benim bildiğim hepsinde oluyor ama satın aldığınız yerde taxfree şekilde satılıp satılmadığını sormalısınız , örnek elektronik marketlerde kapılarında visa mastercard yazan yerde tax free logosuda oluyor bu şekilde
/>
core paketlerde , usb den hafıza kartları takabilirsiniz saveleri demoları buraya yükleyebilirsiniz , örnek 1 gb usb stick e yükleyebilirsiniz orası size kalmış
bunun dışında hd wmv videolarıda yine hafıza kartına takıp 1080p videoları izleyebilirsiniz
teşekkürler ulwi
quote:
Orjinalden alıntı: sony555
quote:
Orjinalden alıntı: ulwi
benim bildiğim hepsinde oluyor ama satın aldığınız yerde taxfree şekilde satılıp satılmadığını sormalısınız , örnek elektronik marketlerde kapılarında visa mastercard yazan yerde tax free logosuda oluyor bu şekilde
/>
core paketlerde , usb den hafıza kartları takabilirsiniz saveleri demoları buraya yükleyebilirsiniz , örnek 1 gb usb stick e yükleyebilirsiniz orası size kalmış
bunun dışında hd wmv videolarıda yine hafıza kartına takıp 1080p videoları izleyebilirsiniz
teşekkürler ulwi
rica ederim maksat fırsatlardan arkadaşları faydalandırmak
Xbox 360'lar 1 GB usb bellek kullanabiliyor mu ? Ben kullanılamaz diye biliyordum. Eğer böyle bir durum varsa Core paket almak en mantıklısı, Artık oyun demolarını oynayamam o kadar da önemli değil. > Bende ikinci el baya araştırdım. Bir yakınım Haziran gibi geleceği için beklemeye karar verdim. 2. bekleme sebebim Elite versiyonun çıkması,
ben 4 gb compact flash kartda taktım tabi usb kart okuyucu vasıtasıyla , yani sonuçta her boyunu destekliyor benim bildiğim sattığımdan usb hdd yi test edemiyorum oda oluyorsa zaten premium un pek bir espirisi kalmıyor 320 ytl ye core baya avantajlı oluyor
saveleri kaydedemiyorsun ki!!! ne si avantaj
Bu arada demoları yüklüyebiliomsn
ayarlar kısmında kaydedilecek yerler diye soruyor xbox o zaman hafıza kartını veya usb stick , usb hdd yi gösterince sorun olmuyor...
pekipatch leri aga
söylediğim gibi xbox un ayarlarından dosyaların yüklenecek yerini seçebiliyorsun burada hangi aleti seçersen hdd gibi dosyaları oraya yüklenecek , makina updateleri zaten rom a kaydediliyor , oyun updateleri ise hdd ye.
he ok yani update yapmicaksan core paket alabilirsin
bu ara da cevaplar için saol
Ben haziranın sonu gibi almayı düşünüyorum olursa.
Ozamana da premium+1 adet joypad+oyun olur mu ? yani bu şekilde kampanya olarak nezamana kadar sürüyor ve kısıtlı sayıda mı ?
Olduda kampanya bitti.Biz bu 1 adet joy pad'i ve oyunun fazladan alınca 550 YTL den fazla mı tutar ?
lzooml bende ilk aldığım xbox 360 paketi premium +kol + oyun şeklindeydi , o kampanya bence stoklar bitene kadar devam eder , şimdi yine alırsam aynı paketten alırım çünkü çok avantajlı gerçekten 300 euro ya bence iyi bir seçim.
peki usbden 400 gb sata2 hd taksak calısırmı ? :D:D:D:D:D
quote:
Orjinalden alıntı: ignatius
peki usbden 400 gb sata2 hd taksak calısırmı ? :D:D:D:D:D
oooo çok sevimli soru sorar gördüm seni
çalışmaz mı uçar bile istersen bir de kanat taktınmı yere de indiremezsin...... (şaka sadece)
quote:
Orjinalden alıntı: atokgozlu
çalışmaz mı uçar bile istersen bir de kanat taktınmı yere de indiremezsin...... (şaka sadece)
zalımca bir cevap olmuş
usb kutusunu xbox 360 ı sattıktan sonra aldım o nedenle ben deneyemedim ama tahminimce çalışır , deneyen arkadaşlar varsa fikirlerini burada paylaşırlarsa sevinirim
ulwi ben şimdi 172 euroya almanyadaki tanıdıklarım vasıtasıyla ordan alacam peki onlar buraya gönderirken en ucuz kargo şekli ile ya da hediye olarak bana tam olarak masrafı ne kadar olur... bir bilgin var mı...
walla bir kere ağzım yandı bu posta olayında amerikadan bir video kamera aldım ebayden , 350 ytl ye mal olmuştu bana türkiyede 1.500 ytl olan kamera neyse geldi kamera postahaneye çağırdılar beni gittim , adam aldı baktı evirdi çevirdi dedi burada yanlış yazmışlar bu 50 dolar olamaz ben dedim hediye geldi bakın gift yazıyor , yok dedi olmaz , sonra trt pulu ve vergisini hesapladı 350 ytl tuttu , bende dumur oldum tabi , neyse verdik aldık tabi kamerayı ama yani içime oturdu açıkcası o kadar para , işin biraz şansa kalıyor postahanede en iyisi gurbetçilerden biri türkiyeye geliyorsa onlarla yollaması
Buradan alıcağımız xbox 360'ın dvdrom markası ne olabilir? Bu konu hakkında bi fikri olan var mı ?
yaaawwwww ..... Daha dün ABD'deki akrabalardan Premium istedim . Haziran yada Temmuz gibi gelecek . Şimdi birde bu çıktı . Almanya'da da akrabalar var ama , şimdi onlardan da isteyemem ... Pıfff ... Bitirdi bu Xbox 360 sevdası beni ...
Henüz aleti ele geçirememiş biri olarak bir sorum var ;
Şimdi aletle birlikte NTSC\Pal çevirici gelecek ama , elektrik içinde ayrı adaptör gerekirmi ?