Şimdi Ara

Xbox 360 Core Paketler 360 Ytl ye düştü... Tax Free ile 320 Ytl (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel bir haber gerçekten iyi düşmüş fiyatlar. bildiğim kadarı ile bu modellerde HDMI çıkışı yok değilmi yanlış biliyor olabilirirm.
    birde bunların DVD romu ne marka acaba. malum getirtince elimizde batlamasın sonra.

Birde sizce elite modelini beklemek gerekir mi?

Teşekkürler....
  • Fiyatlar güzel arkadaşlar eyvallah ama olaya biraz tek taraflı bakıyorsunuz bence.

1. Bu fiyatlar TR ye hemen yansımaz. Zaten piyasada PAL makine çok az, elinde olanlarda çok pahalı fiyattan aldığı için fiyatlar yine 1000-1100 YTL civarında seyredecektir.

2- Bu mallar spot ürün olduğu için 299 euroya ordan alınsa bile buraya 350 euroya bile maliyeti olmaz. Emin olun çok daha fazla oluyor. Yapılan gayri resmi masraflardan dolayı (Anladınız siz onu )

3- Bana önümüzdeki hafta içinde yeni pal premium makineler gelecek. Fiyatı elimden geldiğince düşük tutmaya çalıştım. 850 YTL ye vereceğim makineleri....

Basit bir bakkal hesabı yapalım, makineleri 299 eurodan almadım daha yüksek fiyattan aldım. Ortalama diyelim 330 Eurodan aldım (Atıyorum sadece, ama emin olun gerçek rakamlar daha yüksek )
    330 Euro şu an için yaklaşık 610-620 YTL yapar.

850-620: 230 YTL kaldı. Şimdi bu 230 YTL nin içinde hem benim karım var hemde bunun nakliyesi ve diğer gayri resmi masrafları var.

Ha siz derseniz ki '' Sana makine kaça mal oluyorsa üstüne 50 YTL koy o şekilde sat, ben de size derim ki, o kadar riske girip getirttiğiniz 330 euroluk bir malı 50 YTL kar ile satar mısınız ?

Tamam 1100 YTL falan biraz abartılı rakamlar ama, kullanıcı akıllı olursa çok daha iyi fiyatlara makine bulabilir diye düşünüyorum....

Yanlışım var ise düzeltin lütfen, kaba taslak hesaplar bunlardır ama emin olun...

Saygılar...

• bir gün herkez 360 lı olucak Bu msg bana bır yerden tanıdık tgelıyor ama ne dersin dark
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

bence en sağlıklısı avrupadaki bir tanıdık vasıtasıyla almak hazır yaz geliyor gurbetçiler ülkemize gelecek , onlara aldırabilirsiniz birde türk vatandaşlığı varsa tax free yapar ekstra indirimli alırsınız , ben tax free olarak alıcam o nedenle sizleride bilgilendirmek istedim , internetten böyle şeyleri alma tasaftarı değilim...

peki ulvi hollanda da geçerli mi bu fiyatlar ordan tanıdıklar vasıtasıyla alsak ve kargo ile gönderseler olur mu
  • gerçekten hollandadan alabilirmiyiz. acaba oarada tanıdıklar var da....
  • quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

gerçekten hollandadan alabilirmiyiz. acaba oarada tanıdıklar var da....

hollanda da hala 399 euro , ancal almanya cok yakın h.daya almanya ya gecıp alıp getırılebilir.
  • walla bende viyanadayım , viyanada da aynı fiyatlar , hollandayı bilmiyorum malesef
  • peki arkadaşlar tax free olayında xboxın kutusunun açılmaması mı lazım hava alanında geri alırken vergiyi?
  • yok walla ben getirdiğimde viyanada kullandım fw yaptım öyle paketledim sonra tax free de adam bakmadı bile kutuya sadece formu istedi o kadar
  • quote:

Walla ben yardım etmek isterdim ama bavul ile birlikte 40 kilo oluyor benim hakkımda 30 kilo mecburen ilk seferinde xbox u yanıma almıştım 10 kilo civarı bir ağırlığı var , yani araba ile gelen birileriyle yapılabilir uçakla gelenlerin pek yanaşacağını sanmam

bu arada ilk getirdiğimde bana 400 euro ya mal olan seti 500 euro ya sattım , yani oradan getirip satmakda karlı oluyor , mesela 320 ytl ye core alsan 500 e satsan alıcı çıkar herhalde...

Nede olsa bizler keriziz 500'e de aliriz işte Turkiyenin sorunu bu!!!

