Şimdi Ara

x99 da asus mu msı mı kararsızım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asusun açıklamasına göre işlemci için kendı tasarladıgı işlemcı yongası kullanıyo buda daha fazla temas demek oluyormuş şimdi msı da böyle bişey varmı o L biçiminimi kullanıyo kendı işlemi yonga setimi ?? bu arlarındakı fark cok etkı edermı bilemedım haylı hızlı ve uzerlerı dolu kartlar

• Arasında kaldığınız modelleri hangisi MSI ve ASUS'un? Yani örneğin Asus x99 Deluxe mu mesela yoksa x99-a modeli mi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus x99 deluxe ile msı x99s gaming 9ack modeller bunlar ancak benım sorum chipsetler hakkında asusun chipseti digerlerine göre daha mı buyuk acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxtuncay

asus x99 deluxe ile msı x99s gaming 9ack modeller bunlar ancak benım sorum chipsetler hakkında asusun chipseti digerlerine göre daha mı buyuk acaba

Ben Asus rampage v extreme kullanıyorum öyle süper overclock, az ısınma filan hikaye, o overclock soket muhabbetinin çoğu reklam, bak şunu yanlış anlama Asus kötü demiyorum, bordumdan çok memnunum ama overclock işinin çoğu işlemci kalitene kalmış, işlemcin takoz çıkar yüksek voltaj ister ısınır, Gigabyte'ında X99 ları güzel UD5 ve gaming serilerilerinide düşünebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    zotac mı msi mı ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.