabilir , birde x360 sırf controller rahatlığı için bile alınır böyle birşeye gerek yok.

Üstelik yanlış hort olmuş. Bu alet Xbox kolunu PS3'te kullandırmaya yarıyor. Başlıkta sorulan ise tam zıttı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 7 Ocak 2012; 14:11:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

quote:

İyi hort olmuş;

Üstelik yanlış hort olmuş. Bu alet Xbox kolunu PS3'te kullandırmaya yarıyor. Başlıkta sorulan ise tam zıttı...

O da güzel

• :D ıhtıyacı olan alsın bunuda ıste yazıor zaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TamTurk

xbox kolu cok güzel ama pes oynarken cok sorun cıkarıyor ters kalıyor o nedenle pes icin biseyler bulmak lazım bi ara xbox a pes icin ozel kol cıkacak diye duymustum ama nekadar dogru bilemiyorum

asıl ps3 te sorun oluyor ki çok rahat ta pes oynayabiliniyor. pes için ayrı kol buna şapka çıkartırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

quote:

İyi hort olmuş;

O da güzel

Alıntıları Göster
    Bu cihazı nereden temin edebiliriz arkadaşlar bilgisi olan var mı?

• zevk meselesi ister ps3 ister xbox 360 zekler tartışılamaz yargılanamaz
  • Xbox kolunu pc ye veya ps3 e takmak isteyeni duydumda, bunu hiç duymamıştım
  • Arkadaşlar Türkiyede linkteki ürünü temin edebileceğimiz bi yer var mı?
    http://www.dealextreme.com/p/xbox-360-to-ps3-usb-wired-controller-adapter-converter-100cm-cable-42000
  • Sixaxis gibisi yok ne pil derdi var ne ağırlığı. Xbox'ın koluyla araba yarışı oynarken avucumun içinde ağrı yapıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: z Z z Z z Z

senin dediğinin tam tersi olsa daha güzel olucak

İlk defa sende gordum bunu.
  • yahu bız turkıyede yasıyoruz xbox avrupalılar. ve usa. ıcın cıkartılmıs bır konsol ve koluda ona gore yapılmıstır galaksı s2 neden avrupa cok sattı sanıyorsunuz adamlarda hayvan gıbı el var o ele xbox baba kolu anca olur sonynın kolu ıse tamamen bıze ve uzak doguya elverıslı aslında herkezın cok rahat kullanabılecegı evrensel bır joystıck tır benım cafe m var ve xbox kolu kımse tarafından begenılmıyor abı elıme olmadı cok buyuk cok boktan bende rahat edemıyorum o kol hayvan kadar yon tuslarını bırakıp hızlı kosmaya basıyorum ondan sonra hızlı kosmadan elımı cekıp yon tusuna 2 ısı aynı anda yapamıyorum o kolla cok boktan bence emınım herkez benım gıbı dusunuyordur ama xbox olanlar laf soyletmezler o kolun savunulacak bı tarafı yok bızım ulkemız ıcın konusuyorum he ama kurek gıbı elı olanlar ıcın super bence bıde pıl alıp takıyosun kım ugrasır pılle yaa pılle calısan telefonmu kaldıda pıllı kol kullanıcaz amelelıkten baska bısey degıl sony her tuırlu otturur..saygılar.(ben tarafsız bakıyorum bende ısterım xbox sony den daha ucuz her yonden ah bı xboxa sony kol baglansa varya xbox kral olur varya kral..

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLNoo

yahu bız turkıyede yasıyoruz xbox avrupalılar. ve usa. ıcın cıkartılmıs bır konsol ve koluda ona gore yapılmıstır galaksı s2 neden avrupa cok sattı sanıyorsunuz adamlarda hayvan gıbı el var o ele xbox baba kolu anca olur sonynın kolu ıse tamamen bıze ve uzak doguya elverıslı aslında herkezın cok rahat kullanabılecegı evrensel bır joystıck tır benım cafe m var ve xbox kolu kımse tarafından begenılmıyor abı elıme olmadı cok buyuk cok boktan bende rahat edemıyorum o kol hayvan kadar yon tuslarını bırakıp hızlı kosmaya basıyorum ondan sonra hızlı kosmadan elımı cekıp yon tusuna 2 ısı aynı anda yapamıyorum o kolla cok boktan bence emınım herkez benım gıbı dusunuyordur ama xbox olanlar laf soyletmezler o kolun savunulacak bı tarafı yok bızım ulkemız ıcın konusuyorum he ama kurek gıbı elı olanlar ıcın super bence bıde pıl alıp takıyosun kım ugrasır pılle yaa pılle calısan telefonmu kaldıda pıllı kol kullanıcaz amelelıkten baska bısey degıl sony her tuırlu otturur..saygılar.(ben tarafsız bakıyorum bende ısterım xbox sony den daha ucuz her yonden ah bı xboxa sony kol baglansa varya xbox kral olur varya kral..

Elinin büyük veya kücük olmasi hicbir seyi degistirmez.
    Eger kol Ergonomil olarak ,Tam olarak kola uygunsa hcbir sorun olmaz. Benim 10 yasinda kardesimde mükemmel oynuyor Xbox koluyla.
    Xbox kol ile DS3 hicbir sekilde bana göre karsilastirilmaz. Xbox cok cok daha önde kesinlikle.

• bende ondan bahsedıyorum kol ergonomık degıl ve kıme sorduysam benımle aynı fıkırde ama ıkıncı bı secenek daha sunsalar ps3 kolu tıpınde xbox kolu yada xbox kolu tıpınde ps3 kolu cok daha ıyı olmazmı benım eıme xbox kolu cok kaba gelıyo ve oynayamıyorum he alıskanlık olarak dusunursen alısılmazmı alısılır elbet ama gelgorkı ben ps3 kafe ısletıcısı olarak musterılerımı daha pes 2012 ye alıstıramadım hala pes 2010 2009 oynayan adamlar var ve herkez alısmıs ps3 joystıck'e kolu elıne alan bırakıyo kımse begenmıyor... ve bende begenmıyorum yanı.saygılar herkeze.. ben sadece koldan sıkayetıyım xbox super bı alet ona laf yok kımse makınayı kotuledıgımı dusunmesın yanı.
  • xbox kolu gibi yok.sırf bu yüzden ps3 ü bıraktım
  • Hort olcak ama yeni gören ve heveslenen arkadaşlar için yazayım xbox kolu diyoruz yahu

ps3 kullananların cogunun kıskandıgı gamepad
  • Sizi mortal kombat oynamaya davet ediyorum, yada pes... Yön tuşları dpad midir nedir çok kötü. Aşşağı yapıyosun sağa gidiyor. Ama anolg ve arka tuşlar çok iyi. Hah dpade de kızamıyosun tabi sonuçta patent işi Microsoftun yapabileceği bişey yok Sony zamanında yapmış çakallığını. Ama keşke biraz daha uğraşsalarmış dpad üzerinde. En azından bi mortal kombat olmadı street fighter atsalarmış.
  • d padin düzeltilmiş versiyonu var xbox 360 special edition controller diye.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.