Şimdi Ara

Xbox One mi yoksa Xbox360 jtag?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde zaten bir tane eski modellerden Xbox360 jtagsiz (ama fw li sanirim, yani dvd ile oynuyorum 10liralik oyunlari) var. Bunu satmak istiyorum cunku hem istedigim yeni oyunlar bazen bulunamayabiliyor oyun satilan yerde hemde yeni kucuk modellerinden almak istiyorum tasimasi vs. de kolay olsun diye.

Aklimda su an ya Xbox360 slim var jtag li olarak ya da Xbox One. Fiyatlari ikinci el bile yari yariya oldugu icin bir iki sorum olacak. Oyunlara verilecek para da cabasi.

1- Xbox One oyunlari online olarak alip cihaza indirmem gerekecek sanirim yoksa her seferinde orjinal oyun alinamaz o fiyatlara ama cihaz sabaha kadar falan acik olacak heralde, sizce zarar vermezmi surekli bu sekilde konsola? Tabi kotayi da dolduracak o da ayri bir konu.

2- Xbox360 jtag da da yine indirmem gerekecek (ucretsiz) ama en azindan onda bilgisayardan hallediliyor. Fakat yeni oyunlar ne zamana kadar cikmaya devam edecek bilginiz var mi? Yani cihaz .400-450lira da olsa yeni oyunlar gelmezse almaya degermi onu bilmiyorum. Ben genelde hikayeli oyunlari seviyorum. Metro, Mafia 2, Alan wake tarzi. (bu tur oyunlara sapikca goruntuler koymasalar daha da guzel olacak tabi) sizce bu tur oyunlara xbox360 bir iki yil daha devam eder mi oyun cikarmaya? Ozellikle bu tir oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren131313 -- 17 Ağustos 2016; 10:41:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eren131313 E kullanıcısına yanıt
    Xbox one istersen kapalıyken de indirmeye devam ediyor. Cihazın açık olma zorunluluğu yok. Maddi olarak seni zorlamayacaksa tabi ki one al.

• Kesinlikle one al dostum,1 yıllık ea access üyelik alırsın yıllık 65'tl'ye

ufc,fifa,nba,dragon age,nfs gibi oyunları oynarsın

xbox one'a yeni oyunlar çıkıyor,hem de xbox 360 oyunları geriye uyumluluk olarak one'a geliyor,yani biraz daha paraya kıy one al :)

ilk soruna gelirsek xbox one'da dinlenme modu var,dinlenme moduna al indirmeye devam eder,cihaz fazla ısınmaz,fazla elektrik de yakmaz kafan rahat olsun

ayrıca xbox one taş gibi cihazdır,çok zor bozulan bir alet

• Peki o 65liralik uyelik alinca her oyun mutlaka geliyormu yoksa sadece belirli oyunlar ucretsiz oluyorda gerisi paralimi ? (EA oyunlari haricindekiler yani)

Eger her oyun ucretsi olmuyorsa parali oyunlar ne kadara geliyor indirirsem ? (Dvd olarak alsam 100liradan fazla sanirim.)

• 360 one dan daha iyi bir konsol.geriye uyumluluk da fos çıktı artık kimse çok fazla aaa oyun beklemesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski 360 cı yeni One cı olarak bilgi paylasmak istiyorum

X360:Oyun cesitliligi cok ,jtag mutlaka olmalı,yeni oyunlar halen cıkmaya devam ediyor Orn:FIFA17,Pes17,RiseOfTombRaider...vs ,ama cok ısınırsa bozulur korkusu cabası,online oynamak sıkıntı :(

Xone :X360 dan gecince bu cihaza oyun cesitliligi bana gore 2 elin parmaklarını gecmiyor.Cihaz gece gunduz download yaptı tmm oynarken ısınıyor ama tas gibi makine bozulmayacak gibi bir his veriyor korkmadan oynayıp acık bırakıyorsun.Yeni oyunlar +'sı Nfs2015,MortalKombat X,Forza 6..vs 3.nesil konsollara cıkmayan oyunlar(ama street fighter henuz yok!)!Daha buyuk ++'sı Gold uyelik ve EA Acces uyelik her ay sistemin belirledigi bikac oyun bedava,2 kisi kardeslik yapınca yarı fiyatına geliyor zaten..

