Şimdi Ara

X96 Max Kullanıcılar Kulubü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
19
Favori
41.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JeMoKa

Miracast yok cihazda ancak cetusplay var playstore da kullandığım program hem cihazı kontrol edebilir hemde ekran yansıtma olayı falan var

Mirecast yok ama telefonumdaki netflix, Stremio, YouTube vs X96'ya dediğiniz proğram ile yansıtabilir miyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Konu ürünle ilgili yazılanları okudum ve sipariş vermeye karar verdim. İlk defa yurtdışından elektronik malzeme sipariş edeceğimden emin olmak istedim. Tavsiye ettiğiniz ürün aşağıdaki linkte verilen midir ? Buradan sipariş etmek sizce doğru mudur ?

Ayrıca, 3 çeşit fiş (adapter) gözükmektedir. US Fiş, EU Fiş ve UK Fiş. Türkiye için hangisi olacaktır. US olamyacağını biliyorum ama EU ve Uk arasında hangisi daha doğrudur.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Ben aliexpress Vontar mağazasından aldım kargo bedava satıcıya vergi ödememek icin fiyatı düşük göstermesini isteyebilirsiniz birinci sayfada verilmiş iki satıcıdan biri güvenilir satıcı eğer air mousunuz yoksa tavsiye ederim kesinlikle air mouse alın normal kumanda herşeyi yapamıyor fiş tipi Eu olacak Türkiye ve Avrupa aynı fiş tipi

X96Max akıllı tv kutusu Android 8.1 Amlogic S905X2 LPDDR4 Quad Core 4 GB 32 GB 64 GB 2.4G

aliexpress.com
    US $34.34 41% OFF|X96Max VONTAR TV BOX Android 8.1 Amlogic S905X2 Quad Core 4GB 32GB 64GB 2.4G&5GHz Wifi BT 1000M 4K Set top box X96 Max X2-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/bQrNpCIc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz programla mümkün ekte detaylı fotoğraflar koyuyorum programı detaylı karistirdikca yeni özellikler keşfediliyor bende x96 mini ve Max var ayrı odalarda bağlı her ikisinide kontrolü sağlıyorum video aktarmak için quickcast programını da kurmamızı isteyecek program onu da kurduktan sonra istediğiniz çoğu şeyi yapabilirsiniz

X96 Max Kullanıcılar Kulubü

• 11.11 de aldığım x96max cuma günü elime ulaştı. Hafta sonu yaptığım testlerde filmlerde ve ip tv izlerken fps kayıpları yaşadığını gördüm. aynı yayını telefondan ve bilgisayardan izlediğimde daha akıcı bir görüntü elde ediyorum. Çözümünü henüz bulamadım aynı durumu yaşayan var mıdır
  • brabber B kullanıcısına yanıt
    Android OS desteklemiyor derken cihaz android 8.1 sürüm ile geliyor ve Google Play'de Store'dan ve Google'dan bulduğunuz APK dosyaları kurabilirsiniz

• gkcn1907 G kullanıcısına yanıt
    Wifi ile mi bagladiniz eğer öyleyse wifi de kopmalar olabiliyor ethernet ile bağlantı yapın

• mevlut01 M kullanıcısına yanıt
    Kurulum yaparken bir kaç izin istiyor onları atlamış olabilirsiniz cihazdan ve TV den silip tekrar kurmayı deneyin

• JeMoKa J kullanıcısına yanıt
    wifi ile olduğunu sanmıyorum. çünkü wifi hızı testinde gayet başarılı sonuç verdi. oynatma esnasında cihazın gpsu yetersiz kalıyor gibi bir hissiyat veriyor. donma veya kopma değil frame kayıpları yaşanıyor
    Hocam 2 gun icinde siparis gecicem ama kafam bir hayli karişık Mecool Km9 ve X96 Max arasinda gidiyorum Sizce hangisinden yana tercih yapmaliyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımsal olarak çoğu özelliği aynı sanırım cihazlarin yazılım farkı olabilir her ikisini de kullanan birinden destek almak lazım, bunun için şunu al bunu alma diyemem oturup cihazla atom parçalayacak halimiz yok kullanım amacına ve bütçeye göre seçim yapabilirsiniz her ikiside işinizi görecektir

• bu ukim denen kurumun Allah belasını versin. Günlerdir bekliyor orada kargo. Sizinkiler nasıl geldi sıkıntı yaşadınız mı, ne yapmamız lazım.
  • Benim Başakşehir e cuma günü geldi cumartesi Anadolu yakasına gecti pazar bulunduğum şehre geldi pazartesi dağıtıma çıktı ve geldi bende şaşırdım hafta sonu posta servisi çalışınca şans artık

• Bugün siparişi verdim hayırlısı ile gelir umarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün siparişi verdim hayırlısı ile gelir umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersan35

Bugün siparişi verdim hayırlısı ile gelir umarım.
    Hocam ürünü nereden sipariş ettiniz? Link paylaşma şansınız var mı?
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sipariş verdi.
    Onunla beraber iki tane aldık. Telefonla görüştüğüm için bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersan35

Arkadaş sipariş verdi.
    Onunla beraber iki tane aldık. Telefonla görüştüğüm için bilmiyorum.
    Anladım hocam, tamamdır.
    benim ki Başakşehire geleli 1 hafta oldu. Şimdi ulaşabildim günler sonra. Benim ürün gümrüğe takılmış. Telgraf göndereceklermiş bana ne yapmam gerektiğiyle ilgili. Ama daha göndermemişler, belli değilmiş ne zaman gönderecekleri. Telgraf nedir ya kaçıncı yüzyıldayız, mail yazsanıza arkadaş. Böyle durumlarda ne istedikleri ile ilgili bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumi42 -- 24 Aralık 2018; 16:52:55 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.