Şimdi Ara

xbox 360 3 k kesin çözüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
13.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not: Makinanızı yapmadan önce okumanız gereken bölüm.
    Makinanıza bu işlemi yaptıkdan sonra sesinin fazla cıkacagını unutmayınız...
    Ama kesinlikle %100 çözüm olacagını unutmayın

Kesin çözüm rehberi 1

makinanızı ilk önce açıyorsunuz genelde herkez açmayı bilir
    ihtiyacınız olan 3 lü coller fan
     xbox 360 3 k kesin çözüm

xbox 360 3 k kesin çözüm
     xbox 360 3 k kesin çözüm
    konsolunuzu açtıktan sonra ana kartını çevirip resimdeki gibi fanların ucunu kesip lehimliyorsunuz
    budurmda konsolunuzun kesinlikle elektirigini alıp makineye zarar vermeyecektir çünkü o kocaman xbox adapdoru o işe yarıyor
    makinanın ihtiyacı kardar elektrigi makinaya vermekle görevlidir yoksa normal bir adaptor yapabilirlerdi devam edelim

xbox 360 3 k kesin çözüm
     xbox 360 3 k kesin çözüm
    cbox 360 cpu heatsink deki baglantıyı kesiyoruz bakır boruya zarar vermeden yapmaya dikkat edin

xbox 360 3 k kesin çözüm

xbox 360 3 k kesin çözüm

konsolunuzun kapagını delerken kırmızı çizgi olan yerlerden ölçülerinizi tavsiye ederim
    İki tarafında kırmızıları kapagı kapattıktan sonra aynı yere denk gelmektedir

xbox 360 3 k kesin çözüm

xbox 360 açtıktan sonra cp üzerindeki head sing i resimdeki gibi kesiyoruz
    ve yukarıya dogru kasanın içinden cıkartıyoruz duz birsekilde olsunki boru kırılmasın yavaş yapınız

xbox 360 3 k kesin çözüm
     xbox 360 3 k kesin çözüm

Kasanızın yan tarafınıda fana uygun bir şekilde bir yuva acın resimdeki gibi makasla yapabilirsiniz
    buray takacagınız fan çok işe yarayacaktı fandan cıkan hava cd romun altına dogru cpu ve gpu
    ya gitmektedir

xbox 360 3 k kesin çözüm

buşekide olacaktır
    [simage]
    http://i0911.hizliresim.com/2009/11/10/4209.jpg[/simage]

yan tarafa taktıgınız fan kapagı kapatınca gorunmeyecektir

son olarakta
     xbox 360 3 k kesin çözüm
    aslında makinanın son hali bu degil heat sink in kapagıda var gayette güzel duruyor musait olunca onunda resmini çekerim
    Rehber 2

bunu begenmeyen arkadaşlar ininde diger bir çözümfakat bu kesin degil sadece ömrünü uzatır
    burayıda yarın anlatayım hayırlı aksamlar herkeze

Rehber 3

rehber 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archery -- 10 Kasım 2009; 19:31:28 >

• 3K ya %100 bir çözüm olacağını sanmıyorum makine yine 3k veriri fakat bu 6-7 ay gecikir bende kullandım bunlardan.

Ama 6-7 ayda bir şey tabi sonuççta bu makineler 1,5 - 2 sene dayanıyor onun için yararlı konu olmuş....
    Necmettin Erbakan:Bir devlet lideri,vatandaşın sofrasına bir kaç çeşit daha yemek koyabiliyorsa, her gün o sofradadır aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

3K ya %100 bir çözüm olacağını sanmıyorum makine yine 3k veriri fakat bu 6-7 ay gecikir bende kullandım bunlardan.

Ama 6-7 ayda bir şey tabi sonuççta bu makineler 1,5 - 2 sene dayanıyor onun için yararlı konu olmuş....
    .

kesinlikle vermeyecektir ben 48 saat boyunca kullanıyorum her cumartesi başlayıp pazar günü aksam kapatıyorum
    1,5 yıldır aynı seyleri tekrarlıyorum zaten ıssınmıyorki 3 k görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archery -- 10 Kasım 2009; 19:00:02 >
  • Seninki biraz da şans,ben de core pack ile yıllar önce 25 saat aralıksız oyun oynadığımı bilirim,ya da falcon ile ilk aldığımda test amaçlı 30 + saat...nasip meselesi bu işler,verince veriyor,en son falconum e74 vermişti,cihaz sıcak bile değildi.

