Şimdi Ara

Xbox, 4 oyunu PS5’e getiriyor: Yeni donanım bu yıl çıkıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yahu bütün oyunları başka platformlara çıksa ne olacak ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hala benim babam senin babanı döver kavgası yapıyorsunuz ayıp ya her iki konsol taraftı birbirini tamamlıyorken abi onda şu oyun yok sizde şu servis yok diyerek yok hepsi çöp diyerek kendinize yazık ediyorsunuz. forza gelse çöp mü gears serisi gelse çöp mü halo çöp mü değil tabiki xbox oyunları sony seviyesinde değil ama çokta altında kalan oyunlar değil bunlar, bunlar iyi oyunlar iyi oyunlara çöp demeyi bırakın artık. gamepass olmasaydı sony size her ay bir sürü oyunu da vermezdi xbox olmasaydı ps konsollarını 500 dolara nah alırdınız. iki tarafta birbirini tamamlıyor iyiki varlar yoksa birine kalsa tekellikle o firmalar oyuncular sker.

  • Ben de bir ps sahibi olarak şahsen Microsoft un Activision satın alımından sonra çıkıp bundan sonra tüm Activision oyunları Microsoft exc demesini isterdim. Koca neslin yarısını boş geçmiş ve devamını da eski oyunları cilalamakla geçirmeyi düşünen Sony i çok güzel köşeye sıkıştırırlardı. Sony nin de aylarca bu satın alımı engellemek istemesinin sebebi de buydu zaten. Muhtemelen Microsoft ta hem kullanıcılara antipatik görünmemek adına hem de hali hazırda cod dan ps tarafında para basıyorlarken bu işe kalkışmadılar.

    Bu yaptıkları hamleyle de oyuncular içinde yine ufaktan da olsa Sony üzerinde baskı kurmaya çalışacaklardır. Biz oyunlarımızı Ps ye getiriyoruz , Sony bu konuda hiç oyuncu dostu değil gibisinden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esasında bilen bilir. MS Yıllar öncesinden PC odaklı bir firmaydı. Direksiyonları, joypad'leri olan, "game of windows live" mıydı neydi olan. Yani sürekli sürekli PC ekseriyetinde olan bir firmaydı. Konsol olayına sonradan girdi. Esas amacı oyun satmaktı. Son nesillerde excusive mantığı neredeyse yok oldu. Devir artık oyun satma devri bile değil. Oyuna çıkan dlc'ler, karakter kostümleri, haritalar vs vs . Adam oyunu PC'de satacak, xbox'ta satacak, birde PS4'de satacak. Kârına kâr katacak. PS bile kâr edecek. Mağazasından oyunu satıp payını alacak. Alan razı veren razı yani. Biz oyunumuza bakalım.

  • Yorumlara bak kafalara gel millet bi platformun konsolunu aldığı için şirkete ortak olduğunu falan sanıyor resmen kullanıcısız hepiniz kendinize gelin 3 tarafında fanı olmaya gerek yok hangisi işinize geliyorsa onu kullanın geçin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2024 yılında hala exc diyorlar ya. Bazıları 2005'te kalmış.


    Kürekli god of war'ı xbox one gamepad'iyle pc de oynadığım gün oyun dünyasının değiştiğini anladım. Siz de anlayacaksınız  

  • x3x kullanıcısına yanıt

    Yavaş yavaş anlayacaklar🤣🤣


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

    Valla o köprüyü sen aldın zaten. Her PS exci pc için duyurulduğunda ama GoW gelmez, ama Uncharted gelmez, yok yok Spider-Man hayatta gelmez diyen tayfadan değil miydin sen? 

  • Sony tarafında da oyunlar Pc'ye geliyor zaten. İki tarafında yetersiz gördüğü tarafa kayması normal. Ah şu Bayonetta 3 de pc veya Ps5 e geleydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 17 Şubat 2024; 12:3:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Nintendo kaptırır mı hiç?

