Şimdi Ara

Logitech f710 Gamepad (Dünyanın En Kötüsü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 ay önce Logitech f710 Gamepad satın almıştım. F/p'ye tepki olarak doğmuş bu ürünle ilgili kısa görüşlerimi belirtmek istedim. (Kendisiyle 1 gün geçirdikten sonra birine hediye ettim)

    Dikkat: Bu yazıda hiç bir şekilde mübalağa (abartma) sanatı kullanılmamıştır.

    DÜNYANIN EN KÖTÜSÜ

    Eğer bu ürün bu fiyatlarda değilde 20 liralara satılsaydı eyvallah çeker bununda bir seveni vardır elbet derdim fakat böyle olmadığı için kendimi daha fazla tutamayıp buradan ''Logitech f710 Gamepad'' ürününe seslenmek istiyorum:

    Sen kendini ne sanıyorsun da dualshock 4 ve xbox controlleri ile kıyaslanmalara giriyorsun. İnsanlar acaba seni mi alsam yoksa üstüne biraz daha koyup ps4 ya da x1 kolu mu alsam diye düşünüyor. Eminim hayattaki en büyük başarın bu iki kolla kıyaslanmandır birader. Tabi sen kendini böyle dev aynasında görürsen hakkın olan fiyat etiketinin yanına fazladan 0 (sıfır) koyarsan insanlarda seni bir halt sanar ve böyle mukayeselere dahil olursun.

    Bende bu insanlardan biriyim. Seni karşılaştırmam yetmiyormuş gibi birde tercih etme saçmalığında bulundum ve senin kadar ağır, hantal, tetik tuşları bu kadar sert, lb ve rb tuşları ondan daha sert ve bir o kadar gürültü çıkartan, ergonomiden bu kadar uzak bir gamepad daha görmedim.

    Kimlere önermem: Derdi oyun oynamak olan kişiler bu gamepadden uzak dursun.
    Kimlere öneririm: Ağırlık çalışmak ve parmak egzersizi yapmak isteyen kişiler için ideal bir ürün. Ayrıca ben manyağım gece ev halkını rahatsız etmek istiyorum diyenlerde kullanabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çürük Kemik -- 6 Kasım 2016; 21:51:58 >







  • Herkes memnun kalacak diye bir şey yok. Sana kötü gelmiş olabilir ama bir başkası için de efsane gamepad'dir. Zevk meselesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay_53

    Herkes memnun kalacak diye bir şey yok. Sana kötü gelmiş olabilir ama bir başkası için de efsane gamepad'dir. Zevk meselesi.

    Olabilir bende kendi görüşümü belirttim. Almak isteyip ürünü araştıranlar için fazladan bir referans kaynağı olur.
  • üründen bende iki adet var. memnunum işimi görüyor. roblemsiz. cekim alanı biraz sınırlı piller azalınca cekmemeye baslıyor. x input modu gayet iyi.

    fiyatı daha ucuz olabilirdi yada, ürün fiyatına göre daha iyi olabilirdi bi ps4 kolu daha güzel bunda şüphe yok ama gelelim ki. bu ürüne rakip varmı?

    bunun yerine alabileceğimiz başka bir kablosuz gamepad varmı? x input olacak ama taktığın gibi oyunu tanıyacak bir şey ekstra başka bir şey kullanmadan.

    varsa alternatifleri ölçmek değerlendirmek lazım.
  • Benim aldığım zamanda da dualshock 3 xbox 360 ile kıyaslanıyordu. Analogları çok sert fps oynamak imkansız. Onun dışında araba yarışı, pes, fifa vs oynanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kendi fikrimi soyleyeyim.windows 10 da driver sorunu var.cekim gucu kaliteli degil.alicisi masanin ustunde.kol elimde masanin altinda oynuyorum.bazen gormuyor.tuslarda konuyu acan arkadas gibi cok sert.ilk kullandigimda isaret parmaklarim kas yapmisti.simdi alistim.daha kyisi varmi bilmem ama cok oyle aman aman bi kol degil f710.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.