Şimdi Ara

Satılık Microsoft Kablosuz Klavye Ve Kumanda Seti | Uygun Fiyat ..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft Kablosuz Klavye Ve Kumanda Seti

Satılık Microsoft Kablosuz Klavye Ve Kumanda Seti | Uygun Fiyat ..!

TÜRKÇE Medya Tuşları
    Media Center Tuşları tamamen Türkçe
    Arka Aydınlatmalı Medya Tuşları
    Media Center’ı kontrol etmek için gözlerinizi kısmak zorunda kalmadan ışıkları loş bir seviyeye getirebilirsiniz.

Yeşil Başlat Tuşu
    Basit Yeşil Başlat Tuşuna basarak Media Center Media PC fonksiyonlarını açabilirsiniz.

Media Center PC ile çalışın
    Bilgisayarınızı ve evinizin eğlence merkezini kolayca kontrol edin—rahat koltuğunuzdan kalkmadan müzik dinleyebilir, film izleyebilir ve fotoğraflarınıza bakabilirsiniz.

Şık, Hepsi Bir Arada Tasarım
    Bu üçü bir yerde klavye ve uzaktan kumanda seti ile sayısal medya keyfinizi kablo karmaşası olmadan çıkarın.

10 Metre Kablosuz Mesafesi
    Odanızda yaklaşık on metre kablosuz alan genişliğinde tüm sayısal eğlence kontrollerini fazla çaba sarfetmeden yönlendirin.

Tuş Kilidi
    Tuş Kilidi sayesinde bu şık klavyenin yanlışlıkla açılmasını önleyebilirsiniz, bu şekilde istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

Additional Features:
    -Television Control
    -Sıvı Dökülmesine Dayanıklı Tasarım
    -Üstün Tasarım

Yaklaşık 1,5 Ay Önce Alındı Fakat 1-2 Kez Tek Kullanıldı.Sıfır Gibi Değil Zaten Sıfırdır Diyebilirim.Elimde 2 Tane Klavye Olduğundan Satıyorum.Resimdeki Tüm Parçaları ve Kitapçığıyla Birlikte Yollayacam.Fiyatı 25 TL Yaptım.Da Ucuzada Olmaz Zaten 50ye Almıştım Yarı Fiyatına Sıfır Ürün

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• merhaba hocam acaba hala ürününüz satıştamı.? teo-man17@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.
  • satıldı mı?
  • hort ötesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.