Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
7.273
Cevap
157
Favori
451.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Giriş
  • Telefona format atmayı düşünüyorum öncelikle bunu hangi şekilde yapmak daha iyi olur ? Fabrika ayarlarına sıfırlamak mı yoksa recovery moduna alıp wipe data/ wipe cache mi yapmak daha sağlıklıdır.
    İkincisi de telefondaki tüm verileri( galeri,uygulamalar,SMS vb.) tüm her şeyi herhangi bir kayıt kaybı olmadan verileriyle birlikte nasıl yedekleyebilirim format öncesi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Wipe daha iyi bence (veriler gider yedek alın)

Ayarlar uygulamasını açın.

Cihazım veya Ek Ayarlar bölümüne gidin.

Yedekle ve Geri Yükle seçeneğini bulun.

Bu Cihaz seçeneğine dokunun ve yedeklemek istediğiniz verileri (uygulamalar, sistem ayarları, mesajlar, kişiler vb.) seçin.

Yedekleme işlemini başlatın. Veriler cihaz hafızasında Dosyalarım > MIUI > Backup > AllBackup klasörüne kaydedilir.

Bu klasörü bir bilgisayara veya harici bir diske aktarın.

Format sonrası aynı yolu takip ederek Geri Yükle seçeneğiyle verilerinizi geri yükleyebilirsiniz.

Evet size demiştim, valla ilginç bir durum adamlar nasıl bir cihaz çıkardılarsa kişiye özel bug yapmışlar. Herkes farklı farklı problemlerden muzdarip. Geçen x7 pro fiyatlarına baktım x6 pro ile aralarında 3 bin tl var. Bence kesinlikle 3 bin tl ödenip x7 pro alınmalı ya da komple poco ve xiaomi dahil tüm yan markalarından uzak durulmalı. Oppo oneplus ve realme yeni mid range modellerini çıkardı 21 saat ekran süresi veriyo cihazlar. Xiaomi hala 6000mah ile 10 saat üzerine çıkamadı. çin dışı cihazlarda çok ciddi optimizasyon problemi var ve üzerinden onca zaman geçmesine rağmen hala çözüm üretmiş değiller. Telefon alıyosun adam akıllı whatsapptan konuşma yapamıyosun, telefon alıyosun gps ile bir yerden bi yere gidemiyosun, telefon alıyosun güneşli günlerde boşta olmasına rağmen 50 derecelere çıkıyor vs vs tonla problemi var.

• İki yıl olacak kullanali sorunlardan muzdarip olmaya başladım bende yani alırken performans odaklı olsun dedim kamerayı ikinci plana attım ama yok yazdiklari gibi çalışmıyor telefon şarj çabuk bitiyor oyunda tam ekranken çıkmaya çalışıyorum çıkmıyor kilit ekranı bazen buga giriyor gelmiyor telefonda konuşurken sesim gelmiyor ya da yankı yapiyormus iki yıldır güncelleme ile düzelir düzelir diyorum sorunlar artmaya başladı dün telefonu 2-3 saat arası kullandım sabah kalktım şarj 23 işteyim su an yani enteresan bir telefon mediatek işlemciler evet iyi ama stabil çalışmıyor satacağım yüksek ihtimal

• Yani babama verdiğim poco X3 GT taş gibi telefondu nit oranı yüksek olsa asla bu telefonu da almazdım zaten 120 Hz karsilastirmasi yapıyorum X6 pro ile X3 GT yi kullanırken rahatlığı hissediyor insan

Hocam bu sene Çin'den baya güzel cihazlar çıktı aslında. Ama çoğunluğu ülkeye gelmiyor. Üstüne zaten bütçe az olunca dönüp dolaşıp gene poco gibi cihazlara kalıyoruz. Mesela baya cihaz çıktı, realmeden, one plustan hatta honordan baya hoşuma giden cihazlar oldu ama muhtemelen gelmeyecekler ülkeye 😐 poco F serisi biraz daha düzgün bir seri diye F7 alabilirim batarya ve yazılım optimizasyonu çok kötü olmazsa. Ki aslında başta biraz daha normal oluyor yazılım, güncellemelerle bi süre sonra berbat oluyor..
    Neyse x6 prodan aşırı soğudum, idare edeceksem ve ilerde daha iyi bir cihaz alacaksam poco f7 ile idare ederim düşüncesi oluştu.

21 saat ekran süresi vereceğini sanmam.

Hocam bende sorunlar hala devam ediyor. Bence Poco alınmamalı. Benim Poco ile son maceram oldu. Şimdi yeni serilerini gördüm, özellikleri kağıt üzerinde iyi, işlemci, ekran. Ama şu anki yaşadığım durum beni Poco yerine Samsung almaya ikna edecek gibi.

Kesinlikle, bahsettiğim durumlar oyun oynamadığım telefonda oluyor, yani ilginç bir durum.

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Beyaz

• Arkadaşlar ne mal telefon buya
    Bildirimleri kapatıyorum 2 gün sonra geri geliyor. Ben kapatıyorum o bi şekilde geri açılıyor.
    Varmı bir çaresi?

@DangerousRabbit hangi modeli düşünüyorsunuz hocam ?

S23 Ultra veya S24 Ultra hocam. Ya da düz S25 modeli. S23U en uygun fiyatlı olanı, s24U biraz daha pahalı. S25 ile S24U ortalama aynı fiyat. Yurt dışı modellerini düşünüyorum ama s25 dışındakilerin hepsi onarılmış ve setifikalandırılmış cihaz.

iPhone 5S 16GB Beyaz

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt

Hocam bende de oluyor bu. Aldığımdan beri. Kapatıyorum bir anda geri geliyor. Maalesef. Keşke sadece olan sorun bu olsa, kullanması daha kolay olurdu  

iPhone 5S 16GB Beyaz

• DangerousRabbit kullanıcısına yanıt

Aslında benim bir problemim yok telefonla ama bu telefonu başkasına verip F7 ultra alasım var. poco F1 den itibaren x3-x6 kullandım yıllarca hiç üzmedi beni ama samsung u herkes dillendiriyor diye ona da mı baksam acaba dedim  

evet bazı sorunları var ama en gıcık olduğum bu, zaten sırf bu yüzden bıkıp magic 7 lite aldım her konuda daha iyi poco yuda 2. tel yaptım ama insanın canını sıkıyor. diğer arkadaşlar nasıl çözüyor bu sorunu acaba root felan ne gerekirse yapmayı göze aldım çünkü

uygulama bildirmleri hocam. mesela hepsiburada kapatıyorum bildirimleri 2-3 gün sonra tekrar gönderiyor. Trendyol bilakis öyle. gına geldi walla

Hocam en mantıklısı Chinese HyperOS yükleme, ama onu modifiye ediyorlar böylece hem Xiaomi takip uygulamaları temizleniyor hem de daha kararlı oluyor.

iPhone 5S 16GB Beyaz

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt

İlginç hocam. Ben gelen bildirime basılı tutup uygulama ayarlarından bildirimleri göster çentiğini kapattığım hiç bir bildirim kendiliğinden açılmadı. Garipmiş gerçekten.

• Hyperos 2 ile benim cihazda YouTube uygulaması sıkıntılıydı. Bi video açıkken diğer videoları veya yorumları kaydırırken 60 hz gibi hatta daha kötü kaydırma performansı veriyordu. Neyse bugün pencere modunda açtım youtube'u sorunsuz çalışıyormuş öyle. Nasıl saçma sapan bi hata bulaştı benim tele ya 😐😅

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.