Bildirim
Xbox 360'a normal PC direksiyonu bağlanır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bunun için bi çevirici alamn gerekiyor. -
nasıl bir çevirici?
mesela bende USB'yi ps2 koluna çeviren bir çevirici var. bunu xbox a takıp direksiyonu ps2 yerinden bağlayabilir miyim?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ares88
nasıl bir çevirici?
mesela bende USB'yi ps2 koluna çeviren bir çevirici var. bunu xbox a takıp direksiyonu ps2 yerinden bağlayabilir miyim?
Hayır_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ares88
nasıl bir çevirici?
mesela bende USB'yi ps2 koluna çeviren bir çevirici var. bunu xbox a takıp direksiyonu ps2 yerinden bağlayabilir miyim?
bunu braz araştırsan iyi olur.Bir çevirici kullanıldığını biliyorum ama nedir nasıl bişidir bilemem -
araştırmaya gerek yok denerim şimdi. yalnız takınca direksiyonu görmesi için herhangi birşey yapmam gerekiyor mu? _____________________________ -
Dün ben de araştırdım bunu. Bende de microsoft sidewinder var titreşimli bunu bağlamak istiyorum. Çevirici gerekiyormuş ve bir de kablolu oyun kolu sanırım.
Anlatımın yapıldığı site:
http://www.ehow.com/how_7725924_convert-pc-wheel-xbox-360.html
Bizi de bilgilendirirsen seviniriz._____________________________ AMD Athlon 64 3200+ MSI K8N NEO2 Platinum 2*1GB Kingston 400 Mhz Dual Ram SAPPHIRE x1950GT 256MB AGP Seagate 200GB 8MB Cache SATA HDD Western Digital 160GB 8MB Cache SATA HDD 500 Watt FSP BLUESTORM Samsung 17" 757MB -
fıstık gibi dfgt var oynayamıyoruz forzayı
_____________________________ Samsung Galaxy S4 / iPhone 4S.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler