Şimdi Ara

Xantares (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LAN da kendini kanıtlaması lazım iyi bir takıma gitmek istiyorsa
  • adamı senelerdir tanırım bu oyun ilk çıktıgındada böyle oynuyordu üstüne kata kata buralara kadar geldi. çekemiyosanız eleştirmeyin hile landa kötü vs vs...
  • Hala lan diyorsunuz bir kere gplay'e karşı kötü oynadı o kadar. Copenhagen games statslarına bakın adam 1.28 kd oranıyla 2. sırada. Adamlar sanki hergün lan oynuyorda gelmiş burda xantaresi kötülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Hala lan diyorsunuz bir kere gplay'e karşı kötü oynadı o kadar. Copenhagen games statslarına bakın adam 1.28 kd oranıyla 2. sırada. Adamlar sanki hergün lan oynuyorda gelmiş burda xantaresi kötülüyor.

aynen öyle hocam..bu çocuk isveçte yaşasın direk en üstte
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Hakan'da ondan bahsediyor azıcık dilini geliştirsin bıraksın gitsin ülkeyi ama sanmıyorum öyle birşey yapıcağını mentalite yok bizde adam dün twitch'de diyor oruç tutucam türkiyedeki herkeste tutmak zorunda ötesi yok
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Neden ki? Hani konuyu bu yöne çekmek istediğimden değil de, ben Türkiyede tutarken insanlar şaşırırken, Amerikada tuttuğumda aa sen müslümandın tutman tabii ki çok normal gözüyle bakıyorlardı. Hayattan beklentisi nedir bilmiyorum tabi ama, bir de giderse geri döndüğünde çok sıkıntı olacak, okul, iş diğer şeyler.. Baya büyük bir karar onun için gidip sadece oyun oynayıp gelmek gibi bakmamak lazım.
  • sieger kullanıcısına yanıt
    Gitmez, gidemez
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Bunu diyem kim yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Xantares
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    Bahsedinİz turk kim hocam youtubede videolari varmi link verirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cs_adolf

Bahsedinİz turk kim hocam youtubede videolari varmi link verirmisiniz

Mesela şu varhttps://www.youtube.com/watch?v=9E5bsPurFtg bu galibağa TürkiyevsBelarus maçından. Zaten xantares yaz çıkar movie'leri.

Gelelim diğer geyiklere yukardaki zaten trollmüş onla uğraşacak değilim. Lan statları gayet iyi bu arada herkes istediği maçlara bakmasın Get_Right'ın da 9-20 oyunlarını gördük. CS oynuyorsanız zaten tutuarlılığın ne kadar sıkıntılı bişr durum olduğunu biraz bilmeniz lazım herkes aynı değil daha geçen hafta 5 Global'e karşı 27-20 oynarken dün neredeyse kartaldan oluşan bir takımda KD'm 1'in altına düştü bir Allahın kulunu vuramamdım bu oyundaki en zor iş tutarlılıık merak etmeyin bu oyundan anlıyorum. Ayrıca sadece vurduğu adam saısıyla değil iyi oynadığını ve hareketlerinden hiç birinin acemice olmadan iyi seviyede olduğunu görerek söylüyorum. Takım içindeki uyumu çok önemli takım olarak taktik tarafına yüklenmeleri gerek bu açık ki üst seviye takımlarda taktik konuşur.

@thevassago

Sorarım hocam

• Kendisini tanimiyorum, uzunca suredir bu tarz maclari ve takimlari hic takip etmedim ama haters gonna hate diye birsey var.
  • Şu dediğiniz maçın tekrarı var mı ? Varsa atar mısınız ?
  • Dewil tsm macinda (fnatic) oynamıştı. Harbidende çok iyi iş çıkarmıştı tsme karşı. Demekki xanteres olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXHeLLXx

beyler bu eleştirenleri eksilemişsiniz ama gplay maçı vardı 1-0 önde başladıkları hani 1 map bile alamadan 3-1 yenildikleri ordaki performansını gördükten sonra bu xantares anca online oynar dedim ve hala demekteyim ne zamanki landa bi başarı gösterir o zaman teklif gelir

İyi ki bi yenildiler GPlay'e tamam ama bir stand-in ile -ki DESPE sanırım taktikleri veren kişi TuGuX ile birlikte tam emin değilim bu konuda çünkü DESPE daha çok awper gibi gözüküyor dışarıdan- beraber kötü bir günde olma durumunu da hesaba katın. Her gün harika oynamıyorsunuz artı olarak takım genel olarak bakıldığında tecrübesiz günün ilk maçında fark yemek morali sıfıra düşürür bu tür takımlarda toparlanmak için çok büyük bir kıvılcım gerekir bunu XANTARES yapabilirdi takımdaki diğer arkadaşları da oyuna konsantre ederek ve geri döndürebilirdi takımını maça ama olmadı sağlık olsun bir sonraki maçlara artık. Space Soldiers'ın sorunu bence taktiksel, CT oyununu geliştirmeleri lazım aimlerinde bir sıkıntı yok bazı kişilerin kötülediği ONLY benim hoşuma giden bir isim, DESPE'ye hackten dolayı banlı gözükmesinden hacker dense de ESL'de hakeme küfürden banlı deniyor -ki bu konuda da HLTV'de TuGuX'un rmL hakkındaki yorumlarının altında tartışma geçti biraz yalancı dendi Tugay'a- bu takım bozulmamalı birlikte gelişmeliler ardından XANTARES'e bir teklif gelirse gider umarım Portekiz'in fox'u gibi olmaz daha başarılı olur.

• ION kullanıcısına yanıt
    Esl çok saçma bir site. 6 senelik accountum bir tane tipsizin fake hesap açması sonrasında banlandı. Benim 6 senelik 94 level hesabım fakeymiş 1 level hesap gerçekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Esl çok saçma bir site. 6 senelik accountum bir tane tipsizin fake hesap açması sonrasında banlandı. Benim 6 senelik 94 level hesabım fakeymiş 1 level hesap gerçekmiş.

Abi her yerde yaptığın çitırlıklar belli oluyor . Bana da olmuştu öyle bişey K0jak diye bir dallama açmış bir de Hakan Reis yazmış günlerce mail attıktan sonra çözüldü.
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    Söylüyon kendin cevap veriyon Bende kimlik fotokopisine kadar yolladım anca diğer hesabı sildiler benimkini açtılar.
  • gururlanmamız gerekirken adamlar neler demiş alay edenler ömürleri boyunca iyi bişey ne yapmışlardır acaba
  • Twitchde bizi müptelası yaptı her gece sabaha kadar ancak bir kaç ayrıntıya dikkat ederse iyi olur. En fazla 500 izleyici oluyor. Kendisi çok yetenekli biraz kendini satması lazım. Bide komtanla gösteri maçı yapsa tadından yenmez

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.