Şimdi Ara

XBOX 360 ve En Önemli Sorunlar !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ADMİNLER LÜTFEN BU KONUYU SİLMEDEN SABİTLERSE SEVİNİRİM. SAYGILARIMIZ ONLARA SONSUZ.

VS

Gelelim konuya ... Xbox forumun 100'de 90 ı bu konuda. Bari bi yere toplıyalımda bişeye benzesin bence artık. Bende 2 kere Xbox360 Maduru oldum.Ama hala almaya niyetim var. Tamam bu şans işi ama en

azından herkez kullandığı makinanın ne kadardır elinde olduğunu ve bölgesini yazarsa. Belki ortak bi yerde buluşulabilir Xbox alıcaklar için.. Diyeeklerim şöyle..

1.İlk alındığında ısınmaya karşı Soğutma sistemi konulmalımı ? Eğer konulcaksa Kendi yöntemlerimizlemi ? yoksa Dışarda sağlam yere yaptırarak mı ?

2-Bölge olarak hangisini ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ?

3-Dikeymi , Yataymı Kullanılmalı ?

4-Military pack mi ? Elite mi ? Sizce ... ?

5-Bide benim kendi fikrim. Xbox'daki o Dvdromu CPU'nun üstünden kaldırmadığımız halde o Cpu ısınır soğumadan öyle gider. Zaten DVD okurken DVDROM ısınıyo. E bide CPU'da ısınıyo.

Alsana 3 kırmızı nedenlerinden biri. Ozaman DVD'romu dışarda kullanmak ve Cpunun üstüne bi FAN koymak Sizce ne kadar iyi olur....

BUnları burda paylaşırsak bence her GAMER için iyi bi bilgi olucak.Bende 2 haftaya kalmaz bi xbox alıcam artık 3. kez üzülmek istemiyorum. Şimdiden herkeze Teşekkürler Paylaşımları için....

• hiç bir modifiye yapmadım bu 2.makinem .ilkini ihtiyaçtan dolayı satmıştım.her ikiside ntsc/j ve bu konsolumu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum .dikey koyuyorum uretim tarihi9.ay2006 . inşallah bozulmaz diyerek oynuyorum
    orjinal oynayacaksan elite almanı tavsiye ederim .yoksa boşuna elite alma dvdromları şu an çin firmware yapılamaz(yada çok zor yapılır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 24 Eylül 2007; 13:15:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arash0

hiç bir modifiye yapmadım bu 2.makinem .ilkini ihtiyaçtan dolayı satmıştım.her ikiside ntsc/j ve bu konsolumu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum .dikey koyuyorum uretim tarihi9.ay2006 . inşallah bozulmaz diyerek oynuyorum

Benim XBOX360'da 2007 9 7 üretimli seriden yani seninki ile aynı tek farkı bölgesi NTSC-U. Ben konsolu alalı gerçi 4 gün oldu zaten ilk günü açmadım yani 3 gündür kullanıyorum herhangi bir sorun yok zaten az oynuyorum ama çok baba konsolmuş şu XBOX360 verdiğim paraya değer doğrusu.
  • Teşekkürler bilgilerini paylaşan arkadaşlar. Diğer XBOX sahibi olan herkez böyle PAYLAŞMAYA devam ederse çok sevinicez...
  • hadi PAYLAŞIN PAYLAŞIN
  • paylaşan zaten yeteri kadar paylaştı. bütün soruların cevapları fazlasıyla ve bütün detaylarıyla forumda var.
    konuyu uzatmak gereksiz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 24 Eylül 2007; 13:56:21 >
  • Bu arada isteyenler beni Live'a ekleyebilir online oyun ve muhabbet çeviririz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evo_4

'' paylaşan zaten yeteri kadar paylaştı. bütün soruların cevapları fazlasıyla ve bütün detaylarıyla forumda var.
    konuyu uzatmak gereksiz diye düşünüyorum. '''

Bence senin burdaki bu msjın bu konuda gereksiz kalmış ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: screamofdead

evo_4

'' paylaşan zaten yeteri kadar paylaştı. bütün soruların cevapları fazlasıyla ve bütün detaylarıyla forumda var.
    konuyu uzatmak gereksiz diye düşünüyorum. '''

