Şimdi Ara

Xbox 360 Upscaling Dvd Player ile geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni 60 Gb Xbox 360 konsolları Upscaling Dvd Player ile oyuncuların hizmetine sunulmaya hazırlanıyor.Oyuncular bu sayede daha yüksek kalitede goruntuye ulasabilecekler.60 Gb modeller 8 Agustosta satısa sunulacak

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 21 Temmuz 2008; 13:32:11 >

• çok iyi dvdleri hd olarak mı izleyeceğiz.
  • Ms nın bunlarla uğraşacağına mkv uzuntısını son update ile versin, çok makbule geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Ms nın bunlarla uğraşacağına mkv uzuntısını son update ile versin, çok makbule geçer.

o zaman bluray biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Ms nın bunlarla uğraşacağına mkv uzuntısını son update ile versin, çok makbule geçer.

o zaman bluray biter

Harici hdd den dosya başına düşen gb'a sınır koymadan( ps3 te 4 gb ) mkv oynatsın işte o zaman ms iyi iş yapmış derim.

Ciddende bue ray düşüşe girer
  • mkv bi yana kalsın divx için altyazı desteği versin başka bişi istemem
  • zaten dvd leri upscale ediyor su an xbox. iyi sacmalamıs kaynak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu dvd-rom'mu yapıcak,anlayamadım tam. kaynakta hdmi kablo ile seyredince hd'ye yakın görüntü diyor.
  • Avrupaya ne zaman gelir bu 60 gblik Xbox360 tahmininiz hangi tarihtir?
  • Bu olay zaten olan birşey bende anlamadım neden böyle bir başlık açıldığını. Xbox zaten bütün videouları hangi çöz. ayarlı ise ona upscale yapıyor zaten...
  • arkadaşlar eğer farkettiyseniz videoyu upscale yaptığında görüntü gerçekten kötü oluıyo.yani yeni özellik sayesinde bu görüntü daha iyi olacak diyor kısacası olay bu.
  • Kaynak olarak iyi olmayan şey, nasıl daha iyi olabilir, benim mantığım almıyor... Xbox360 zaten şu anda en iyi upscale yapan alet... Ben bilgisayarda çeşitli programlar ve xbox1 ile kıyasladım en iyi sonucu xbox360 ile aldım, sonrasında xbox1 çok başarılı upscale yapıyor...

Ama bunlar dışında siz 480p lik bir görüntüden upscale ile 720 veya 1080p lik performans asla beklemeyin... Dahası olamaz teorik olarak mümkün değil..
  • yeni bir olay degil bu arkadaslar..
    anladıgım kadarıyla kaynaktaki eleman bir reklam gormus... "xbox la dvd upscale de yapabilirsiniz" gibisinden. sonra da bunu yeni 60lik xboxlara özel bir şey sanıp siteye postalamış. olay bundan ibaret...

zaten maxconsole forumunda da habere veriştirmiş millet, " zaten iki senedir yapıyor upscale" diye..

http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=118373
  • Komik olmuuş gerçekten.Ben zaten çoktandır DVD'leri Xbox360'ta upscale edilmiş halde izliyorum
  • ben dvdleri coktandır xboxta hdmı ile izliyorum ve gercekten cok net oluyor yani sanırım bu haliylede upscaling ediyor çunku ormal dvd playırdaki aradaki farkı hissedebiliyorsun
  • Sanırım tek sorun Xbox360'ın normal DVD playerdan daha fazla elektrik yakıyor olması.Yoksa rahatlıkla DVD player olarakta kullanılabilinir
  • Bu model Jesper olan model herhalde değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: spice boy

Avrupaya ne zaman gelir bu 60 gblik Xbox360 tahmininiz hangi tarihtir?

Piyasaya çıkar çıkmaz Avrupa'da da satışta olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.