Şimdi Ara

Xbox 360 Arcade Uyumlu Oyunlar. [YARDIM]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir Yerden Xbox 360 Arcade Buldum Ucuza.

Arcade Versiyon Hakkında Bir Bilgim Yok.

Forza Horizon , Far cry 3 gibi yeni nesil oyunlar Arcade versiyonu tarafından destekleniyor mu?

Yani bu oyunlar Arcade sürümü içinde geçerlimidir ?

Yardımlarınızı Bekliyorum , Teşekkürler.

• Bütün oyunları oynarsın.
  • tüm oyunları oynarsın ama grafiği yüksek çözünrlüklü oyunları biraz daha makineye özen göstererek oyna .. arada mola ver, dik kullan gibi şeyler.. iyi eğlenceler.
  • mr.marvel kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.marvel

tüm oyunları oynarsın ama grafiği yüksek çözünrlüklü oyunları biraz daha makineye özen göstererek oyna .. arada mola ver, dik kullan gibi şeyler.. iyi eğlenceler.

Ne alakası var sayın bilirkişi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakamı ? bn sadece genel bir bilgi verdim.. 3 tane xbox eksittim ilk 2 sini hatta direk içersindeki board'u dışarı çıkararak soğutmakla uğraştım.. oyun grafik ne kadar artartsa ağırlaşırsa okadar çok ısınma moduna geçiyor . Bir arcade-xbla oyunu oynamakla , Battlefield-3 aynı ısıdamı sanıyorsun ?

+ Arkadaş tşk etmiş demekki bilgi işine yaradı.

bana laf yetiştirceğine yardımcı olabilrsin arkadaşımıza. bilmiyorsanda konu dışı yerler var oralarda takıl.
  • quote:

Alakamı ? bn sadece genel bir bilgi verdim.. 3 tane xbox eksittim ilk 2 sini hatta direk içersindeki board'u dışarı çıkararak soğutmakla uğraştım.. oyun grafik ne kadar artartsa ağırlaşırsa okadar çok ısınma moduna geçiyor . Bir arcade-xbla oyunu oynamakla , Battlefield-3 aynı ısıdamı sanıyorsun ?

bana laf yetiştirceğine yardımcı olabilrsin arkadaşımıza. bilmiyorsanda konu dışı yerler var oralarda takıl.

bende bişey sorayım.kuzenime hediye olarak xbox 360 arcade alayım diyorum.hala geçerliliği var mıdır sonuçta üstüne çıkan her modelle 3k ya soğutma sistemine yenileştirmeler yapıldı ve hdd siz usb den hafıza yaparak kullanacak.hala alınır mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 ARCADE ALINIR MI?
    8 yıl önce açıldı
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

quote:

Alakamı ? bn sadece genel bir bilgi verdim.. 3 tane xbox eksittim ilk 2 sini hatta direk içersindeki board'u dışarı çıkararak soğutmakla uğraştım.. oyun grafik ne kadar artartsa ağırlaşırsa okadar çok ısınma moduna geçiyor . Bir arcade-xbla oyunu oynamakla , Battlefield-3 aynı ısıdamı sanıyorsun ?

bende bişey sorayım.kuzenime hediye olarak xbox 360 arcade alayım diyorum.hala geçerliliği var mıdır sonuçta üstüne çıkan her modelle 3k ya soğutma sistemine yenileştirmeler yapıldı ve hdd siz usb den hafıza yaparak kullanacak.hala alınır mı?

Slim al hiç uğraşma derim ama hediye alıyosan ve fiyatı da ucuzsa al gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hotfear27

quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

quote:

Slim al hiç uğraşma derim ama hediye alıyosan ve fiyatı da ucuzsa al gitsin.

hocam arcade buldum 290 lira, slimler en kötü 450-500.sen ne diyorsun arcade hala iş görür mü?

• Şimdi bu bir elektronik eşya bugün bişey olmaz diğer gün açarsın açılmaz . ama eski modellere hiç dadanma derim .. heleki eski modellerde,atıyorum mesla black ops2 crysis3 gibi oyunlar dahada ısındırıcağı için makineyi risk daha fazla olabilir. ama tabi %50 ihtimal bunlar.. belkide hiç sorunsuz gider öyle .. yeni makinalarda bile çıkıyor 3k olayı. kullanımına dikkat ederse belki risk daha azabilir..
  • quote:

Şimdi bu bir elektronik eşya bugün bişey olmaz diğer gün açarsın açılmaz . ama eski modellere hiç dadanma derim .. heleki eski modellerde,atıyorum mesla black ops2 crysis3 gibi oyunlar dahada ısındırıcağı için makineyi risk daha fazla olabilir. ama tabi %50 ihtimal bunlar.. belkide hiç sorunsuz gider öyle .. yeni makinalarda bile çıkıyor 3k olayı. kullanımına dikkat ederse belki risk daha azabilir..

biraz sallama olmuş . Jasper makinelerde ısınmadan kaynaklı Jasper ihtimali yoktur. 2. 3K her makinede olan elektrik temassızlığı üzerine olur o ayrı bir olay
  • neyi sallama olmuş ? bn zaten kesin garanti olur yada olmaz demdim dostum ..artı bu konudada açılmış zaten olay.. Madem çok kesin konuştun . o zaman konuyu açan arkadaşa kefil olda alsın xbox'ını saatlerce oynasın hiç kapatmadan nası olsa İhtimal Yokmuş

http://forum.donanimhaber.com/m_43440976/tm.htm
  • quote:

neyi sallama olmuş ? bn zaten kesin garanti olur yada olmaz demdim dostum ..artı bu konudada açılmış zaten olay.. Madem çok kesin konuştun . o zaman konuyu açan arkadaşa kefil olda alsın xbox'ını saatlerce oynasın hiç kapatmadan nası olsa İhtimal Yokmuş

http://forum.donanimhaber.com/m_43440976/tm.htm

Isınma olayı gerçekten saçma olmuş hocam yanlış anlamada.
    Elite kullanıyorum 7-8 saat açık olduğunu hatırlarım cihazın, her oyunuda oynardım.
    Isınma felan olmuyordu açıkcası, kasma da olmuyordu.

• quote:

2006 2007 2008 yıllarında olsak dediğin olay doğru da,jasper makinalarda tarih oldu o olay 4 senelik jasperim duruyor (zephyr elite vardı 1,5 sene dayandı 3kdan gitti)jasper yeri geldi ağustos ayında bile 10 saat açık durduğu olmuştur bana mısın demedi ısınma falan hikaye artık tabi yatay da kullansam konsolun altında boşluk bırakırım alışkanlık oldu 2007'den beri ister istemez paranoyak olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 1 Temmuz 2013; 10:55:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.