Şimdi Ara

Xantares (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tylerdrden

Twitchde bizi müptelası yaptı her gece sabaha kadar ancak bir kaç ayrıntıya dikkat ederse iyi olur. En fazla 500 izleyici oluyor. Kendisi çok yetenekli biraz kendini satması lazım. Bide komtanla gösteri maçı yapsa tadından yenmez

Komtanı izliyordum, mesajını gördüm ona yöneliyorum Komtan h1z1de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss Ya Matilda

quote:

Orijinalden alıntı: tylerdrden

Twitchde bizi müptelası yaptı her gece sabaha kadar ancak bir kaç ayrıntıya dikkat ederse iyi olur. En fazla 500 izleyici oluyor. Kendisi çok yetenekli biraz kendini satması lazım. Bide komtanla gösteri maçı yapsa tadından yenmez

Komtanı izliyordum, mesajını gördüm ona yöneliyorum Komtan h1z1de

komtanın helal my friend si yeter ama xantares ve space soldiers maçlarını izlemek garip.adam mevlana gibi anlamışsınır sen:D

• Xntaresi eski cs 1.6 zamanlarından tanırım scrim Maçlar atardık dp hwa karması vs. O zamanlar fabre olsun xylm olsun merentz olsun bunların yanında ne aimi konuşulurdu ne oyunu.Ama go çıktığı zaman hakkını verdi oyunun.Türkiyede sadece o değil onun gibi oynayan adamlar sk gibi takımlara 70 cs 1.6 pingiyle kafa tuttular zamanında,herzaman derim internet olayı sıkıntı olmasa şimdi bizde konuşulurduk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sieger kullanıcısına yanıt
    Anadil gibi ingilizce öğrense geldiğinde ona yeter.
  • ø kullanıcısına yanıt
    pek bilemedim, benim ingilizcem türkçemden daha iyi. pek de işe yaramıyor açıkçası, anca saçma sapan çeviri yaptırıyorlar :)
  • sieger kullanıcısına yanıt
    Hocam ben havaalanında Çelebi şirketinde çalışmıştım zamanında. Elemanın biri sadece ingilizce biliyordu lise mezunuydu ve çok iyi ingilizcesinden başka bir şeyi yoktu ama o eleman yükseldi gitti. Orada en basitinden ingilizce bilenler çok iyi yerlere geliyorlardı. Yani bir sürü sektörde dil bilgisine ihtiyaç var. belki geliriniz yüksektir ve size küçük görünüyordur ama ortalama bir gelirle büyümüş insan için bu kapıda iyi ekmek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

2 gün önce stream açmıştı, yayını hesap makinesinden yaptığı yetmiyormuş gibi aim falanda dmg üstüne çıkmaz, adam tam bir online hack king.

Ciddi değilsin dimi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

quote:

2 gün önce stream açmıştı, yayını hesap makinesinden yaptığı yetmiyormuş gibi aim falanda dmg üstüne çıkmaz, adam tam bir online hack king.

Troll ya
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    Hile diyenleri anlamiyorum bro çocuk oynuyor özellikle izliyorum adami gayet normal bizlerin üstünde oynuyor adam. Baya iyi hatta. Ki öyle bi takimda hile yapmasinin amaci ne olabilir nereye götürecek hile nereye kadar tasiyacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Net hile kullanıyor dostum, bu tür oyunculara dll şeklinde kesinlikle wh içermeyen hileler yapılıyor. Tamamen silent aim + recoil desteği, server-client side kesinlikle fark etmez. Ben daha dll şeklinde yazıp mouse takınca yükletecek hale getiremedim fakat exe halinde silent aim yapıp satıyorum, bu elemanında kullandığına eminim. Benim gibi küçük bir yazılımcı bile yakalanmıyorsa, bu adamların aldıklarının lafını yapmaya gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

Net hile kullanıyor dostum, bu tür oyunculara dll şeklinde kesinlikle wh içermeyen hileler yapılıyor. Tamamen silent aim + recoil desteği, server-client side kesinlikle fark etmez. Ben daha dll şeklinde yazıp mouse takınca yükletecek hale getiremedim fakat exe halinde silent aim yapıp satıyorum, bu elemanında kullandığına eminim. Benim gibi küçük bir yazılımcı bile yakalanmıyorsa, bu adamların aldıklarının lafını yapmaya gerek yok.

Zahmet olmazsa CS:GO rankınızı ve istatistiklerinizi yazabilir misiniz? Sadece merak.

• Dün SK takımından Robban ve arkadaşlarına 16-13 yenilmişlerdi.Twitch yayınını izlerseniz belki görürsünüz aimi.Faceit üzerinden yaptığı maçlarda Twitch yayını açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jidda

quote:

quote:

quote:

Zahmet olmazsa CS:GO rankınızı ve istatistiklerinizi yazabilir misiniz? Sadece merak.

10 tane falan hesabım LEM şuanda, 2 supreme hesabım, sattıklarım dahil 4 tanede GE hesabım var. Esea oynarken ilk sezon 12 RWS, ikinciyi 14 RWS ile bitirdim, iyi kabul edilen stream yapanlarında o civarlarda RWS değerleri ki MM'e göre daha stabil bir sistem.

Kafama göre maçları stream olarakta açıyorum genelde solo girip satmayı planladığım hesapları oynuyorum arada bakarsan gerçek "iyi aim" nedir görebilirsin :)

www.twitch.tv/doraider

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jidda

quote:

quote:

quote:

10 tane falan hesabım LEM şuanda, 2 supreme hesabım, sattıklarım dahil 4 tanede GE hesabım var. Esea oynarken ilk sezon 12 RWS, ikinciyi 14 RWS ile bitirdim, iyi kabul edilen stream yapanlarında o civarlarda RWS değerleri ki MM'e göre daha stabil bir sistem.

Kafama göre maçları stream olarakta açıyorum genelde solo girip satmayı planladığım hesapları oynuyorum arada bakarsan gerçek "iyi aim" nedir görebilirsin :)

www.twitch.tv/doraider

Teşekkürler.

• Bu adamlarla maç atmıştık 2 kere biz 3 kere onlar yendi 5 türk global girip max pingi 50 yaparsanız hafta da 1 2 kere bu arkadaşlarla oynayabilirsiniz. Xantares te iyi bir de extram ( nicki böyle birşeydi) vardı gerçekten iyiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Bu adamlarla maç atmıştık 2 kere biz 3 kere onlar yendi 5 türk global girip max pingi 50 yaparsanız hafta da 1 2 kere bu arkadaşlarla oynayabilirsiniz. Xantares te iyi bir de extram ( nicki böyle birşeydi) vardı gerçekten iyiler.

Aga can ayda bir MM giriyor neredeyse hatta bazen o bile olmuyor rütbesi düşüyor falan.
  • -K@- kullanıcısına yanıt
    Sen fakelerinden birine denk gelmiş olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Bu adamlarla maç atmıştık 2 kere biz 3 kere onlar yendi 5 türk global girip max pingi 50 yaparsanız hafta da 1 2 kere bu arkadaşlarla oynayabilirsiniz. Xantares te iyi bir de extram ( nicki böyle birşeydi) vardı gerçekten iyiler.

Aga can ayda bir MM giriyor neredeyse hatta bazen o bile olmuyor rütbesi düşüyor falan.

Kardeş ben bu kişileri tanımıyorum iş ten dolayı son zamanlar da fazla da giremiyorum. Emin olduğum şey şu ocak şubat gibi bir ay içinde bu arkadaşlarla 5 maç attık. 4 ünde bu ikili vardı cache de. Son zamanlarda durum nedir bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Sen fakelerinden birine denk gelmiş olabilirsin

Hepsi mi fake :) Adamlar sağlam 5 çok ta iyi oynuyorlar. Ben 2001 den 2012 ye kadar 1.5 oynadım 1.6 ya geçmediğimden ortamdan biraz uzak kaldım. Nicki zaten çok önceden görmüş gibiyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Kardeş ben bu kişileri tanımıyorum iş ten dolayı son zamanlar da fazla da giremiyorum. Emin olduğum şey şu ocak şubat gibi bir ay içinde bu arkadaşlarla 5 maç attık. 4 ünde bu ikili vardı cache de. Son zamanlarda durum nedir bilemiyorum.

Şeydir ya smurf hesap mm için kullandığı başka hesaplar var extram falan varsa yanında odur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.