Şimdi Ara

Xbox 4gb Kinect mi? Ps3 320 gb Uncharted mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar hangi pkati tercih etmeliyim? Birinde 4 gb ve Kinect var ki yaninda Kinect Adventures oyunu hediye geliyor,digerinde ise 320gb ve Uncharted var.Ben fps`e doymak istiyorum Cod ve Bf serisi bana yeterli olur.Orijinal kullanacagim.Tercihim ne olmali,ikisi de 300 dolar.Objektif yorumlarinizi bekliyorum

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
  • Orijinal kullanacaksan PS3 bir adım önde bana göre çünkü Xbox360'da online oynamak için belli bir ücret ödemen gerekiyor.
    Onun haricinde Playstation'ın exclusive oyunları gerçekten PS aldırmaya yeter. Xbox o konuda sıkıntılı biraz. En azından PS kadar kaliteli exc. oyun sayısı yok.
    İki platforma da çıkan oyunlar arasında Xbox grafik olarak biraz önde sanırım, son olarak Xbox kolu bana göre daha bir rahat gibi Kısaca exc oyunların kalitesi bakımından ben PS3'ü tercih ederdim. (Heavy Rain, GOW 1-2-3, Uncharted 1-2-3, The Last of Us yolda, yakında The Last Guardian çıkacak çok pişman olursun )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 5 Mayıs 2012; 3:50:05 >

• Ps bölümüne açarsan %90 Ps3 önereceklerdir -ki bende o kısım arasındayım. Orjinal kullanacaksan hiç düşünme direk ps3 al. Xbox seçenler kopya oyun faktörünü baz alıyorlar. Ayrıca seneye god of war ın yeniside çıkacak. Bütün dünya bu oyunu oynarken videolarını seyretmekle yetinilmez
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • sadece cod bf türü oyun oynayacaksan ve orijinal alıp multiplayer takılırım diyorsan xbox daha mantıklı bir seçim olur ama ps3'ün ecxlusive oyunları daha güzel ve ps3 de blu ray var ama exc oynamayacaksan ps3 almana gerek yok. Ama genel olarak zaten ps3 bir adım önde tüm özellikleri ile birlikte. xbox da sadece online de cross chat var ki çok gerekli değil kinect olayına gelirsek zaten çok süper kinect oyunları yok.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • Yorumlar icin tesekkurler Xboxlive`in ucretli olmasi,xboxta fazla exc oyun olmamasi beni etkiliyorFW yapinca liveden banlanacagim o yuzden dusunmuyorum.Bluray player da lazimdi boyle ikisini de almis olurum:)
    Peki Uncharted 3 guzel bir oyun mu?

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Yorumlar icin tesekkurler Xboxlive`in ucretli olmasi,xboxta fazla exc oyun olmamasi beni etkiliyorFW yapinca liveden banlanacagim o yuzden dusunmuyorum.Bluray player da lazimdi boyle ikisini de almis olurum:)

uncharted 3 efsanedir.

Fenerbahçe S.K
  • quote:

Yorumlar icin tesekkurler Xboxlive`in ucretli olmasi,xboxta fazla exc oyun olmamasi beni etkiliyorFW yapinca liveden banlanacagim o yuzden dusunmuyorum.Bluray player da lazimdi boyle ikisini de almis olurum:)

Müthiş bir oyun fakat bana göre Uncharted 2 daha bir güzel. (3 oyunu da oynadım)
    Fakat tabii ki bu Unc.3 kötü demek değil. 2side başyapıt fakat 2'nin verdiğini 3'ten alamadım. Bence 1den başla oynamaya, hepsinin verdiği keyif bir başka güzel. Yakında bundle şeklinde çıkacak 3 oyun birden hepsi birbirinden güzel. Oynadıktan sonra iyiki PS3 almışım dersin :)
    Bu arada unutmuşum yazmayı PS3'e yavaş yavaş Türkçe oyunlar çıkmaya başlıyor. Uncharted 3 Türkçe mesela(Dublaj+Altyazı seçeneğiyle) ve eminim bir çok oyun Türkçe olarak gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 5 Mayıs 2012; 4:20:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] PS4 Slim 500 GB
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal kullanacaksan kesinlikle PS3 almalısın.Aksi takdirde Xbox Live için ücret ödemen gerekebilir.Uncharted 3'e lafım yok zaten.
    2015 Volkswagen CC TSI DSG
    2017 Skoda SuperB TDI DSG
    2017 Volkswagen Passat TSI DSG
  • quote:

