Bildirim
Xbox 360'da Mario ??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-

_____________________________ -

_____________________________ aka Proteinbar Bro
Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face -
O kadar grafikli oyun arasında mario mu oynuycan? Bulursan bana da söyle.
_____________________________ -
Ok by
_____________________________ Gerçeği bulacaksınız ve gerçek sizi özgür kılacak. -
Mario marka olarak Nintendo'ya ait olduğu için Nintendo'nun kendi platformu olan Wii dışında bir yerde bulman çok zor. Benzer platform oyunlarını XBL'de veya PSN'de bulabilirsin. _____________________________ -
jtag li bir konsolda snes-nes emülatörü varsa anca öyle oynanır.
_____________________________ Referanslarım --->https://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=568457 -
bu kadar yagırdanacağımı düşünmüyodum :S
bundan daha iyi yüzlerce oyun olduğunu biliyorum sadece sormuştum_____________________________ Ahmet Emin -
konsolun jtaglı ise yabancı forumlarda kolayca bulabilirsin.ben oynuyorum sahsen
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xbox türkçe oyunlar
- tüm alanlardaki ayrıntıların doğru olduğundan emin olun veya farklı kart deneyin.
- gta 5 soyulacak yerler
- xbox ssd
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- en iyi oyuncu kulaklığı
- mortal kombat legacy kollection
- battlefield 6 türkiye fiyatı
- en çok satan oyunlar
- crysis 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler