Şimdi Ara

Xbox 360 Alıyorum Hata Mı Yapıyorum ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarımın oyunlarda yetersiz kalması sonucu Xbox arıyorum şuan.250 gb Slim FW alacam. Konsollarda 1280x720 çözünürlük var.Ben GTA 4'te 1360x768 low ayarlarda rahat oynuyorum.Sizce almakta hata mı yapıyorum ? Daha önce hiç xbox kullanmadım(görmedim bile ).Gamepad konusunda sıknıtı yaşar mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 8 Eylül 2013; 19:59:38 >

• up
  • Fps oyunlarda biraz sıkıntı yaşarsın ama alışıncada hoşuna gider
  • Mis gibi bir oyun kütüphanesi var, bugüne kadar oynamadığınız oyunları bile oynasanız size rahat rahat 1-2 sene yeter. Ardından yeni konsollardan birini alırsınız. Bence düşünmeden alınız...
  • TheDC kullanıcısına yanıt
    hayır yaşamazsın bende Xbox 360 4 gb var ps 3 den daha iyidir bunun garantisini verebilirim
  • Cevaplar için teşekkürler beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ünlü 07

hayır yaşamazsın bende Xbox 360 4 gb var ps 3 den daha iyidir bunun garantisini verebilirim

neye dayanarak xboxun habıre 3k vermesıne dayanarakmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    PS4 30 fps nasıl oluyor?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARDA BEY

quote:

Xbox 360 ın slim lerinde 3 k vermiyor eski lerinde veriyor aynı sorun playstation un eskilerindede kırmızı isik hatası veriyor xbox un ps den daha iyi demesi dokunmus sana herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtakdgn

quote:

quote:

Xbox 360 ın slim lerinde 3 k vermiyor eski lerinde veriyor aynı sorun playstation un eskilerindede kırmızı isik hatası veriyor xbox un ps den daha iyi demesi dokunmus sana herhalde

arkadaşa hayatın gerçeklerını ögretıyordum sana noluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Sene 2013 oldu arkadas ya hala 3k muhabbeti mi yapicaksiniz.Gecin sunlari.

• 3 sene daha oyun çıkacak konsola zaten birton oynamadığın oyun vardır, gta 5 de geliyor, sence hata mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGN

3 sene daha oyun çıkacak konsola zaten birton oynamadığın oyun vardır, gta 5 de geliyor, sence hata mı

Aslında hocam şu 1280x720 çözünürlük olayı aklımı karıştırıyor. Bir de Xbox 360 250 gb alsam ne gibi bir artısı var ? Live'da demo oyunları falan indirmeye yaradığını biliyorum.Genellikle jtag yaptıranlarda 250 gb hdd tercih ediyor.Bir fw'li konsol kullanıcısının işine yarıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Orijinalden alıntı: IGN

3 sene daha oyun çıkacak konsola zaten birton oynamadığın oyun vardır, gta 5 de geliyor, sence hata mı

Aslında hocam şu 1280x720 çözünürlük olayı aklımı karıştırıyor. Bir de Xbox 360 250 gb alsam ne gibi bir artısı var ? Live'da demo oyunları falan indirmeye yaradığını biliyorum.Genellikle jtag yaptıranlarda 250 gb hdd tercih ediyor.Bir fw'li konsol kullanıcısının işine yarıyor mu ?

Yarar tabi hocam oyunları hdd'ye atarsın dvd-rom'dan ses çıkmadan oyunu oynarsın ayrıca bazı oyunlar yükleme ister haliyle hdd (gta 5 bunlardan biri)

• Bence alma. İlla xbox alacaksan bekle x1 i al. Derim ben.

• Öncelikle merhaba

Fw li alıyorsanız hata yapıyorsunuz sıfır alıyorsanız yine hata fakat ben mayısda ilk xboxımı aldım almanyadan Annem getirdi 270 euro 250 gb slim adventures dc2 sports 1 ay gold böyle yurt dışından olursa kesinlikle hata olmaz daha bi ton 360 oyunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woodcord

Öncelikle merhaba

Fw li alıyorsanız hata yapıyorsunuz sıfır alıyorsanız yine hata fakat ben mayısda ilk xboxımı aldım almanyadan Annem getirdi 270 euro 250 gb slim adventures dc2 sports 1 ay gold böyle yurt dışından olursa kesinlikle hata olmaz daha bi ton 360 oyunu var

İkinci el Fw niye hata hocam ? Sıfır cihazın kutusunu açmak kadar eğlenceli birşey yok ama bu zamanda fazla para vermek istemiyorum Yurt dışı alma imkanım yok maalesef

• Yeni konsollar duyurulmusken alman hata olur diye düşünüyorum. Tabi karar senin

• al elite jasper 2009 üretim 250-300 arası, o cihaz sana 3 yıl daha oyun oynattırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

al elite jasper 2009 üretim 250-300 arası, o cihaz sana 3 yıl daha oyun oynattırır.

Hocam belki kinect'te alırım bir ara.Dediğiniz mantıklı aslında.
  • TheDC kullanıcısına yanıt
    150 de kinecte verirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.