Şimdi Ara

xbox 360 hala alınır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba duayn cevabin icin cok tesekkurederim ilgi gosterio yardimci oldun, hocam rica etsem ucretsiz multiplayer oynayabilecegim oyun soylermisin spotcudan 20ye filan dedigin gibi alayim.. acil donus bekliyorum, malum bayramda oyun alicam :)) boyle fps olur hersey olur multiplayer ucretsiz sadece tak calistir olucak oyunlar var mi isim ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: c_enli

Ucretsiz multiplayer oynanabilecek guncel serverlari ala acik oyun onerilerini bekliyorum :)

cihazin orjinal ise bir cok oyunda multiplayer oyuncu sikintisi cekmezsin.. cod serisi geow serisi pes serisi fifa serisi gta gibi..

jtag li ise..
    anlik olarak jtagli multiplayer oyuncularinin aktifligini gosteren xboxunity sitesine girip.
    en cok hangi oyunda oyuncu var gorebilirsin..
    xboxunity sitesine girdiginde ana sayfadayken sag ustte
    sort and filter e bas.
    cikan listede sort by content yazan yeri LINK USER secip Apply tusuna tiklayin..

en cok oyuncu katilimi olan oyun ilk basta olmak uzere listelenecektir..
    daha cok cod serileri multiplayer olarak jtag ta cok populer. ozellikle black ops2 cok kullanicisi var.

Ucretsiz multiplayer oynanabilecek guncel serverlari ala acik oyun onerilerini bekliyorum :)

sunuda belirteyim orjinal oyunu multiplayer oynamak icin xbox live uyeligi gerekli
    cihaziniz orjinalse xbox live uyeliginizin oldugunu varsayarak cevap verdim

xbox live uyeliginiz yoksa multiplayer oynayamazsiniz

Hocam bisey daha sorucam forumda diger arkadaslarda muzdariptir bu konudan,
    2014-12-12 kasamin tarihi bu cihaz kirilamiyir dediler, xbox one a yoneldi herkes bu tarihte xbox 360mi alinir dendi ama ben xbox one 1500ken yari fiyatina kinectli xbox 360 aldim, makina kirilmiyor ama sizce hata mi ettim?

2014-12-12 kasamin tarihi bu cihaz kirilamiyir dediler, xbox one a yoneldi herkes bu tarihte xbox 360mi alinir dendi ama ben xbox one 1500ken yari fiyatina kinectli xbox 360 aldim, makina kirilmiyor ama sizce hata mi ettim?

bu tercih meselesidir..
    xbox 360 satin alan bir insan kesinlikle hata yapmamistir.
    xbox 360 keyifli multisi en saglam cihazdir.
    1 hafta once xbox one, sirf black ops 2 ye geri uyumluluk getirmemesi nedeniyle xbox 360 cihaza geri dondum.

Orijinalden alıntı: duayn

quote:

bu tercih meselesidir..
    xbox 360 satin alan bir insan kesinlikle hata yapmamistir.
    xbox 360 keyifli multisi en saglam cihazdir.
    1 hafta once xbox one, sirf black ops 2 ye geri uyumluluk getirmemesi nedeniyle xbox 360 cihaza geri dondum.

Kesinlikle ve oyun çeşitliliği açısından çok zengin bi konsol ve ayrıca örneğin Fifa 17 (yani hala çıkabiliyorsa) Xbox 360'a da geliyorsa hala diye de düşünmeden alınabilir bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs2014 -- 5 Temmuz 2016; 0:22:03 >

• Burdaki bazı yorumlar gerçekten tuhaf ve alakasız ama tabi garipsemiyorum asla bunu çünkü görmeye alışkın olduğumuz şeyler :) Adam Xbox 360 aliyim mı diyor sen ona PS4 al diyorsun. Bunu yazan arkadaşlar madem yenilikçisiniz bu kadar neden adama One değil de PS4 öneriyorsunuz?

@hocam ps4 ile xbox360 ı karşılaştırmak gibi bir amacım yok zaten. çok oyun oynayan biri değilim,arada fifa falan attığımda zevk verse yeter

Konuyu açan arkadaş tamam yani senin için ideal seçenek Xbox 360 hakkaten de. Sen başka yorumlara pek aldırma alıcısı ve dolayısıyla oyniyan kişi sayısı nası azmış, Fifa 16'da online modda her seferinde rakip buluyorum ve lig modunda maç sayısının 400'ün aşağısına düştüğünü de pek görmedim.

