Şimdi Ara

Xbox 360'a normal PC direksiyonu bağlanır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar snopy marka falan dandik direksiyonlar acaba usb ile xbox'a bağlanır mı? bağlamak için nasıl bir ayar falan yapılası lazım?

Ayrıca DFGT alsam xbox'a bağlamam için ek aparat falan almam gerekiyor mu acaba? Yoksa direk USB'den takınca tanıyor mu direksiyonu?

mesela bende USB'yi ps2 koluna çeviren bir çevirici var. bunu xbox a takıp direksiyonu ps2 yerinden bağlayabilir miyim?

Orijinalden alıntı: ares88

nasıl bir çevirici?

mesela bende USB'yi ps2 koluna çeviren bir çevirici var. bunu xbox a takıp direksiyonu ps2 yerinden bağlayabilir miyim?

Hayır

Orijinalden alıntı: ares88

nasıl bir çevirici?

bunu braz araştırsan iyi olur.Bir çevirici kullanıldığını biliyorum ama nedir nasıl bişidir bilemem
  • araştırmaya gerek yok denerim şimdi. yalnız takınca direksiyonu görmesi için herhangi birşey yapmam gerekiyor mu?

Anlatımın yapıldığı site:

http://www.ehow.com/how_7725924_convert-pc-wheel-xbox-360.html

Bizi de bilgilendirirsen seviniriz.
    AMD Athlon 64 3200+ MSI K8N NEO2 Platinum 2*1GB Kingston 400 Mhz Dual Ram SAPPHIRE x1950GT 256MB AGP Seagate 200GB 8MB Cache SATA HDD Western Digital 160GB 8MB Cache SATA HDD 500 Watt FSP BLUESTORM Samsung 17" 757MB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fıstık gibi dfgt var oynayamıyoruz forzayı
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.