Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.273
Cevap
157
Favori
451.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Giriş

Bilmiyorum araştırmak lazım, ilginç bir telefon 2.103 surumundeyim 7 saat 15dk ekran vermeye başladı telefon önceden 6 saat civarıydı. Daha güncelleme yapmam galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güncellemeyi bende bu gün indirdim son güncelleme iyiydi bende herşey normale dönmüştü ısınma donma sorunundan sonra denemeye karar verdim zaten gözden çıkardım ikinci telefon olarak duruyor arabada.Teyp olarak kullanımda voltajı ses kalitesi güzel neyse ki param çöp oldu demiyorum

En iyi surumdesin sakın öyle bir hata yapma 17 sürümünde cod mobilede 120 FPS moduna alınca orta grafik kalitesine alıyordu 120 fps sabit çakılıyordu ultra ayarlarda 60 90 arası oynuyordu ısınma donma kasma sıfır saatlerce maç atıyorduk yeğenlerle şu anda en düşük grafik kalitesinde 10 dakika sonra telefon yanıyor FPS düşüyor 10 dakikadan sonra takılmalar donmalar başlıyor iki üç defada telefon komple kitlendi açılış ekranında logoda kaldı 27 FPS kadar düşüş oluyor rezalet ötesi yani telefon resmen çağın gerisinde gitti 7 8 sene öncesinin Snap dragon 865 işlemci performansının dahada altına düşüyor . Son iki güncellemeye kadar FPS düşüşleri performans kaybı olsada ısınma yoktu rahat oynanıyordu şu anda sniper kullanamaz oldum FPS haricinde dokunmatik hassasiyeti de hat safhada bozuldu milimetrik nişan almak imkansızlaştı . Aynı şekilde internet sayfalarının açılışları yüklemeler de yavaşladı sosyal medya kullanımında çok hissetmesemde rar çıkarırken bile telefonun canı çıkıyor çok çok kötü kal bence o sürümde güvenlik kaygın varsa zaten güvenlik olarak çöp telefon hiçbir katkısı yok hatta şu anda arka planda gözüken birşeyler olmasada Çinlilerin telefonu bazi amaçlar için kullandığını hissediyorum yoksa o kadar ısınma durduk yere sadece güncelleme ile olacak iş değildir

• ne_demek kullanıcısına yanıt

Hyperos 1 deyseniz 2 ye gecmeyin

• Valla hocam biraz daha kullanıp satmak mı en iyisi bilemedim. Donanım olarak iyi ama yazılımın bu kadar vasat olması çok can sıkıcı. Ben de çok kıl olurum kasmalara. Ağır bir oyun oynamıyor oluşumdan kaynaklı sanırım bir sıkıntı yaşamıyorum ama ellemiyorum o zaman gittiği yere kadar hyp 1 de kalalım.

@Cmhrsfk geçmeyeyim bari hocam  

Performans ve ısınma olarak en iyi sürümdesin . X6 pro farklı kullanıcılarda farklı sorunlar yapabilen telefon eğer böyle bir duruma bağlı değilse bu konuda harbiden güven çünkü FPS testi sıcaklık testi uzun süreler cod mobile ve warzonede maçlar yapan biri olarak olarak 17 sürümden beri bin pişman oluyorum bu sefer bişeyler düzelmiştir diyerek merakla kurduğum her yeni sürümde telefon git gide performans konusunda ilkelleşmeye başladı. 17 sürümde maç kaybettimi hatırlamıyorum on atışta on yapıyordum çoğu zaman şimdi habire boşa sıkıyorum hedef tutturmak bile hayal oldu inanılmaz kötüleşti bende . Son iki update rezalet bu son 103 de belki dedim ama yok birinciliği bırak üçüncülük bile alamaz oldum çok etkiliyor benim kontrollerimi çünkü hedefi sabitleyerek oynayan biriyim fazla sağ sol yapmam sniper ile açtığımda dürbünü genelde hedefde olur en fazla milimetrik sağa sola aşağı yukarı oynatırım hedefi imkanı yok hassas kontrol edemiyorum şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 26 Mayıs 2025; 20:1:51 >

• koray_a K kullanıcısına yanıt

Evet hocam sıkıntısı yok. Fakat 2-3 gündür şarjı bitiyor gibi. Önceden akşam takarsam diğer günün akşamına doğru takardım. Şimdi sabah şarj ediyorum kullandıktan sonra akşam üzeri 9-10 gibi 20 lere düşüyor tekrar şarja takıyorum. 40 dakika da doluyor evet sıkıntı değil aslında ama yine de eskisi gibi değil.