  • Çok fazla tartışmaya gerek yok.Ms bu nesilde kaybettiklerini kabul etti bu ônemli bir gelişme kötü birşey değil.Adamlar benim öngörümün aynısını uguluyorlar 2 Ay önce acilen yeni bir Xbox demiştim.Xbox Series X ve S çöp artık. Yeni bir Xbox donanımı güncel ve güçlü olucak.Oyun firmaları bu konsola Oyun yapmaya başlıyacak.Ms dun bundan sonraki yol haritası bu olucakdır ve buna çok geç kaldılar.Ama Ms da öyle bir para varki uğraşırsa yapamayacağı birşeyde değil.Sonuçta herzaman para konuşur.Sonunda politikalarını değiştirme kararı almaları güzel bir gelişme bence.Tekrar başlıyoruz dediler bu güzel birşey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 19 Şubat 2024; 9:7:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halo, Gears of War mı tam tersi konuşulan oyunlar Hi Fi Rush, Grounded, Sea of Thieves, Pentiement olacak.

  • 2023'den 2025'e kadar Ps5 sahipleri sadece birinci parti oyun olan Spider Man 2 çıktı. Online tabanlı 4 oyun gelecek ve sadece bu durumu izleyeceğiz dediler ki aralarında Gears of War ile Halo yok o haberi yazan editörün fikri. Normal bir oyuncu der ki "ben bu konsolu niye aldım 2025 Nisan'a kadar oyun da yok, Pc ve Xbox'da insanlar Game Pass gibi bir kütüphaneyle bir çok oyunu sudan ucuz oynuyorlar ve ben bir tüketici olarak o tarafa gıptayla bakıyorum o yüzden konsolumu satayım da bir Xbox veya Pc alayım çünkü hem cebime faydalı hem de yığınla oyun var."

    Olaya mantıklı yaklaşan her insan neyi tercih edeceğini görür ve ayrıca Ps5 sahibi şunu düşünür "ee bu konsolun oyunları Pc'ye de geliyor şu an sadece Ps5 için çıkmış doğru düzgün oyunda yok" der. Arkadaşlar sizler tüketicisiniz size en faydalı platform hangisiyse onu seçmelisiniz. Bir konsolun fanboyu olan insanlara kulak asarsanız aldığınız konsol veya parçanın tozlandığını görür verdiğiniz paraya acırsınız.





  • Onu da anlayın 2023'den beridir oynadığı tek exc oyun Spider Man 2, konsola bu denli para ödeyip oynayacak oyunu olmayınca bu şekilde nefret saçması normal geliyor.

  • Haberin altı bir Ps fanatiğin nefretleriyle dolmuş yazık!

  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Bence sony ve ms tarafında son konsolları gördük bu saatten sonra cloud sistemlerden devam ederler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyi ki xbox almamışım valla. pc dizmeye devamke. sony zaten oyunlarını getiriyor pc’ye ee o zaman xbox da rakip konsola getirecekse xbox almanın avantajı nerede?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucker274 kullanıcısına yanıt
    Şu zananda pek ihtimal vermiyorum.Bence daha süresi var.Dünyada İnternet Altyapısı daha yeterli seviyede değil onun için.Sürekli takılır donar.Google beceremedi mesela.Onun için özel ağ olması lazım özel sunucular olması lazım aşırı maliyetli iş.Yoksa Dünyada 10 Milyon kullanıcının aynı anda Oyun oynadığını varsayın birde bunun 100 GB veriyle yapıldığını düşünün sistemin tıkanmasını engellemeleri gerekiyor yoksa kimse doğru düzgün oynayamaz Oyun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Olive'ı hiç denediniz mi ? Ben 2011 yılında 8 mb/s internet ile batman arkham city ve splitsceond oynayabilmiştim o sistemde yanlış hatırlamıyorsam 2015 yılında sony bu şirketi satın aldı ve psnow a entegre etti cloud sistemler zaten var yok değil ama öncelik olmadı hiç

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucker274 kullanıcısına yanıt
    Hiç takılmadan sorunsuz bir şekilde oynuyabildinmi peki? Hiç Oyun zevkinizi bölmeden? Var biliyorum da yeterlimi ? Kaplamalar falan gecikmeli geliyor bazen diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 21 Şubat 2024; 16:22:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.