Bence senin burdaki bu msjın bu konuda gereksiz kalmış ....

emin misin kardeş?
    sen şuraya yazılacaklardan çok daha detaylı ve güncel bilgiyi sadece 1-2 sayfa ilerleyerek bulabilirsin emin ol.
    sana muhalefet olmak için yazmadım ben o mesajı. sadece sorularına daha rahat yanıt bulasın diye yazdım.
    oldu o zaman hergün aynı tarz konuları farklı farklı başlıklar altında işleyelim. ciddi anlamda kimse aradığını bulamasın kalabalıktan dolayı, nasıl olur?
  • bende madur oldum böyle en berbatından anakart çatlamaış heralde kılcal bişey vardı makinada ısındı gitti,neyse ama x360 alıncaksa modifiye edilmeli mantıklı bi şekilde ben elit almayı düşünüyorum onuda modifiye edicem şansa bırakmak istemiyorum oyun keyfini aman az oynuyayım bozulucak eyvah konsolun arkası sıkışıkda hava almıyoda gibi düşünceler olmadan keyifle oynamak istiyorum insanın başına gelince artık elite bile güvenemiyo insan, beni en çok heyecanlandıran xbox live,1 hafta kullandım x360 tadını aldım damağımda kaldı tabiri var ya öyle bişey live çok güzel fw yaptırıp mahrum kalmak istemem he oynarsın 1 ay belki ban yeme korkusuyla oynarsın ama birgün açarsın konsolu halo3 oyniym live bağlantı hoop bannedyazık olur valla,şu an olan veya almayı düşünenlere olanların hemen bi mantıklı bi şekilde bilen birileriyle modifiye yaptırsınlar,almayı düşünenlerde hiç geç kalmadan Allah korusun bozulur onun için modifiye yaptırsınlar konsola hiç kimsenin üzülmesini istemem

elite modifiye nasıl ama paranoyalık değil başa geldiği için insan korkuyo

• Bana görede oldukça saçma bir konu, saçma demeyeyimde gereksiz bir konu, bu konular defalarca, onlarca, yüzlerce kez tartışıldı, forumun her bir köşesinde bu konuyla ilgili bilgi mevcut.
  • bence 3 kırmızının bi nedeni de işte bu tur bilip bilmeden yapılan modifiyeler .iş bu tur modfan la bilmem lehimle falan hall olsaydı microsoft bunu çoktan kökten duzeltird ama daha karışık olay .çok akıllıca yapılan bir soğutma sistemi bulunursa belki mantıklı olur(ki benim forumda ''XBOX360 Mods'' başlığının altında yaptığım araştırmaya bir goz atmanı tavsiye ederim çok muthiş bir soğutma sistemi yaratmış adam hayran kaldm)
  • Süper Başlık..Hımm şmle kendi makinama geçeyim isterseniz

1.Askerliğimin Bitmesine 5 y kala aldım Makinayı İsmini.Vermekte Utandığım bi yerden Şu anda ...

Makina 11.10.2005 Tarihli NTSC J ASİA Bölge kodludur

Hiç modifiyeye maruz kalmadım ,

Ama Şu da bi gerçek Alındığından beri dik Kullandım sadece esktradan Intercoller yani linkide daha önce verdiğim

Gücünü başka adaptörden alan bi fan dikey Kullananalar için mükemmel bi tasarım tavsiye ederim sorunsuz

3 kırmızı sadece bir kere bana uğradı ve o da elektrikler anında gidip geli tüp apartımanda Tek bizim dairdede değil di

Şanslımıyım şnslıyım 16 ayına girdi makina size diyebilirimki İlk gününden daha fazla iyi çalışıyor lındığında live girdim çok az Olayı gelince girmek istemedim,

Benim x360 böle

• 1) Bence ilk alındığında gittiği yere kadar kullanmalıdır, ben öyle yapcam ondan sonra fan falan takılır diye düşünüyorum.
    2) Benimki NTSC-U 9.ay 2006 Military pak yaklaşık 2-3 hafta oldu alalı.
    3) Orjinal oynayacam dersen Elite tabi ama öbür türlü oynayacam dersen diğer olanları derim.

