Şimdi Ara

XBOX 360 ARCADE pal ALICAM AMA SATAN YOK!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıfır yada 2. el uygun internet üzerinden nereden buılabilirim?

• 2.el satış bölümüne bak orda vardır
  • ırmakta yok konsol bitmiş
  • ırmaktaki elite falcon 640ytl satıştamı?
  • Aynı şekilde bende arkadaşıma alıcam peşin olarak. Irmak toysland'e hem forumdaki başlıklarından hemde mail atarak ne zaman geleceğini sordum arcadelerin, önümüzdeki hafta stoklara girmelerini bekliyorlarmış.
  • aynı fiyattandanmı ?
  • atik elektronikte var ben yeni aldım oradan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 ARCADE ALINIR MI?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

atik elektronikte var ben yeni aldım oradan

Var da o kadar övülen atik sadece bir dakikasını ayırıp forumdaki fiyatları ne güncelliyorlar ne de aylardır cevap veriyorlar. Ben kimsenin yanlısı yada satışına destek değilim fakat attığım mailin sabahına ırmaktan cevap geldi.

@forbest : Umarım aynı fiyattan olur yoksa bi esprisi kalmaz benim için.
  • sıfır pal war bi tane elimde istersen 530 ytl'den verrim.
    fwsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devil911 -- 26 Haziran 2008; 0:55:33 >
  • geçen arkadasım atikten aldı
    pal arcade + hdmı kablo + ekstra kola 600 ytl vermiş olması lazım
  • ben bunda 3-4 ay once almıştım arcade pal 175w falcon istersen satabilirim sana. sıfır gibi ki zaten çok az oynadim. ayreten 20gb lık hdd ile kullaklıkta almıştım. (pm den ulaşabilirsin bana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EE6EF2C69 -- 26 Haziran 2008; 0:55:34 >
  • arkadaşlar bence forumun yeri burası değil 2.el bölümünden daha çabuk sonuç alabilirsiniz satmak isteyende almak isteyende
  • Atikte konsol çok az varmış bugün aradım sordum
  • fw yi atikte nekdara yapıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: rzorone

fw yi atikte nekdara yapıyorlar

Eyer konsolu oradan alırsan FW hediye. Ama ayriyetten yaptırmak istersen tahminim maximum 40 yada 50YTL'yi geçmez.
  • Fw ücreti 30 ytl diye hatırlıyoruö.

Şuan piyasada konsol kalmamasının sebebi bence ellerindeki falkonları eritip jasper bortların gelmesini bekleyen satıcılardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Fw ücreti 30 ytl diye hatırlıyoruö.

Şuan piyasada konsol kalmamasının sebebi bence ellerindeki falkonları eritip jasper bortların gelmesini bekleyen satıcılardır.

Uretimi baslayip piyasaya dustumu ki ? Yurtdisi dahil ?

Bunca yillik playstation cuyum ama sonunda xbox a gecicem gibi bu ps3 isi cok yas durmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 26 Haziran 2008; 12:08:13 >
  • jasper bortlu makıne ne zaman satısa cıkıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Fw ücreti 30 ytl diye hatırlıyoruö.

Uretimi baslayip piyasaya dustumu ki ? Yurtdisi dahil ?

Bunca yillik playstation cuyum ama sonunda xbox a gecicem gibi bu ps3 isi cok yas durmakta.

ps3te jack sparrow işini unuttun derim.Benden söylemesi

• bir iki yere sordum herkez kalmadı diyor ya pazartesi haftaya salı param geliyor umarım getirirler birde ellerinde ürün olmamasıının sebebi ne acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.