< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

5 Mobil
|
|
Ayarlar uygulamasını açın. Cihazım veya Ek Ayarlar bölümüne gidin. Yedekle ve Geri Yükle seçeneğini bulun. Bu Cihaz seçeneğine dokunun ve yedeklemek istediğiniz verileri (uygulamalar, sistem ayarları, mesajlar, kişiler vb.) seçin. Yedekleme işlemini başlatın. Veriler cihaz hafızasında Dosyalarım > MIUI > Backup > AllBackup klasörüne kaydedilir. Bu klasörü bir bilgisayara veya harici bir diske aktarın. Format sonrası aynı yolu takip ederek Geri Yükle seçeneğiyle verilerinizi geri yükleyebilirsiniz. |
|
Evet size demiştim, valla ilginç bir durum adamlar nasıl bir cihaz çıkardılarsa kişiye özel bug yapmışlar. Herkes farklı farklı problemlerden muzdarip. Geçen x7 pro fiyatlarına baktım x6 pro ile aralarında 3 bin tl var. Bence kesinlikle 3 bin tl ödenip x7 pro alınmalı ya da komple poco ve xiaomi dahil tüm yan markalarından uzak durulmalı. Oppo oneplus ve realme yeni mid range modellerini çıkardı 21 saat ekran süresi veriyo cihazlar. Xiaomi hala 6000mah ile 10 saat üzerine çıkamadı. çin dışı cihazlarda çok ciddi optimizasyon problemi var ve üzerinden onca zaman geçmesine rağmen hala çözüm üretmiş değiller. Telefon alıyosun adam akıllı whatsapptan konuşma yapamıyosun, telefon alıyosun gps ile bir yerden bi yere gidemiyosun, telefon alıyosun güneşli günlerde boşta olmasına rağmen 50 derecelere çıkıyor vs vs tonla problemi var. |
|
|
Hocam bende sorunlar hala devam ediyor. Bence Poco alınmamalı. Benim Poco ile son maceram oldu. Şimdi yeni serilerini gördüm, özellikleri kağıt üzerinde iyi, işlemci, ekran. Ama şu anki yaşadığım durum beni Poco yerine Samsung almaya ikna edecek gibi. Kesinlikle, bahsettiğim durumlar oyun oynamadığım telefonda oluyor, yani ilginç bir durum. |
| _____________________________ |
|
S23 Ultra veya S24 Ultra hocam. Ya da düz S25 modeli. S23U en uygun fiyatlı olanı, s24U biraz daha pahalı. S25 ile S24U ortalama aynı fiyat. Yurt dışı modellerini düşünüyorum ama s25 dışındakilerin hepsi onarılmış ve setifikalandırılmış cihaz. |
|
Hocam bende de oluyor bu. Aldığımdan beri. Kapatıyorum bir anda geri geliyor. Maalesef. Keşke sadece olan sorun bu olsa, kullanması daha kolay olurdu |
|
Aslında benim bir problemim yok telefonla ama bu telefonu başkasına verip F7 ultra alasım var. poco F1 den itibaren x3-x6 kullandım yıllarca hiç üzmedi beni ama samsung u herkes dillendiriyor diye ona da mı baksam acaba dedim |
evet bazı sorunları var ama en gıcık olduğum bu, zaten sırf bu yüzden bıkıp magic 7 lite aldım her konuda daha iyi poco yuda 2. tel yaptım ama insanın canını sıkıyor. diğer arkadaşlar nasıl çözüyor bu sorunu acaba root felan ne gerekirse yapmayı göze aldım çünkü |
|
|
|
İlginç hocam. Ben gelen bildirime basılı tutup uygulama ayarlarından bildirimleri göster çentiğini kapattığım hiç bir bildirim kendiliğinden açılmadı. Garipmiş gerçekten. |