2 tanede arkadaşlarıma yaptım onlarda epeydir kullanıyorlar
    ıssı belli bir sure sonra 1dakika gibi kıssa surede bakır boru sayesinde ıssı eşitleniyor orayı soguttukça öbür diger tarafda soguyor bilgilerinize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onlar yavaş dönerler bu tam oraya göre zaten ucuz birsey usb ye takılan 3 voltluk birseydir burada 12 volt var haliyle olmaz çok ses yapar yada yanar

xbox 360 3 k kesin çözüm

xbox 360 3 k kesin çözüm

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs

• archery konuyla alaksız olcak ama laptop fanı böle sessiz calısan,performansı ii olacak bi usb fan sölermısın

Orijinalden alıntı: robocop5555

archery konuyla alaksız olcak ama laptop fanı böle sessiz calısan,performansı ii olacak bi usb fan sölermısın

ustam malesef 3 voltluk şeye 12 volt verirsen fan yanar 15 tl piyasada bu fan al bitane 3tane var içinde zaten 1 tanede yedek olur

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Hiç güleceğim yoktu ya. Dodge Charger mübarek.

xbox 360 3 k kesin çözüm

xbox 360 3 k kesin çözüm

bunu bir hakaret olarak kabul ediyorum burada gülünecek birsey yok sonuçta benim için önemli olan ekrandaki görüntüdür ben yıllardır konsolcuyum kimisi gibi 1 saat oynayıp kapatmıyorum isteyen yapar isteyen yapmaz zaten begenmeyenler içi 3 çözüm yolu daha var isteyen onlrı yapar

hocam sımdı ben kaptop usb fanı alırken neye dikkat etmelıyım sisteme zarar verirmi benım kafam karıstı

hayır sadece fanına zarar verirsin 12 voltluk küçük fan bulman lazım kaba olmasın onu ben tam oturt madım oturunca tam oluyor bence ugrasma o laptop fanıyla al bitane xbox 360 coller fan tak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archery -- 10 Kasım 2009; 19:24:25 >

• Güzel fikirAncak görüntüyu .ok ciddi şekilde bozuyor,kimse böyle bir makinası olsun istemez,ben defalarca da anlattım xboxın sorunu aslında ısınması değil,sıcak havayı dışarıy akataramaması,bunun da en temel nedeni tasarımı ve DVD romun direk GPU heatsinkin üzerinde olması,fanlardan uzanan hava kanalını daraltması,eğer CPU, GPU nun yerinde olsaydı bu sorunların çoğu ortadan kalkacaktı diye düşünüyörüm,bugüne kadar onlarca soğutma farklı soğutma modu yaptım ama hemen hemen hepsinde en büyük eksik DVD romun orada olmasıydı,yeni bir soğutma modu yaptım bir hafta önce,yakında foruma resimleriyle yayınlarım,ne demek istediğim daha iyi anlarsınız ozaman

psn: AlanZ_7z

• Sadece ömrünü uzatır oysa ki xbox camiası'nın isteği makinanın ömrünü 4-5 ay uzatmak değil her an 3k görebilirim piskolojisinin ortadan kaldırılması ki bu olay soğutmayla falan çözülecek gibi değil eğer öyle olsaydı en basit örnek su soğutmalı sistemleride denediler yine fayda etmedi bakalım inşallah jasper boardlar'da bu sorun ortadan kalkmış olur...
  • Burada sorununuzu kesınlikle cozmekten bahsedıyorum goruntusunu begenmeyenler ıcınde cozumum var tabıkı onlari unutmadım fakan onlardada ıssı kalıyorum busıstemde ıse makinanı acik bırak ve işine gıt aksama geldiginde heat singk te ıssı olmadıgını farkedeceksin ılk actıgın andakı ıssı ıle aynı sız benım diger modlarımıda bekleyin
  • intercooler gereksiz voltaj çeker yarar değil 3k yı kolaylaştırır

2.ci yönteme gelirse kesinlikle fiziki bir mantığını göremedim o noktalar içerideki düzenli hava akışını sağlar siz isterseniz kasayı açık kullanın o hava akışını bozduğunuz zaman soğutmanın hiçbir faydası olmaz o delikleri ancak hava akışından anlayan biri açabilir onun dışında malesef soğuduğunu zannettiğin makine aslında hiçde soğumuyordur 2.yöntemde işe yaramaz

Sonuç:2 senelik makinenin ömrü belkide bu yöntemler sayesinde 8-9 ay daha eridi şimdiden geçmiş olsun

Xbox elite + philips lcd= Wow
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.