Jtagli x360 ile Xone hemen hemen aynı fiyat ,Xone da online da oynayabileceksin,fiyatlarda dusmus iken garantili 2.elde olsa XONE al derim(hatta gold uyeligi devam eden cihaz bulursan tadından yenmez) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tilgaz

Eski 360 cı yeni One cı olarak bilgi paylasmak istiyorum

X360:Oyun cesitliligi cok ,jtag mutlaka olmalı,yeni oyunlar halen cıkmaya devam ediyor Orn:FIFA17,Pes17,RiseOfTombRaider...vs ,ama cok ısınırsa bozulur korkusu cabası,online oynamak sıkıntı :(

Xone :X360 dan gecince bu cihaza oyun cesitliligi bana gore 2 elin parmaklarını gecmiyor.Cihaz gece gunduz download yaptı tmm oynarken ısınıyor ama tas gibi makine bozulmayacak gibi bir his veriyor korkmadan oynayıp acık bırakıyorsun.Yeni oyunlar +'sı Nfs2015,MortalKombat X,Forza 6..vs 3.nesil konsollara cıkmayan oyunlar(ama street fighter henuz yok!)!Daha buyuk ++'sı Gold uyelik ve EA Acces uyelik her ay sistemin belirledigi bikac oyun bedava,2 kisi kardeslik yapınca yarı fiyatına geliyor zaten..

Jtagli x360 ile Xone hemen hemen aynı fiyat ,Xone da online da oynayabileceksin,fiyatlarda dusmus iken garantili 2.elde olsa XONE al derim(hatta gold uyeligi devam eden cihaz bulursan tadından yenmez) :)

Ankarada 500 liraya jtaglı cihaz buldum, güzel gibi. Ama tek düşüncem ''yeni oyunlar ne zamana kadar çıkmaya devam eder?'' hadi fifa 2017 falan çıkar belkide diğer ilerlemeli oyunları için bu merakım.

Xbox one en aşağı 750-800 ama daha bir de oyun vs aldıkça 1000 geçecek sanırım.

Yani fiyatlar aslında yarı yarıya geliyor diyebiliriz o yüzden aradaki en büyük fark o gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren131313 -- 20 Ağustos 2016; 11:43:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x mi ? Ps4 pro mu ?
    6 yıl önce açıldı
    Ps Vita mi Psp mi?
    7 yıl önce açıldı
    PS Vita Mı PSP Mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren131313

quote:

Orijinalden alıntı: tilgaz

Eski 360 cı yeni One cı olarak bilgi paylasmak istiyorum

Ankarada 500 liraya jtaglı cihaz buldum, güzel gibi. Ama tek düşüncem ''yeni oyunlar ne zamana kadar çıkmaya devam eder?'' hadi fifa 2017 falan çıkar belkide diğer ilerlemeli oyunları için bu merakım.

Xbox one en aşağı 750-800 ama daha bir de oyun vs aldıkça 1000 geçecek sanırım.

Yani fiyatlar aslında yarı yarıya geliyor diyebiliriz o yüzden aradaki en büyük fark o gibi.

Ustad sahibinden.com da 5-6 ad. 750-800 luk ilan var hatta 800 e veren in gold ve ea uyeligide var,ufak bi indirim rica etsen 750Tl ye iner belki boylelikle ekstra oyuna para vermezsin 750Tl ye yeni nesil konsolun olur + oyun cıkıcak mı cıkmıycak mı korkun olmaz ben 6 aylık gold ve ea uyeligi ile 720 Tl ye aldım cihazımı (get ile 9 taksit e geldi)+yanında 2 kutulu oyunda vardı sattım oyunları FORZA 6 aldım kutulu,karar senin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.