uncharted 3 muhtesem bir oyun. şöyle soyleyım ben 28 yasındayım babam 55 yasında ben oynadım o sinema filmi izler gibi izledi. iki koca adam salonun ortasında elımızde ds hopla zıpla diye diye oyunu bitirdik. o kadar diyim sen anla nasıl bir oyun :D

PSN:CHNUZUN
  • birde mgs(metal gear solıd) varki ps de üstüne oyun tanımam en surukleyıcı en etkıleyıcı oyun bence kısısel gorusum arkadaslar herkeze gore bu farklılık gosterır.bunuda kesınlıkle sırayla oynamanı tavsıye ederım hd collectıon ı al ılk once 2 ve 3 u oyna sonrada 4 u aslında 1 ıde oyna derım ama hem bulup oynaması zor hemde cag olarak grafıksel acıdan yurek kaldırmaz.mgs4 te bi bolumde msg1 e goturuyor ne nostaljı ama boyle bı fıkır sadece hıdeo kojıma gıbı bı adamdan cıkar delı adam yaaa ne yapıcagını bılıyor bu adam

LG 42lw4500,samsung 22''226bw,80gb fat ps3,intel Q6600 ati saffire hd 3870 microlap x23
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwardweo

quote:

uncharted 3 muhtesem bir oyun. şöyle soyleyım ben 28 yasındayım babam 55 yasında ben oynadım o sinema filmi izler gibi izledi. iki koca adam salonun ortasında elımızde ds hopla zıpla diye diye oyunu bitirdik. o kadar diyim sen anla nasıl bir oyun :D

Bu yorumdan sonra zaten ps3 almassan bi şey diyemem şaka maka gercekten ps3 almassan pişman olursun bende soylemesı.Hem exc oyunları olsun hemde cıkan oyunlar artık türkçe dublaj içericek.Bana göre uncharted serisi efsanedir ama asıl konsolu sattıran oyun God Of War serisidir.Kratos un my vengeance demesi için bile alınır arkadas ps3 :)

• ps3
  • ikisini de kullanmış biri olarak her ikisinin de artıları ve eksileri var.

ps3 yakası için god, uncharted, kilzone bu oyunları oynamamak bir oyuncu için çok büyük bir eksikliktir.

xbox tarafından bakacak olursak gears of war (muhteşem bir oyun), halo ( ben pek beğenmedim ), alen wake ( pc versiyonu çıktığı için aslında saymaya gerek yok.) büyük bir eksikliktir.

xbox ps3 e göre grafikte daha iyi.

xbox ta çevrim içi oynamak için paralı bir hesabınız olmak zorunda, ps3 için ise böyle bir durum yok ( oyunu 2. el olarak alırsanız bazı oyun firmaları çevirim içi kısıtlamalara gidebiliyor örnek : uncharted 3 )

seçim senin

her iki konsol için 2. el oyun piyasası mevcut, iki konsolda da kopya oynamak mümkün; ama aslının tadını alamazsın bunu da unutma

benim için şimdilik xbox bitmiştir. ps3 için özel çıkan oyunları oynuyorum bazen psn de çevrim içi oynuyorum bu da bana yetiyor.

• ps3 tabii

PS3 daha mantıklı.
  • Exlerden ve lagsiz multi yuzunden hede bedava ps3 oneririm orjinal kullanacaksan daha iyi selim olur.

Orijinalden alıntı: WonLt

Resistance 3 ve inFamous serisini nasıl unutursunuz ??

God of war ,red dead redemption,heavy rain var bir kere.Yarısı bilmiyor bu yeni gelenlerin hepsi uncharted 3 3 3 3 diyorlar.Bence ilk başta uncharted 2 almaları lazım
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.