• Ona bakarsan ticarette herşeyde böyle , örnek olarak mobilyada 1200 ytl aldığınız takım 500 ytl ye geliyordur adama veya kebap salonlarında yediğinizin yemekler yine fiyatlar acayip oynuyor 15 milyonada döner yiyebiliyorsunuz 1 ytl yede... bu liste böyle gider... sonuçta 199 euro olan core paket adamlara 140 euro ya geliyordur.
  • viyanada aynı derken 299 mu yoksa 399 euro mu pal premium pakaet....
    selamlar...

quote:

walla bende viyanadayım , viyanada da aynı fiyatlar , hollandayı bilmiyorum malesef
  • 299 euro premium paket , premium paket + 1 wireless kol + 1 pgr3 oyunu 339 euro birde bunları tax free alırsan iyice ucuzluyor tabi
  • Tax Free , Turistlere yapılan bir indirim olsa gerek yani oraya gelip alışveriş edenden vergi almıyorlar anlamına geliyor. Benim Arkadaşım Geçtiğimiz Ekim aynıda 250 Euro'ya Premium PAL Xbox 360 almıştı. Almanya Metro alışveriş merkezinden Noel dolayısı veya başka sebepden Kampanya yapıyorlarmış. Bu 250 Euro'ya Tax Free de dahil.
    > Tahtakalede bavulcular falan getiriyormuş, öyle demişlerdi. Tahmini yine bu fiyatlara alıp 50,100 euro kar ile satıyorlardır. Tabii bize satan satıcıda 550 euro istiyor. Bu fiyatlar göz önüne alındığında kendi imkanlarıyla getirip satan arkadaşlarımızın fiyatları daha avantajlı.
    > Bir ek daha dürüst satıcı diye adlandırdığımız bazı tahtakale satıcıları "NTSC-J alma oyunun bulamazsın vs.. sebepleri var,onun yerine PAL sistem al" diye bizlerin güvenini kazanırken aslında yüksek kar elde edebileceği PAL sistemlere yöneltmeye çalışıyorlar.
    > Hiçbir dükkan sahibi 10 Euro , 10 USD için böyle riskli sistemler ile uğraşmaz.
    > Örnek Arkadaşım Çinden ürün getirip satan bir firmanın muhasebe bölümünde çalışıyor. Divx Player leri 25 YTL'ye onların deposuna girdiğini (herşey dahil), Onların Toptancı, market ve Teknoloji satış noktalarına 45 ytl civarında verdiklerini ve O firmaların bu ürünleri 85 YTL sattığını söyledi. Klavye 1 YTL...
    > Şimdi pazarlık etmeye kalksanız bizim buradaki kar ımız 2 USD diye ağlayacakları kesindir.

• @emrahcey , haklısın benimde demek istediğim buydu , kendi imkanlarınızla alın veya akrabanıza aldırın veya arkadaşınızın gurbetçi akrabalarına bu şekilde epey karlı çıkarsınız
  • arkadaslar bende almanyadan getirtmeyi dusunuyorum. nelere dikkat etmem lazim.

simdiden tesekkurler
  • dikkat etmen gereken tax free alabilmek için türk vatandaşı veya başka bir ülkenin vatandaşı olmalı , eğer tax free olmadan alacaksan
    dikkat etmen gereken birşeyde yok , sonuçta kapalı bir kutu alacaksın yani alan kişi dvdrom modeline felan bakamaz eğer merak ettiğin buysa şansına ne çıkarsa
  • ARKADAŞLAR BEN YİNE CORE ALMAYA karar verdim peki bu core da oyun savelerini nereye saklayacagız cihaz ile birlikte bir memory card gibi bir bellek veriyorlar mı
  • tam vaz geçmişken Xbox360 dan yine beni cezbetti

Çok kararsızım Wii mi alsam PS3 mü alsam Xbox360 mı

Tax free olayını tamamen unutmuşum onunla beraber çok daha ucuz oluyor.

Tax free bütün avrupa ülkelerinde oluyor mu mesela Lüksemburg'da da olur mu ?
  • benim bildiğim hepsinde oluyor ama satın aldığınız yerde taxfree şekilde satılıp satılmadığını sormalısınız , örnek elektronik marketlerde kapılarında visa mastercard yazan yerde tax free logosuda oluyor bu şekilde

core paketlerde , usb den hafıza kartları takabilirsiniz saveleri demoları buraya yükleyebilirsiniz , örnek 1 gb usb stick e yükleyebilirsiniz orası size kalmış

bunun dışında hd wmv videolarıda yine hafıza kartına takıp 1080p videoları izleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 19 Nisan 2007; 16:22:25 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.