Şimdi Ara

Logitech G402 Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Bu mouseyi almayı düşünüyorum. Şuan en ucuz 207 TL. Açıkçası zamanında 130 TL olan mouseyi bu fiyatlara da almak düşündürüyor. Neyse ki HSBC kartımın 50 TL puan kampanyasından düşüreceğim.

Evet asıl soru bu mouse nasıldır. Logitech G710+ klavyemin yanına logitech markalı bir mouse düşünüyorum. Şuan elime en iyi oturanlar; 402 ve 502.

Ancak 402 için dış yapısı yüzünden eli terletiyor diye eleştiriler okudum. Ve gene dış yapısı yüzünden çok toz tutuyormuş. Bir de uzun zaman sonra çift tıklama sorunu oluştuğunu gördüm, ancak bu durumda Logitech markası yardımcı olur diye düşünüyorum.

Sizin görüşleriniz nelerdir?

• ben 6 aydır kullanıyorum eğer logitech seviyorsan almanı yavsiye ederim güzel bir mouse fps için özellikle dayanıklı ve yazılım desteği var tek eksisi rgb aydınlatma yok tek mavi ışık oda bana yeter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: answer25

ben 6 aydır kullanıyorum eğer logitech seviyorsan almanı yavsiye ederim güzel bir mouse fps için özellikle dayanıklı ve yazılım desteği var tek eksisi rgb aydınlatma yok tek mavi ışık oda bana yeter..

Cevap için teşekkürler. RGB ışığı mavi olması yeterli benim içinde..

*Peki dış yapısı çok toz çekiyor diyorlar öyle mi?
    *Elleri çok terletiyor mu?
    *Bir de sol taraftaki tuşlar yeterli midir kullanıyor musun gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 16 Şubat 2018; 17:21:1 >
  • https://www.gameekstra.com/Logitech-G402-Hyperion-Fury-Gamer-Mouse,PR-4240.html 184TL sanırım daha uygundur :) 50TL'de puan kullanacaksanız alın kaçırmayın. Aksi bir durumda benim tercihim G502 olurdu.
  • Bu mause yi kullanıyorum . Benim kafemde bile 1 yıldır dayanıyorsa gerçekten kalitelidir. Kullananlar gayet memnun . El terletmesi yapıyor birazcık onu söylüyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekno23 T kullanıcısına yanıt
    İnternet kafe için oldukça iyi tercih olmuş. Sanırım dış yapısı sebebiyle terletme yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 18 Şubat 2018; 2:46:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mttzn

https://www.gameekstra.com/Logitech-G402-Hyperion-Fury-Gamer-Mouse,PR-4240.html 184TL sanırım daha uygundur :) 50TL'de puan kullanacaksanız alın kaçırmayın. Aksi bir durumda benim tercihim G502 olurdu.

Hocam fiyat gerçekten çok iyiymiş ama o firmada maalesef HSBC Puanları geçmiyor sanırım, kaldık gene Hepsiburada'ya :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G402
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Kısmet diyelim o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

quote:

Orijinalden alıntı: answer25

ben 6 aydır kullanıyorum eğer logitech seviyorsan almanı yavsiye ederim güzel bir mouse fps için özellikle dayanıklı ve yazılım desteği var tek eksisi rgb aydınlatma yok tek mavi ışık oda bana yeter..

Cevap için teşekkürler. RGB ışığı mavi olması yeterli benim içinde..

*Peki dış yapısı çok toz çekiyor diyorlar öyle mi?
    *Elleri çok terletiyor mu?
    *Bir de sol taraftaki tuşlar yeterli midir kullanıyor musun gerçekten

çok toz çekmiyor sadce altaki padler biraz toz birikiyor,

elleri fazla terletmıyor gayet ergonomik,

sol taraftakı tuslar yeterli r6 oynuyorum yetıyor bana,

saglam bir mouse ve rahat fps için alıcaksan uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer25 -- 19 Şubat 2018; 10:28:27 >

• biraz geç gördüm ama;
    2 seneyi aşkındır kullanıyorum. İnanılmaz ergonomik, saatlerce kullansam dahi bileğimde ağrı yapmıyor.
    makro tuşlarının yeri çok uygun yerlerde, basma hissiyatı da güzel. 50 liralık mouselar gibi(karşılaştırmak bile hata tabi) takır tukur basmak gerekmiyor.
    başparmak hizasında anlık dpi değişim tuşu var onu pek kullanamıyorum.
    2 tuş arası biraz kir biriktirmeye müsait, arada temizlemek gerekiyor.

fiyatlar uçmuş bu arada, 125 liraya almıştım bu mouse'u ben.
    sonuç olarak kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

biraz geç gördüm ama;
    2 seneyi aşkındır kullanıyorum. İnanılmaz ergonomik, saatlerce kullansam dahi bileğimde ağrı yapmıyor.
    makro tuşlarının yeri çok uygun yerlerde, basma hissiyatı da güzel. 50 liralık mouselar gibi(karşılaştırmak bile hata tabi) takır tukur basmak gerekmiyor.
    başparmak hizasında anlık dpi değişim tuşu var onu pek kullanamıyorum.
    2 tuş arası biraz kir biriktirmeye müsait, arada temizlemek gerekiyor.

fiyatlar uçmuş bu arada, 125 liraya almıştım bu mouse'u ben.
    sonuç olarak kesinlikle tavsiye ederim.

