Bildirim
Xbox 360'da Mario ??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-

_____________________________ -

_____________________________ aka Proteinbar Bro
Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face -
O kadar grafikli oyun arasında mario mu oynuycan? Bulursan bana da söyle.
_____________________________ -
Ok by
_____________________________ Gerçeği bulacaksınız ve gerçek sizi özgür kılacak. -
Mario marka olarak Nintendo'ya ait olduğu için Nintendo'nun kendi platformu olan Wii dışında bir yerde bulman çok zor. Benzer platform oyunlarını XBL'de veya PSN'de bulabilirsin. _____________________________ -
jtag li bir konsolda snes-nes emülatörü varsa anca öyle oynanır.
_____________________________ Referanslarım --->https://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=568457 -
bu kadar yagırdanacağımı düşünmüyodum :S
bundan daha iyi yüzlerce oyun olduğunu biliyorum sadece sormuştum_____________________________ Ahmet Emin -
konsolun jtaglı ise yabancı forumlarda kolayca bulabilirsin.ben oynuyorum sahsen
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tüm alanlardaki ayrıntıların doğru olduğundan emin olun veya farklı kart deneyin.
- forza horizon 5 2 kişilik nasıl oynanır
- xbox series s alınır mı
- xbox türkçe oyunlar
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- battlefield 6
- game pass ne kadar
- xbox series x ne zaman çıktı
- mortal kombat legacy collection
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı