Bildirim
xbox 360 hala alınır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Alınabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Fifa NBA yeni oyunlar çıkartır ama yeni modlar, grafikler olmaz. Mesela Xbox One'da FIFA 16 Türkçe 360'da değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
800TL'ye 2.el ps4 filan al kurtul derim _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BSAVRAM
800TL'ye 2.el ps4 filan al kurtul derim
adam hakli 500 tl verip eskisini alicagina git yenisini al zaten ne oynicaksinizki alicaniz oyunlar fix belli zaten gta 5 battlefield 1 fifa 17 başka oyun yok zaten adam gibi ps4 alirsan god of war gelicek o efsane_____________________________ Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS
KONULARIM
F/P ANAKART ANA KONU
RYZEN İŞLEMCİ OC YARDIMLAŞMA- 10.NESİL İNTEL İŞLEMCİ FİYATLARI- SİSTEM TOPLANIRKEN YAPILAN HATALAR- MARKALAR B550 DE BOMBAYI BIRAKTI- PC UPGRADE -
quote:
Orijinalden alıntı: asko56
quote:
Orijinalden alıntı: BSAVRAM
800TL'ye 2.el ps4 filan al kurtul derim
adam hakli 500 tl verip eskisini alicagina git yenisini al zaten ne oynicaksinizki alicaniz oyunlar fix belli zaten gta 5 battlefield 1 fifa 17 başka oyun yok zaten adam gibi ps4 alirsan god of war gelicek o efsane
hocam belirttiğim gibi daha çok 2 kişilik oyunlar oynayacağım. fifa nba araba yarışı vs_____________________________ -
Ps4 deki fifa 16 ve nba ouunlarıyla karşılaştıracak olursan çok şey kaçırırsın,alınmaz.. Ayrıca alıcısı çok az
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbox2 -- 19 Haziran 2016; 20:56:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Referans: DVB / Screammm / Cafesnet / Sewok / SuPReMaCY / ps2 / umutcakmak / unalb01370 / Mahapurusha / CENTAURO / arsoy / yakan -
quote:
Orijinalden alıntı: xbox2
Ps4 deki fifa 16 ve nba ouunlarıyla karşılaştıracak olursan çok şey kaçırırsın,alınmaz.. Ayrıca alıcısı çok az
hocam ps4 ile xbox360 ı karşılaştırmak gibi bir amacım yok zaten. çok oyun oynayan biri değilim,arada fifa falan attığımda zevk verse yeter_____________________________ -
Xbox 360'a fazla destek kalmadı sanki. _____________________________ -
kardeşim eger sadece fifa filan takilicem diyorsan yeni nesil al fifa 17 yi al kafan rahat takil araba yarişida need for speed var oda 2 kişi oynaniyormu bimiyorum ama call of duty black ops 3 single da 2 kişi oynaniyor multide zombie de destekliyor _____________________________ Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS
KONULARIM
F/P ANAKART ANA KONU
RYZEN İŞLEMCİ OC YARDIMLAŞMA- 10.NESİL İNTEL İŞLEMCİ FİYATLARI- SİSTEM TOPLANIRKEN YAPILAN HATALAR- MARKALAR B550 DE BOMBAYI BIRAKTI- PC UPGRADE -
quote:
Orijinalden alıntı: asko56
kardeşim eger sadece fifa filan takilicem diyorsan yeni nesil al fifa 17 yi al kafan rahat takil araba yarişida need for speed var oda 2 kişi oynaniyormu bimiyorum ama call of duty black ops 3 single da 2 kişi oynaniyor multide zombie de destekliyor
Xbox 360 aldım, bakayım tatmin edecek mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yeni oyunlar için alınmaz ama oynanacak bir sürü efsane oyun var gta'dan tut red dead redemption,gears of war'a kadar
her türlü alınır hala_____________________________ -
Yeni oyunlar için alınmaz ama oynanacak bir sürü efsane oyun var gta'dan tut red dead redemption,gears of war'a kadar
her türlü alınır hala
360 iyi cihaz ama artik cok ve cok eskidi kardeşim 2005 in teknolojisi vardi ve iyi oyunlari açti gene al bi ps4 kafan raat takil tr dublajli oyunlarida var _____________________________ Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS
KONULARIM
F/P ANAKART ANA KONU
Alınır tabi neden alınmasın ps4 um var ama temmuz da bir de x360 alacağım efsaneleri oynamak için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PLAYSTATİON 4 PRO PSN (TurkishPower3461)XBOX ONE S 1 TB GAMERTAG(ayhan61)SAMSUNG GALAXY S7 EDGE -
İkinci el Xbox One alırsanız Xbox 360 oyunlarını da oynayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 22 Haziran 2016; 5:59:35 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ayhankaldırım
Alınır tabi neden alınmasın ps4 um var ama temmuz da bir de x360 alacağım efsaneleri oynamak için
Tabi niye alınmasın bunu sadece Xbox 360 sahibi olduğum için söylemiyorum sonuçta tabi tercih meselesi. Örnek olarak 360'ın Kinect oyunlarının geriye uyumluluğu da yok. Amaç eğlenmekve güzel vakit geçirmekse 360'da istemediğiniz kadar oyun var :) Ben oyunlar zaman geçtikçe (teknolojik olarak) eskir düşüncesine de hiç katılmıyorum.