Peki hocam G502 ile arasında ki farklara ne diyorsun. Değer mi yoksa G402 tamamen ihtiyacımı karşılar mı?

Vatan bilgisayarda çalışan arkadaşa bu soruyu sorduğumda G502 şiddetle tavsiye etti, herhalde sensörleri tamamen farklıymış, birde G502 de ağırlık destekleri de varmış.

G402 : 200 TL ( en uygun )

G502 : 305 TL ( en uygun )

En az 100 TL fark var değer mi? Hatta bana kalsa bir mouse için 200 TL bile değer mi sorusu geliyor sürekli...

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g502-gaming-mouse.html

• hocam bu ürünü de inceleyebilirsin aslında
    https://www.gameekstra.com/HyperX-Pulsefire-Fps-3200-Dpi-Gaming-Mouse-HX-MC001AEE,PR-7995.html

• quote:

Orijinalden alıntı: leogregory

hocam bu ürünü de inceleyebilirsin aslında
    https://www.gameekstra.com/HyperX-Pulsefire-Fps-3200-Dpi-Gaming-Mouse-HX-MC001AEE,PR-7995.html

@TsuBLK arkadaşımız haklı fiyatlar cidden uçmuş 200 TL bile fazla veriyormuşum gibi geliyor. Sanırım büyük ihtimal Logitech G402 alacağım. Ya da aynı bütçelerde SteelSeries de tercih edebilirim.

Biraz düşündüğümde 150 TL'den fazlasını vermek mantıklı gelmiyor. Sonuçta hardcore bir oyuncu değiliz.

402de 8, 502de 11 tuş var ve de bahsettiğin gibi farklı bir sensör teknolojisi gelmiş 502'ye. Açıkçası ben profesyonel bir oyuncu değilim ve bu tuşların hepsini bir arada kullandığım bir oyun hiç olmadı, haliyle g502 modelindeki fazladan 3 tuş benim gibi oyunculara ek katkı sağlamıyor. Sen ne derece oyun oynamaktasın onu bilemiyorum.
    Aradaki fiyat farkı senin için sorun değilse 502 alabilirsin ama g402 sana fazlasıyla yetecektir diye düşünüyorum. Farkı ile de mousepad alırsın belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

402de 8, 502de 11 tuş var ve de bahsettiğin gibi farklı bir sensör teknolojisi gelmiş 502'ye. Açıkçası ben profesyonel bir oyuncu değilim ve bu tuşların hepsini bir arada kullandığım bir oyun hiç olmadı, haliyle g502 modelindeki fazladan 3 tuş benim gibi oyunculara ek katkı sağlamıyor. Sen ne derece oyun oynamaktasın onu bilemiyorum.
    Aradaki fiyat farkı senin için sorun değilse 502 alabilirsin ama g402 sana fazlasıyla yetecektir diye düşünüyorum. Farkı ile de mousepad alırsın belki.

Hocam çok eminim 8 Tuşun hepsini bile kullanmayacağım. Klavye alırken mekanik alalım dedik, G tuşları olsun sol tarafta dedik hala alışamadım; Logitech G710+ Sadece ışıkları ve tuş rahatlığını beğendim. Tabi bide aşırı sesli olmayan versiyonu benimki; Brown Switch.

O yüzden 200 TL bile değmez gibi geliyor Logitech G402 için, kim bilir kaç özelliğini kullanabileceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 10 Mart 2018; 2:31:20 >

Hala almadıysan Hepsiburada da indirimde 176TL'ydi en son gördüğümde

• Tam 3 yıldır sorunsuz kullandığım g402 bugün sebepsiz yere çalışmamaya başladı. Temiz bir kullanım için 3 yıl yeterli mi bilemedim. İnternette araştırınca bunu yaşayan başkalarının da olduğunu gördüm, yoksa yine 402 alacaktım. Şu an kararsızım.
  • Öneriyorum, kullanislidir gayet.
  • Bende de G402 vardı. Uzun süre kullanmamıştım. Tekrar kullanayım dedim üzerinde yer alan teker parmak dokununca yapışıyor gibi oluyor.
    Nasıl temizlemek lazım acaba ?
  • arastir kullanıcısına yanıt
    Ev telefonu üzerinden ücretsiz Logitech danışma hattını ara kayıt açtır. Üzerindeki tekerin yenisini yollarlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.