Bu arada Cyrax'ın da dediği gibi Xbox gerçekten baba konsol, PS3 de oyunsuzluktan birşey yapamıyorduk ama Xbox'da şu an en kral oyunlar var ve hepside çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 24 Eylül 2007; 15:14:08 >
  • Ve çoğu aşmış pyunlar abicim
  • Sadece 5'i söyliym. GPU artık DVDromun altında can çekişmiyor. GPU soğutma blokları heatpipe yöntemi ile başka bir bloğa yönlendiriliyor bu yeni blok da kasa ile temas ediyor. GPU artık bir endişe değil yeni Xbox360'larda.
    Ayrıca yeni Xbox360'ların hepsi (Premium , Elite ve Halo) Zephyr anakartlarıyla (Elite'deki) üretiliyor
  • Bu konuyu ben de açmıştım. Millet konsolunun her an bozulacağından korktuğu için tedirgin ve bu tarz başlıklar ve paylaşımlarla bir derece olsun içlerini rahatlatmak istiyorlar. Bence yararlı bir konu ama bu tarz konu sayısı arttıkça sıkıcı bir hal alabiliyor.

1- İlk alındığında soğutma sistemi yapılan konsollarda da 3 kırmızı ışık sorunu görüldü. Hatta so soğutmalı sistemlerde bile görüldü ki, en mükemmel soğutmayı onlar sağlıyordu. Hiçbir modifikasyonu olmayan ve ilk günden beridir çalışan konsollar da var. Bu yüzden, bu konuda net bir şey söylemek olanaksız.

2- Konsol ilk çıktığında NTSC-U aldım. 6 ay falan gitti. Sonra PAL aldım. 3-4 ay gitti. İkisi de 2005 üretimdi. Sonra 2006 üretimli NTSC-U aldım, Talismoon Whisper fan takılı idi. O da 8 ay dayandı ve öldü. Sonra bir NTSC-U ve PAL Elite aldım. NTSC-U 2 aydır çalışıyor sorusuz. Elite PAL da 1 aydır sorunsuz çalışmakta. NTSC olan 2006, Elite ise 2007 modellerden.

3- Ben yatay kullanıyorum ve yatay kullanma taraftarıyım. Dikey kullanmak hem daha fazla hava deliği kapatıyor hem de sakarlar için tehlikeli. Disk okunması açısından da yatay kullanmak daha mantıklı.

4- Military pack diye birpaket yok. Military Appreciation Pack var. Ordu mensupları için çıkarılmış çeşitli ekstralara sahip (mesela arcade oyunları) bir "Premium" paket. Bendeki Ntsc-U o. Çünkü son zamanlarda ülkemize gelen Ntsc-u paketlerin hemen hepsi Military Appreciation Pack. Şu saatten sonra Elite alınmalı diye düşünüyorum. Ülkemize yavaş yavaş girmeye başladılar. Birkaç aya kadar ciddi anlamda sayılarınnı artacağını ve fiyatlarının düşeceğini sanıyorum.

5- DVD sürücüyü dışarıya çıkartmak bir derece olsun GPU'yu rahatlatabilir ama daha önce de söylediğim gibi, maksimum soğutma sağlayan su sistemlerinde bile 3 kırmızı ışık görülmüştür. Bu yüzden, hiçbir modifikasyonun sonucu kesin değildir. Ama DVD sürücüyü dışarıya çıkartmak, hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. Ama CPU üzerine FAN koymaya gerek yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Sadece 5'i söyliym. GPU artık DVDromun altında can çekişmiyor. GPU soğutma blokları heatpipe yöntemi ile başka bir bloğa yönlendiriliyor bu yeni blok da kasa ile temas ediyor. GPU artık bir endişe değil yeni Xbox360'larda.
    Ayrıca yeni Xbox360'ların hepsi (Premium , Elite ve Halo) Zephyr anakartlarıyla (Elite'deki) üretiliyor

Hangi aydan itibaren olanlar yeni seri oluyor bu zephyr anakart kullanan premium modelleri acaba? cevaplarsan sevinirim
  • HDMI'lı olan herhangi bir Premium Bu soğutmaya ve zephyr anakarta da sahip yani 2007 Temmuz ağustos'dan itibaren
  • Arkadaşlar 2. el bölümünde 500 ytl de xbox var ki bence bu çok iyi bir fiyat. VGA çıkışı olan bir xbox türü önerebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.