Edit : O mesajını şimdi gördüm almışsın zaten :) Güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs2014 -- 5 Temmuz 2016; 0:36:26 >

Orijinalden alıntı: cs2014

Burdaki bazı yorumlar gerçekten tuhaf ve alakasız ama tabi garipsemiyorum asla bunu çünkü görmeye alışkın olduğumuz şeyler :) Adam Xbox 360 aliyim mı diyor sen ona PS4 al diyorsun. Bunu yazan arkadaşlar madem yenilikçisiniz bu kadar neden adama One değil de PS4 öneriyorsunuz?

@hocam ps4 ile xbox360 ı karşılaştırmak gibi bir amacım yok zaten. çok oyun oynayan biri değilim,arada fifa falan attığımda zevk verse yeter

Konuyu açan arkadaş tamam yani senin için ideal seçenek Xbox 360 hakkaten de. Sen başka yorumlara pek aldırma alıcısı ve dolayısıyla oyniyan kişi sayısı nası azmış, Fifa 16'da online modda her seferinde rakip buluyorum ve lig modunda maç sayısının 400'ün aşağısına düştüğünü de pek görmedim.

eyvallah hocam, konudaki en değerli yorum diyebilirim. diğer arkadaşlar konu içinde konu açmış oldu fakat bozmak istemedim zaten cihazı satın aldığım için.

cihaz hakkında pek yorum yapamayacağım,dediğim gibi pek oyun oynamıyorum anca arkadaşlarla fifa falan

• quote:

Orijinalden alıntı: juckle

quote:

Orijinalden alıntı: cs2014

Burdaki bazı yorumlar gerçekten tuhaf ve alakasız ama tabi garipsemiyorum asla bunu çünkü görmeye alışkın olduğumuz şeyler :) Adam Xbox 360 aliyim mı diyor sen ona PS4 al diyorsun. Bunu yazan arkadaşlar madem yenilikçisiniz bu kadar neden adama One değil de PS4 öneriyorsunuz?

eyvallah hocam, konudaki en değerli yorum diyebilirim. diğer arkadaşlar konu içinde konu açmış oldu fakat bozmak istemedim zaten cihazı satın aldığım için.

cihaz hakkında pek yorum yapamayacağım,dediğim gibi pek oyun oynamıyorum anca arkadaşlarla fifa falan

Önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs2014 -- 5 Temmuz 2016; 1:31:08 >

• juckle kullanıcısına yanıt
    Alınabilir hocam. Bir arkadaş 360 oyunlarını One da oynayabilirsin demiş. Ona aldanma her oyunu oynayamazsın. Ucuza bulursun bi ikinci el ürün. Eski efsane oyunlarla bayağı eğlenirsin. Eğer birde kırılmamış bulursan Xbox Livede efsane oyunlar tadından yenmez

Orijinalden alıntı: nakala

Alınabilir hocam. Bir arkadaş 360 oyunlarını One da oynayabilirsin demiş. Ona aldanma her oyunu oynayamazsın. Ucuza bulursun bi ikinci el ürün. Eski efsane oyunlarla bayağı eğlenirsin. Eğer birde kırılmamış bulursan Xbox Livede efsane oyunlar tadından yenmez

Çoktan kararını verdi ve aldı arkadaş. Her oyunu tabii ki oynamazsın çünkü hepsi uyumlu hale getirilmediği için örnek 360'ın Kinect oyunlarının hiçbiri One uyumlu değil. Hep olumlu özelliklerini söyledim ama benim için bu konsolun (Xbox 360) tek olumsuz özelliği varsa o da bazı oyunlardaki bölge kilidi (pal ntsc muhabbeti), hal böyle olunca digital olarak bazı oyunları almak sıkıntı oluyor ama oyunları ülkemizde diskli olarak PAL formatında hem de uygun fiyata bulmak kolay olunca bu da bir sorun olmaktan çıkıyor aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs2014 -- 8 Temmuz 2016; 7:23:37 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.