Şimdi Ara

X7 mouse tekerleği bozuldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaklaşık 1 senedir kullandığım X7 mouse'umun tekerleği bozuldu. Aşağı - yukarı scrolling yaptığım zaman bazen ters yöne algılıyor, bazen giderken duruyor. Bu yazılımsal bir sorun mudur veya mouselarda yaygın bir sorun mudur acaba?

• bendede aynısı olmuştu hiç kurcalama bitmiş işi onun ama bırakmam diyosan:D bir bilgisayarcıya götür düşük ihtimal tekerleği ve aldındaki yuvasını değiltirir.
  • Ben tornavida ile söküp bişeler yapmıştım. hala kullanıyorum
  • Beyni yanmış olabilir dicemde ozaman hiç çalışmazdı :D neyse o mause bizlere ömür artık
  • İyi para vermiştim ya. Bunu değiştirirsem en aşağı razer ya da steelseries filan alırım ama şu anda da o kadar bütçem yok, yeni bilgisayar toplamaya çalışıyorum. İdare edicez artık o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

İyi para vermiştim ya. Bunu değiştirirsem en aşağı razer ya da steelseries filan alırım ama şu anda da o kadar bütçem yok, yeni bilgisayar toplamaya çalışıyorum. İdare edicez artık o zaman

A4 TECH OP620D-B Optik Mouse PS/2 Bunu öneririm.Yeni pc toplayana kadar çok iyi idare eder seni :D fiyatı da çok ucuz.ama kesinlikle fiyatına bakıpda bu yaramaz deme,çünkü bende bunu kullanıyorum 2 yıldır.Hala bi bozulma,çizilme yok.Okadarda vurmama rağmen :D
  • 25tl ye çok iyileri var bütçe diyosan idare edeçen kardeş:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    X7 Mouse Orta Tekerlek Sorunu :@
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aç içini güzel temizle.
    işe yarar.
  • aynı sorunu bende yaşıyorum daha 1 yıl dolmadı yahu ne dandik şey ypamışlar.. nasıl düzelticez bunu şimdi

içini açtım temizledim pek bieşy değişmedi top daha rahat dönüyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 30 Kasım 2012; 19:17:37 >
  • aynen yahu bende aldıktan 1 2 ay sonra ortaya çıktı nedeni tekerleğin aralarına toz girerek döndürdüğümüz yere yapışması tozlardan dolayı algılayamıyor alta döndürüyorum üste dönüyor bi alta bi üste garanti varsa gönderin ben temizleyeceğim temizlerken hava üfleyin tozlar gitsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.