Şimdi Ara

Xbox 360 Kumandayı Pc'de komut ile kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
19
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi xbox 360 kumandası basit bir usb aparat ile PC'de sorunsuz kullanılabiliyor. Bu 20 yıllık kumanda halen canavar gibi iş görmekte, zaten piyasada pil paketlerinden, eskiyen ve aşınan kısımların kaplamalarına kadar her türlü aparat satılıyor.

Ben kendim klavye/fare oyuncusu olsam da, Nba2k26, FC26 tarzı serilerde bu kumanda ciddi iş görmekte. Fakat bu kumanda ile işiniz bitince bu kumandayı xbox'da olduğu gibi kapatamıyoruz, illa pil paketini sökmek gerekiyor. Bunun için bir komut seti buldum, ve gayet güzel çalışıyor. Haa komut setini yapay zeka yazdı bu arada, tek yapmanız gereken bir txt dosyasına bunu kaydetmek ve o dosyayı, örneğin "kumanda kapat.BAT" şeklinde BAT uzantısı ile kaydetmek, işiniz bitince bu dosyayı çalıştırıyorsunuz ve kumanda kapanıyor.

dosyanın içine aşağıdaki komutları yapıştırın;

@echo off

powershell -Command "$code = '[DllImport(\"xinput1_3.dll\", EntryPoint=\"#103\")] public static extern int XInputPowerOffController(int dwUserIndex); public static void TurnOff() { XInputPowerOffController(0); XInputPowerOffController(1); XInputPowerOffController(2); XInputPowerOffController(3); }'; Add-Type -MemberDefinition $code -Name 'XInput' -Namespace 'Win32'; [Win32.XInput]::TurnOff()"

exit

daha sonra dosyayı ***.bat şeklinde (*** = istediğiniz isim) kaydedip, kullanmaya başlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 19 Temmuz 2026; 14:33:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.