Şimdi Ara

x700 veya go 6600 sonradan alınıp takılabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi şöle orta karar bir notebook alsak ileride bunun ekran kartını sorunsuz bir şekilde x700 veya go 6600 ile değiştirebilirmiyiz??
    bu ekran kartları ayrı olarak satılıyormu?

• değiştirebilmek için mevcut notebooğun ekran kartının paylaşımsız mı olması gerekir?
    yani paylaşımlı ekran kartına sahip bir notebooğa daha sonra bir ekran kartı takamazmıyım?
  • notebooklarda alan çok kısıtlı olduğu için ekran kartlarınında boyutları ve kapladıkları alan farklı oldukları için ekran kartını değiştirmen mümkün olamz...
  • PCI Exp. li bir laptop alırsanki çoğu zaten x300 ve üstün kullanıyor bildiğim kadarıyla, ileride değiştirmen mümkün olabilir...

Saygılarımla,

MERTŞENER
  • Üründen ürüne değişir.Garantisi yok.
  • hocam eğer alacağın laptop'ta paylaşımsız PCI-EX ekran kartı varsa bunu sonradan x700 veya 6600 ile değiştirebilirsin.
    eğer paylaşımlı ise değiştiremezsin.
    mesela eğer notebook çipseti 915PM ise takılabiliyor eğer 915GM ise takılamıyoır buna dikkat et.
  • Ben laptopta grafik kartı upgrade'inin mümkün olmadığını biliyorum.Paylaşımlı yada paylaşımsız.Çünkü Firmanın ürettiği chipset, wireless+cpu+anakart+grafik kartı vs birlikte olarak geliyor.Yani mantıken grafik kartını değiştirecem derken cpuyu anakartı vs falan da değiştirmen gerekiyor...diye biliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu deneyen veya sorunsuz şekilde halleden arkadaş varmı?
    ekran kartına çok önem veriyorum ama piyasada o kadar az ki bu iki ekran kartına sahip alet seçmek çok zor...aslında düşünüldüğünde mantıksız da gelmiyor deil yani böle bir imkan olsa ve yaygın kullanılsa herkes atlar..
  • hocam taktırabiliyorsun bunun işlemciyle,ramle yada hdd.... ile bir alakası yok (bu arada bunları da değiştirebiliyorsun), ekran kartı takabilirsin ama bu Türkiye'de çok zor, çünkü satılmıyor yurt dışından getirmen gerekir ve bu da çok masraflı olur. bence ilk aldığında içinde iyibir ekran kartı olsun upgrade'i düşünme.
  • katılıyorum.x700 ya da 6600 lü laptop al bence de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GusFraba -- 27 Kasım 2005, 0:49:36 >
  • bu da ekran kartı örneği 6600go
    görüldüğü gibi anakarta monte edilmiş değil takılıp çıkarılabilir ve de değiştirilebilir, tabii payaşımlı ekran kartlarında böyle bir olay yok çünkü onlar anakarta monte edilmiştir.

• yavaş yavaş soğuyorum bu x700 ve go 6600 den..
    aslında ben pek kastırıcı oyunlar oynamam..cm diablo knight falan sadece...

ama alırsın bitane paylaşımlı ekran kartlı 2 gün sonra çıkarırlar bir oyun kafayı yersin oynayamıyorum diye..

bana taş gibi bir alet lazım ısınma falan olmayacak 2, 3 gün açık bırakacam banamısın demeyecek...

ama vazgeçemiyorum bu x700 le 6600den işte almışken bunlarda olsun istiyor insan..

sağolun beyler fikirler ve bilgiler için..
  • 6800go,7800gtx go ekran kartlı notebooklar da mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.