Şimdi Ara

Xbox 360 Joypad Şarjı [Yardım]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Xbox Joypad'ime pil derdinden kurtulmak için Batarya aldım ve bugün ilk geldiği zaman içinde bulunan şarjı bitirdim ve Joystick'i şarj olması için USB den orjinal şarj kablosu ile cihaza bağladım fakat yaklaşık 4 saattir şarjda olmasına rağmen henüz yarısının (2 birim) dolduğunu gösteriyor.Bu bir batarya arızasımıdır yoksa ilk şarj olduğundan bu süre normal midir? Fikri olan var mı ?

• Aldığın ürün yansanayi ise bu tarz sorunlar olabiliyor. Orjinal şarj kit kullanıyorum ben herhangi bir sorun yaşamadım.
  • dealextreme'de kaliteli yan sanayi ürünler var dı. baksaydın oraya keşke.
  • Hayır ürünü Shoptodan aldım ki belli orjinal ürün.Bu arada şöyle de bişey oldu ; Baktım ki olacak gibi değil 5 saatten fazla zaman geçince ve hala pil dolmayınca şarjdan çıkardım ve kabloyu tekrar şarja takınca bu sefer de full gösterdi yani yeşil ışığa döndü.Anlamadım gitti.Piller için ilk şarjın önemli olduğunu varsayarsak bunun ne kadar sağlıklı şarj olduğunu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 21 Aralık 2009; 11:28:17 >
  • bende şarj cihazı aldım geçenlerde ama kutunun içinden sadece şarj cihazı çıkmadı birde kendinden şarjlı pili çıktı anlamadım nedir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

bende şarj cihazı aldım geçenlerde ama kutunun içinden sadece şarj cihazı çıkmadı birde kendinden şarjlı pili çıktı anlamadım nedir bu

Bendeki de o paketten işte. Orjinal Microsoft ürünü.
  • Normalde bataryaların ilk şarj süreleri 12-16 saat arasındadır.

Ayrıyetten xbox şarj göstergesi noktasında çoğu kez saçmalayabiliyor o konuda sıkıntınız olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablolu Xbox 360 kolu arıyorum...
    10 yıl önce açıldı
    Xbox 360 Gamepad(Oyun Kolu)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o bataryadan bende kullanıyorum. orjinal olması şarj ederken xbox360 'ın açık kalmasını zorunlu kılıyor. herhangi bi usb şarj adaptör ile şarj edemiyoruz halbuki olsa iyi olurdu. zaten 3k riski olan bi makinayı açık bırakmak zorunda kalıyoruz. gpu çalışmıyor ama elimle kontrol ettiğimde makina yinede çok ısınıyor.

şunuda deneyebilirsin, usb kablosunu takar takmaz yani oyun oynama modunda iken şarj etmeyebiliyor benim başıma gelmişti, menüden gamepad'i devre dışı bırak (yerini tam hatırlamıyorum) o zaman şarj etmeye başlıyor. sanırım kırmızı yanması lazım şarj ederken. buradan şarj edip etmediğini anlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: hougras

bende şarj cihazı aldım geçenlerde ama kutunun içinden sadece şarj cihazı çıkmadı birde kendinden şarjlı pili çıktı anlamadım nedir bu

Bendeki de o paketten işte. Orjinal Microsoft ürünü.

peki arkadaşım o kutunun içinden çıkan sabit bataryayı kullanmayıp 2 şarjlı kalem pil taksakta yine şarj edermi içindeki o kalem pilleri o kablo

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker357

Hayır ürünü Shoptodan aldım ki belli orjinal ürün.Bu arada şöyle de bişey oldu ; Baktım ki olacak gibi değil 5 saatten fazla zaman geçince ve hala pil dolmayınca şarjdan çıkardım ve kabloyu tekrar şarja takınca bu sefer de full gösterdi yani yeşil ışığa döndü.Anlamadım gitti.Piller için ilk şarjın önemli olduğunu varsayarsak bunun ne kadar sağlıklı şarj olduğunu bilmiyorum

Xbox ın pil göstergeleri güvenme abi çok ps3 mü bu?:D
  • Çok normal bir durum için endişelenmişsin. 4 saat içerisinde yeni bir bataryanın dolması söz konusu olamaz. Doluyorsa bir sorun vardır zaten. Bataryanın ilk 3 şarjını 16 saat civarında tutarsan sorunun ortadan kalkacak, batarya ömrün daha uzun olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Çok normal bir durum için endişelenmişsin. 4 saat içerisinde yeni bir bataryanın dolması söz konusu olamaz. Doluyorsa bir sorun vardır zaten. Bataryanın ilk 3 şarjını 16 saat civarında tutarsan sorunun ortadan kalkacak, batarya ömrün daha uzun olacaktır.

Aynen öyle yeni alınan cep telefondaki gibi tıpkı
  • 2-3 güne xboxım elimde olacak şu aleti alsam işimi görürmü?

yada

http://www.shopto.net/XBOX%20360/ACCESSORIES/XB2PL00-360%20Play%20and%20Charge%20Kit.html

ikini secenekteki sarjı alsam bu aletle kullanabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 24 Haziran 2010; 13:00:35 >

• Yokmu arkadaşlar bilen eden :(
  • ilk link ucuz ve işini görecek bi secenek . ona benzer tuhaf bi marka kullandım. işini çok iyi yapıyor. gamepad üzerinde iken istediğin bi usb şarj cihazı ile şarj olabiliyor. işini fazlası ile görür alabilirsin.
    ikinci seçenek orjinal mic. malı.. şarj için sadece xbox'a bağlaman lazım (ben başka türlü şarj edemedim) ama orjinal olması almaya değer kılıyor hatta kablolu hali ile pc'de de kullanıldığını duymuştum. yani kabloyu takınca kablolu game pad gibi pc'de çalışıyor-muş....
    3. seçenek hiç bunlarla uğraşmayıp bataryayı hızlı şarj eden bi alet..oda orjinal. takıyorsun bataryayı cihaza kablosunuda 220 volt'a takıp hızlı şarj ediyorsun....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.