Şimdi Ara

>>XBOX 360 Mods<<

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar boyle bir konu açtım xbo360 hakkında daha çok bilgi edinelim diye yapabileceğimiz modlar,faceplateler yeni çıkan ve çıkacak olan akssuarlar ve butarz şeyleri herkes paylaşsırsa guzel bir kaynak olur diye duşunuyorum.
    ilginç bulduğumuz xbox modları bu başlık altında paylaşabiliriz.

Creative'in 5.8-inc lcd ekranlı xbox 360 versiyonu!!!. ilginç bir mod gerçekten ama sanırım tatilde falan işe yarar gelişmiş bir psp olaraktabi biraz buyuk olur oda neyse
     >>XBOX 360 Mods<<

detaylı bilgi için bir video yayınlanmış. Buradan izleyebilirsiniz.

videoyu izlemek için TIKLA

buda belki bu gune kadar yapılmış en iyi mod Xbox 360 Laptop Mod!!bence harika ,super, çok zekice !!!
     >>XBOX 360 Mods<<

>>XBOX 360 Mods<<

>>XBOX 360 Mods<<

>>XBOX 360 Mods<<

>>XBOX 360 Mods<<

>>XBOX 360 Mods<<

>>XBOX 360 Mods<<

kablo çıkışları tamamen değiştirilmiş ve yeniden tasarlanmış(vga çıkışı mevcut!)

>>XBOX 360 Mods<<

>>XBOX 360 Mods<<

1,280*720 çozurluğune sahip bir ekran ,Wifi,klaviye ve normal x360 premiumda olan butun ozellikler e sahip olan bu mod (artık mod mu desek yeni bir makinamı desek!)Ben Heckendorn tarafında uretilmiş ama piyasaya surulmemiş .son derece zekice uretilen bu mod bana gore kesinlikle çok başarılı.ayrıntılar için videoyu izleyin:

Burdan TIKLA

bide bu sitede nasıl yapıldığını çok ayrıntılı bir şekilde basamak basamak gosteriyor herkes yapabilr bunu

Burdan Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 24 Eylül 2007; 23:13:20 >

• 1 resim tamamda 2. resim abartı yamillet napıcanı şaşırmışzaten x360 küçük bi konsol değil hadi ps2 slim olsa ki ben her tatile gittiğimde götürürm tamam ama zaten x360 biraz hacimli nede olsa...
  • 2. moda bittim ya bu adamı MS kadrosuna katmalı acilen. Slim Xbox 360 dan parayı kırarlar.

Bir de gücü bir şebekeden değil de kendinden pil veya ona benzer birşeyle alma durumu olsa, tam laptop gibi olsa tamamen çığır açar bu mod.
  • kesin onuda yapa bilir bu çocuk bir harika pil sorun değil ki bir laptop pili taka bilir ama dediğin gibi microsoft çok şey kayb eder bu çocuk olmadan
  • 2. moda bittim ya gerçekten mükemmel yapmış eleman helal olsun.
  • şekil olmuş ikiside...
  • Tek kelimeyle adam xlaptop yapmış.harika olmuş ya ;
    ama sanki kasa küçük olmuş gibime geldi 3 kırmızı vermesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamımızı hafife alıyorsun galıba bak geliştidiği soğutma sistemini bence microsoft ornek almalı

>>XBOX 360 Mods<<

>>XBOX 360 Mods<<

>>XBOX 360 Mods<<

>>XBOX 360 Mods<<

ve işte soğutmanın son hali

>>XBOX 360 Mods<<

>>XBOX 360 Mods<<

quote:

Orjinalden alıntı: mx44

Tek kelimeyle adam xlaptop yapmış.harika olmuş ya ;
    ama sanki kasa küçük olmuş gibime geldi 3 kırmızı vermesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 24 Eylül 2007; 14:36:26 >

• bu soğutma sistemi belkide 3 kırmızıda son noktayı koyacak gibi çok çok başırılı bence verdiğim siteye kesin bakın adım adım gosteriyor çok detaylı gerçekten turkiyede de yapılabilir bir soğutma sistemi .adama hayran oldum
  • ikiside güzel olmasına rağmen çok kullanışlı değiller bence..işte benim favorim

>>XBOX 360 Mods<<

http://kotaku.com/gaming/case-mods/elaborate-halo-case-mod-302827.php
  • Oooo. Bu sonuncusu mükemmelmiş. Diğerlerinden haberim vardı ama en sonuncusunu çok sevdim. Ben de istiyorum
  • sonuncusu süper olmuş
  • Bide buna bakın bu adam da guzel şeyler yaratıyor:(mod değil faceplate artwork)

Videoyu izlemek için TIKLA

>>XBOX 360 Mods<<

>>XBOX 360 Mods<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 24 Eylül 2007; 21:25:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dreamoon

ikiside güzel olmasına rağmen çok kullanışlı değiller bence..işte benim favorim

>>XBOX 360 Mods<<

http://kotaku.com/gaming/case-mods/elaborate-halo-case-mod-302827.php

haha mükemmel ötesi gerçekten :))))

• suan arkadaslardayız ama sizin için bende b kac resim koymak istiyorum hdd baglantısı bitmek uzere bitince artık demolar muzikler resimler xbox360la cok kolay olacagı dusuncesindeyim umarım dusundugum gibi olur ama x360in hddsini kesip biçmek gerekebilir

makinanın fanlar 12v
    içinde 28 adet led var suana kadar makinayı elektrik akımı konusunda b kere zorladılar hata verdi ama dusurunce akımı duzeldi.ustteki 4 fan cok guclu hatta fazla bile ses konusunda rahatsız edecek b husus yok ayrıca orjinal fanların 12v olması hdd fanlarıyla cok olumlu calısıyor.hdtv sıcaklıgı tahminimce 35-40 derece oluyor olcmedim ama olcecem . dvdrom ust kapagıda kesik dvdromu ve içinde donen dvdyide gorebiliyorum ama siz yapmayın tavsiye etmem cunki mıknatıs bırakırken tık diye b ses cıkarıyor . dvdromun pot ayarlarınıda yaptım gercekten guzel oldu eskisi kadar ses cıkarmıyor ve rahat okuyor (dvdrom samsung)oncelikle hdd için pc baglantısını kolaylaştırmam lazım makinam banlı ve indirdigim demoları resimleri muzikleri hatta temaları kolayca atmanın en kolay yolu olacak benim için ve soylemem gereken b sey daha bu bana yetiyor hatta fazla bile makina ısınmıyor herseyi yaptım artık bu makina hata versin yapacak b sey kalmayacak ama inş. vermes :D

>>XBOX 360 Mods<<

>>XBOX 360 Mods<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ignatius -- 24 Eylül 2007; 23:31:42 >

•  >>XBOX 360 Mods<<
    Yandaki tost makinasıda PS3 mü puahahah

• laptop olayını aykar önce görmüştüm ve gerçekten adamın yaptıklarına uğraşına hayran kaldım bu ne güzel beyindir allahım neler yaratıyor.
  • işte ben heck den xbox laptop ın siyah versiyonu (v2.0)

>>XBOX 360 Mods<<

ve buda playstation 3 için yaptığı xbox 360 gorunumunde sixaxis kol!!! (ps360 controller)!

>>XBOX 360 Mods<<

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.