Hem Xbox One Slim (ve Project Scorpio) çıkıcak ilerde onu alırsınız yani o yüzden de şu anda bence 360 mantıklı bi seçenek._____________________________ Kendime ait parçalardan biri : http://bc.vc/d0nOOF Para kazanmak için en iyi sitelerden biri tıkla üye ol :http://bc.vc/wSHBeQ9 -
NBA FIFA Araba yarışı oynayacaksan alınmaz teknolojisi çok eski bunlar grafik isteyen oyunlar.
Ama mesela RPG oyuncusuysan alınabilir. Hikaye modu çok sağlam bi dünya oyun var. İngilizcen varsa tabi.
Rpg oyuncuları grafiği çok önemsemez. Ondan dolayı yoksa xbox rpg cenneti olduğundan değil. Ama FIFA NBA oynamak için de eski nesil alınmaz parana yazık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 1 Temmuz 2016; 19:50:16 >
Hocam hem bu arkadasin slrusuna destek hemde kendi sorunuma cevap ariyorum amacim konuyu kirletmek degil, yeni xbox alicak kardesler aman dikkat eger jtag vs olayina giricekseniz benim dustugum duruma dusmeyin, xbox 360E aldim harddisksiz 4GB versiyon, kirilamayan kasa cikti, yok winchestermis bilmemneymis, aman dikkat bende ayni kafadanim oyun oynamadimki eski yeni bileyim en bastan gears of wsr halo serisi bitireyim diye aldim orjinalde gusel ama jtag yaptirip gta vs de oynuyim pahali diye istedim baktim olmuyor, jtag isi onemliyse sakin 360 E almayin slim kasa alin en tutulan kasaymis.. 360E ye 2014-12-12 ye jtag yapabilen bi baba yigit varsada haber edin kasama daha da baglanayim :))
quote:
Orijinalden alıntı: c_enli
Hocam hem bu arkadasin slrusuna destek hemde kendi sorunuma cevap ariyorum amacim konuyu kirletmek degil, yeni xbox alicak kardesler aman dikkat eger jtag vs olayina giricekseniz benim dustugum duruma dusmeyin, xbox 360E aldim harddisksiz 4GB versiyon, kirilamayan kasa cikti, yok winchestermis bilmemneymis, aman dikkat bende ayni kafadanim oyun oynamadimki eski yeni bileyim en bastan gears of wsr halo serisi bitireyim diye aldim orjinalde gusel ama jtag yaptirip gta vs de oynuyim pahali diye istedim baktim olmuyor, jtag isi onemliyse sakin 360 E almayin slim kasa alin en tutulan kasaymis.. 360E ye 2014-12-12 ye jtag yapabilen bi baba yigit varsada haber edin kasama daha da baglanayim :))
dostum xbox 360 icin sahsen jtag cok sorun degil artik.
cogu oyun ikinci elde 20-40 lira arasi bulunabiliyor. ayrica orjinalde istegin oyunu multiplayer oynama sansinda var
birkac oyun haric tabi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mutluluğu çorba yapıp,
Elimize çatal verdiler....
Benzer içerikler
- kahraman konsol güvenilir mi
- en iyi oyuncu kulaklığı
- gta 6 kaç dolar olacak
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- gta 4 hileleri
- xbox cloud gaming
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X