Bildirim
X7 mouse tekerleği bozuldu...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bendede aynısı olmuştu hiç kurcalama bitmiş işi onun ama bırakmam diyosan:D bir bilgisayarcıya götür düşük ihtimal tekerleği ve aldındaki yuvasını değiltirir. -
Ben tornavida ile söküp bişeler yapmıştım. hala kullanıyorum -
Beyni yanmış olabilir dicemde ozaman hiç çalışmazdı :D neyse o mause bizlere ömür artık -
İyi para vermiştim ya. Bunu değiştirirsem en aşağı razer ya da steelseries filan alırım ama şu anda da o kadar bütçem yok, yeni bilgisayar toplamaya çalışıyorum. İdare edicez artık o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: great_cnta
İyi para vermiştim ya. Bunu değiştirirsem en aşağı razer ya da steelseries filan alırım ama şu anda da o kadar bütçem yok, yeni bilgisayar toplamaya çalışıyorum. İdare edicez artık o zaman
A4 TECH OP620D-B Optik Mouse PS/2 Bunu öneririm.Yeni pc toplayana kadar çok iyi idare eder seni :D fiyatı da çok ucuz.ama kesinlikle fiyatına bakıpda bu yaramaz deme,çünkü bende bunu kullanıyorum 2 yıldır.Hala bi bozulma,çizilme yok.Okadarda vurmama rağmen :D -
25tl ye çok iyileri var bütçe diyosan idare edeçen kardeş:D -
aç içini güzel temizle.
işe yarar. -
aynı sorunu bende yaşıyorum daha 1 yıl dolmadı yahu ne dandik şey ypamışlar.. nasıl düzelticez bunu şimdi
içini açtım temizledim pek bieşy değişmedi top daha rahat dönüyor sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 30 Kasım 2012; 19:17:37 > -
aynen yahu bende aldıktan 1 2 ay sonra ortaya çıktı nedeni tekerleğin aralarına toz girerek döndürdüğümüz yere yapışması tozlardan dolayı algılayamıyor alta döndürüyorum üste dönüyor bi alta bi üste garanti varsa gönderin ben temizleyeceğim temizlerken hava üfleyin tozlar gitsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X