Şimdi Ara

Xbox 360 mı PS3/2 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba arkadaşlar son zamanlarda (dün ) dayımlarda bi ps2 görüm sonradan bi düşündüm acaba bende bi konsol alsammı diye işte nette araştırdım hangisi iyidir diye çoğu kişi korsan oyun oynatabilmesinden ve live özelliğinden dolayı xbox360 çoğu kişide iyi grafikleri olduğundan da ps3 tavsiye etti ama ben yinede uzmanına danışayım dedim (donanım haber e ^_^) adamlar yazmışlarki eğer zenginsen ps3 al ve oyunlarada 150tl ver orjinal oyna dediler ama xbox360 korsan oyun oynatabiliyormuş ama onunda 3 kırmızı ışık sorunu varmış bu ne anlama geliyor bide bu arada ben şu anda xbox 360 düşünüyorum hani korsan oynatabiliyor diye para yokta fazla her oyuna 150tl vercek kadar :D işte bide bu arada bildiğiniz şöyle ucuzundan xbox 360 fln varsa bide hangi konsol daha iyiyse bi yazabilirmisiniz ?

||
    ||
    ||
    ||
    ||
    ||
    \ || /
    \ || /
    \ || /
    \ /
    \/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 29 Nisan 2012; 23:50:21 >

PSN: Sny_tr
    PS4
  • 3K slimlerde kalktı. Bence XBOX al.
  • 1. si grafik olarak xbox360 daha üstün bir konsol ps3 ten. 2. si yıl olmuş 2012 daha 3k sorunu diyorsun öyle bir sorun yok artık kalktı tabiki konsolu jasper yada slim almayacaksan . 3. Ps3 tede korsan oynayabilirsin gerekli işlemler yapılarak ve uygun olarak forumun 2. el bölümünden bulabilirsin.
  • Yerinde olsam ps1 alirdim.

Orijinalden alıntı: cihan23

1. si grafik olarak xbox360 daha üstün bir konsol ps3 ten. 2. si yıl olmuş 2012 daha 3k sorunu diyorsun öyle bir sorun yok artık kalktı tabiki konsolu jasper yada slim almayacaksan . 3. Ps3 tede korsan oynayabilirsin gerekli işlemler yapılarak ve uygun olarak forumun 2. el bölümünden bulabilirsin.

teşekkürlerde bazı adamlar ps3 korsan açmaz diyorlardı bide senindediğin GEREKLİ İŞLEMLER uzun bişimi hem ayrıca ben pahalı bişey istemiyorum şöyle oyunları açsın da yeter benim bu hurda pc den iyi olsun :D peki bide bu 3k sorunu kalktı diyorsunuz bu 3k nedir onuda pek bilmiyorum adamlar eğer 3k verirse tamir mamir hiç kimse yapmaz çöpe atarsın ps3 al diyorlar ama oda pahalıymış ortada kaldım şimdi görüntü hd şart değil ztn bende plazma fln da yok büyük bi tv var nette gördüm nfs run ps3 vs xbox görüntü olarak ps3 iyi çıktı daha canlı renkler xbox biraz karanlıktı

PSN: Sny_tr
    PS4

• Araştırma yaparken yararlandığınız kaynağın tarihine bir bakın, hâlâ 3K diyorsun.
    Ps 3 mü xbox one mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.