Genel olarak öyle, benimde yoğun kullanmazsam günü zor çıkarıyor. Eğer ekran ışığı %50 den fazla açar oyuna girersem ortalama 1 saatte %25 şarj bitiyor. Son güncelleme ile biraz iyileştirme olsada geçmeye değecek birşey yok. Komple telefonu sıfırlayıp fabrika ayarlarına çevirdim herşeyi baştan yükleyip ayarları baştan yaptım şu anda her ne kadar arka planda kısıtlanmış olsada tüm mi uygulamaları telefona geri geldi . Kasma sorunu çözülmüş olsada sıcaklık sorunu devam ediyor ve performans hâlâ eskisi gibi değil. Ağır grafikli ağır oyunları uzun süre oynamayacak birisi için geçilebilir aslında ama yinede imkan olsa hos1 17 sürüme geri dönerdim diyorum.

Valla hocam ne desem bilemedim. Konu ile bağımsız olarak google play deki güncellemelerin bütün ayarları olmasına rağmen kendi kendine güncelleme yapmıyor. Arada bakıyorum böyle güncellemelere 28-29 güncelleme oluyor sürekli. Eskiden kendi kendine güncelliyordu sanki.

• Telefon nerdeyse her gece yüzde 30 40 şarj harcayınca dün gece sonunda format attım yine 😐 recovery mod üzerinden formatı attım. Neyse formattan sonra bu gece eskiden olduğu gibi yüzde 5 harcadı sadece. Böyle kalıcı mı olur bilmiyorum ama içime sinen bi cihaz bulana kadar idare edebilirim sanırım 😐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çok bekledin format için boşta beklerken güç tüketimi oldukça iyi telefon. Şu an için idare edilir gibi formattan sonra benim kasma donma sorunuda bitti bu telefonun kararsız olduğu uygulamalar var net emin oldum investing yükleyince mesela uygulama kapalı ve bildirimlere izin vermemişde olsam sıcaklık 5 6 derece fark ediyor oyuna girince Temununda bu telefon üzerinde sıcaklığa olumsuz etkisi var sanki kapalıda olsa arka planda sürekli bir işler dönüyor gibi hissediyorum çin markası olduğu için gizliliğin ihlal edildiğine ve telefonun sürekli bir takım amaçlar için gizliden gizliye kullanıldığını hissediyorum birde benim telefon hâlâ kapanmadı 5 ayı geçti daha ikinci simi kullanmadım onada ayrı bi kuruldum vallahi paranoid şizofren oldum bu telefon yüzünden 😬

Hocam yeni telefon alırım formatla uğraşmam diyodum ama yok içime sinen cihaz pek çıkmadı. Aslında çıktı ama ya Çin'e özel çıkıyorlar ülkeye gelmiyor ya da gelse cihaz benim bütçemi çok aşıyor. O yüzden beklicem galiba derken bıktım ve attım formatı.
    Onun dışında cidden bu telefon hepimize ilginç deneyimler yaşattı 😅 telefonla sınanma gibi bir özellik aktif ettik. Şaka bir yana hep bence bataryası daha iyi olmalıydı dedim ama cidden hyperos 1'de kalsam kafam daha rahat olurdu. Hyperos 2 geldi bana yaramadı eyvallah ama bari yeni güzel özellikler gelseydi o da yok, yapay zeka özellikleri bile verilmedi henüz.

Başka konumda denediniz mi.

Wipe yapınca batarya performansı iyileşti.

(Tüm veriler gidiyor,yedekleme yapılmalı)

Birkaç gün önce ben de yaptım. Bu arada ayarlardaki yedekleme kısmı uygulamaları verileriyle baya güzel şekilde yedekliyormuş. Daha önce ufak tefek şeyleri yedeklemiştim ama bu sefer bazı önemli uygulamaları ve bi tane oynadığım oyunu yedekledim. Formattan sonra geri yükledim ve sorunsuz her şey geri geldi. Normalde her şeyi baştan kurmak işkence gibi gelirdi ama rahatlattı, sevdim bunu yani.

evet her yerde aynı şekilde gidiyor

Bluetooth kulaklıkla idare edin

mikrofonu veya hoparlörü arızalanmış

• Galeriye girdiğim de sürekli resimler ve videolar sıfırlanıyor sonra tekrar yüklemeye başlıyor kendi kendine, bunu nasıl durdurabilirim? Kesin bir çözümü var mı? Senkronizasyonu da kapattım ne oluyorsa halen devam ediyor.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.