|
Yüksek ihtimal genshin oynayacağım.12 ramli olana gelince f6 ya göz kırpıyorum.Öyle bi fiyatlandırma var ki illa en iyisini aldıracak. |
|

|
Yüksek ihtimal genshin oynayacağım.12 ramli olana gelince f6 ya göz kırpıyorum.Öyle bi fiyatlandırma var ki illa en iyisini aldıracak. |
|
valla bende daha iyi olur kanısındayım o yüzden merak ettiğim şey bu ekibin başında kimin akrabası var , yani en iş bilmez insanı ekip lideri yapsan "ya gençler biz neden her ülke her cihaz ve her model için ayrı ayrı rom çıkarıyoruz?" diye sorması lazım. düşün apple iphone 15 pro max dan iphone X e kadar dünya üstündeki tüm cihazlara aynı romu veriyor. önemli bir güvenlik açığında aynı gün güncelleme geliyor. poco ise kulağının üstüne yatıyor. donanım konusunda çok iyi bir cihazken yazılım konusunda ise bir o kadar berbat. @flufyan evdemi dışardamı çünkü dışardayken şarj wifi oranla daha hızlı gidiyor. wifi da ise ne yaparsan yap saat başı %10 gidiyor. filmde izlesen webtede gezinsen hiçbirşey yapma 1 saat boyunca arayüzde gez gene %10 gidiyor. optimasyon hala sağlanmış değil. Günde 8 saat ekran süresi alırsın. @_OzGuR_1903 batarya sağlığı için şarjın %80 e gelince otomatik kesilmesi. %100 e şarj edince batarya daha çok yıpranıyor diyolar. ne kadar doğru ne kadar yanlış deneyip görücez. bu özellik en dandik samsunglarda bile varken iphone 6s te bile varken bu cihazda yok. Sürekli acaba yüzde kaç oldu diye telefona bakıp duruyorum. Bazen unutuyorum lan telefon diyip! koştur koştur şarjdan çekiyorum bakıyorum %95 olmuş. Bunu önlemek için şarj limiti gelmesi lazım. @mühendisolcam cihazın boş hali 20 küsür gb yer kaplıyor. Benim çok uygulama oyun olmadığı halde 50gb dolu. Fotoğraflarda boyut problemi var aynı ışık aynı mod da samsung 3mb tutarken aynı fotoğraf pocoda 15mb falan tutuyo bazen. Eğer çok foto vs çekmem diyosan götürür. Diğer türlü sürekli yedek alman lazım. @Nibelungen27 ben aliexpressten aldım bitane bi önceki aldığım kenarlardan tam oturmamıştı bu ilkinden biraz daha gene tam oturmuş değil ama ilkine oranla çok çok iyi. çizilmiyo desende çiziliyor hocam bazen kum bile çizebiliyor isterse victus 2 olsun. Bu arada dün gece gene bir test yaptım normalde cihaz gece deep sleepte 8-9 saatlik sürede %2-3 arası şarj yiyor. Gece yatmadan önce ultra battery save moduna alıp öyle yattım. Arka plan uygulamaları komple kapalı bu modda sadece aramalar ve sms var. Sabah kalktım sonuç ... %2-3 yani bişey değişmedi. çok ilginc bir durum bazen bu telefonun çalışma mantığı merak edip kendimce sorguluyorum :) |
|
Hocam bir de cihaza debloat uygulayıp gözlemleyin isterseniz. Yani gereksiz ve kullanmak istemediğiniz uygulamaları kaldırdıktan sonra gözlemleyin. Çünkü arka planda hangi uygulama ne kadar pil tüketiyor, bilemiyoruz. Sistem uygulamaları hariç kaldırmalısınız... mi forum'da çeşitli konu başlıklarında kaldırılacak uygulamalar ile ilgili listeler paylaşılmaktadır. Belki bu forumda da paylaşılmıştır. |
|
|
Mi pad 6 da kullanıyorum ben koruyucusuz, onda da gorilla glass 5 var, 6 aydır falan hiç çizik olmadı onda da. Dokunma hissiyatı da çok güzel koruyucu olmayınca < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Kullanıcı hatası garantiye girmez, Türkiye resmi distibrotoru evofone galiba emin degilim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kutudan garanti kağıdına benzer bir şey çıktıysa onun üstünde yazması lazım garantiye bakan firma ismi. Büyük ihtimalle garanti kapsamına almayacaklardır, o yüzden mümkünse mi store mağazalarından bilgi almanızı ve yetkili bir serviste ekran değişimi yaptırmanızı tavsiye ederim ücret ile yaptırmayı düşünüyorsanız. Edit: Ayrıca geçmiş olsun kimsenin başına gelmesini istemem bu gibi durumların. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 24 Haziran 2024; 16:36:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende mistoreden aldım TR garantili. Hat daha önce volte destekli telefonda idi bunda volte gelmedi. Telekom online ayarlarında desteklemiyor diyor. Hat fenercell tarifesinde belki ondan olabilir ama bilemiyorum. |
| _____________________________ |
|
Kutudan çıkan garanti kağıdında Evofone firması yazmakta. Bulunduğum şehirde yetkili serviste yok. Şöyle yapsam sizce olur mu. Burada tanıdığım iyi bir telefoncu var. Orjinal ekranı sipariş versek geldiği zaman burada taktırsam bir sıkıntı olur mu? Yoksa illaki İstanbul'a Evofone'a gönderip yine ücretli olarak orada mı yaptırmalıyım? Sırf 10-15 gün sürecek olan servis sürecinden dolayı burada yaptırmak istiyorum ama dediğim gibi ileride telefonda garanti kapsamında başka bir sorun olduğunda cihaz kurcalanmış diye garanti kapsamı dışına alırlar mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cihazsız kalmayacaksanız göndermenizi öneririm hocam. Açıkçası orijinal ekranı bulmak sıkıntı, orijinal olduğundan emin olsanız bile işlem sırasında oluşabilecek sorunlardan telefoncu sorumlu olmaz. İleride bir sorun olduğunda cihazın açıldığının tespit edilmesi halinde garanti kapsamına alınmayabilir. Bence riske girmeye gerek yok, yetkili serviste yaptırmanız en sağlıklısı olacaktır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Evet hocam sanırım dediğiniz gibi yapacağım, peki telefonu göndermeden önce ekran değişimi için bir fiyat alabilirmiyim servisten, yoksa illa önce telefonun gelmesi mi lazım derler? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Servisin iletişim numarası mevcutsa arayıp öğrenebilirsiniz. Samsung cihazda ekran değişimi yaptırırken bu şekilde hareket etmiştim bilgi veriyorlar telefonda. Evofone ile hiç işim olmadı bugüne kadar, umarım bundan sonra da olmaz inşallah. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam bu "çile" yi biraz açar mısınız? Jelatini çıkarınca ekran hassasiyeti mi arttı mesela? Başka bir avantajı var mı? Bir de, bu jelatini çıkarmak kolay mı? Ben de çıkarmak istiyorum doğrusu. Çıkarırken dikkat etmem lazım mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben jelatini kastetmedim aslında. Bir sürü ekran koruyucu denedim, Spigen bile olsa orijinal ekranın verdiği hissiyatı vermiyor. Hem dokunma hissiyatı çok daha güzel, hem görüntü çok daha güzel, hem de hiç parmak izi kalmıyor. Jelatini çıkarmada bir şey yok, yapışkanlı kağıt gibi bir şey söküp çıkarabilirsiniz direk < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nibelungen27 -- 24 Haziran 2024; 20:46:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|