Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
7.273
Cevap
157
Favori
451.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Giriş
    Bende Fas, Kanada, abd denedim ama güncelleme gözükmedi hocam. Başka hangi ülkeleri deneyen oldu acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinal şarj adaptörü ve kablosu ile

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Orijinal şarj adaptörü ve çin den aldığım 67w özelliğini tetikleyebilen şarj kablosu ile

Eşimin oneplus nord 5g telefonun şarj adaptörü ile ister orijinal kablo olsun ister Çin'den gelen fark etmeden 1500 ma geçmiyor. Hiç bir özelliği devreye girmiyor dümdüz şarj ediyor hızlı falan olmuyor.

Bu özelliklere sahip şarj adaptörü ile de en fazla 2160 ma şarj ediyor.

Normal hızlı şarj olarak çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 25 Şubat 2025; 0:57:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Birine yanıt olarak mi yazdınız anlamadım ? Yazınızın tarzı öyle de demek istedim

Hangi kablo ? Ucuza mi geliyor ?
    Bunu daha önce biri de dedi. Xiaomi kendi kablosundan başka kabloyu desteklemesin diye yapmış, çabuk şarj özelliğine girmiyormhs. Bende yedek almak istiyordum ama guvenemedim kablolara. Eskiden Banggood vardı orjinal satardı şimdi kapadı satislari Türkiye 🇹🇷 ye

Yangın tehlikesi olur mu ? Bildiğim kadarıyla adaptör yüksek ısıdan mi elektrikten mi patlıyor yangın tehlikesi oluşturuyor

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099632023851&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Ff75f618f-a8f4-40ed-8ce5-cee81bef286d.jpg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Ff75f618f-a8f4-40ed-8ce5-cee81bef286d.jpg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=52adf539-ee68-46cd-ac52-35271356&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBAZLYB3M2T2LRUJQGA34VMHBRFCKTDHEQSTKTIFSHS5VNM5DWQEYTRPSWGZ5LDT75777GQI&locale_override=203~tr~TRY
    Kablo bu.

Başka alışverişlerim de olmuştu araya kabloyu da kattım.
    Orijinal kablo ile de adaptör ısınıyor Çin den gelen kablo ile de. Ama ısı aynı fazladan bir ısı söz konusu değil.

Xiaomi orijinal kablosuna bir tetikleyici düzenek devre kartı gibi Bir şey koymuş. Daha önce de 3 tane sözde 120w destekli şarj kablosu aldım ama telefonda hızlı şarj aktif etmekten öteye gitmedi. Bu kabloyu alırken yorumlarını okudum Xiaomi 67w aktif oluyor hatta 120w aktif oluyor diye görselleri görünce ikna oldum öyle aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 25 Şubat 2025; 7:24:11 >

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt
    Hocam hdr ayarıyla alakalı sanırım kapatınca düzeldi. Çok eskiden öyle almıştım sonra değiştirmedim

Bu değerlerde anormallik var orjinal şarj aleti maksimum 6.2 amper bende en son 7000 ma ve üzeri hızlı şarj sorunu yaşadım sonra baktım devam ediyor aşırı ısınma yapıyor adaptörü amfici bir arkadaşım açıp ölçtü akım kaçırdığını tespit etti adaptörde arza olmuş program doğruyu ölçmüyor zaten ama yaklaşık değerler veriyor bu değerler abartı bu kadar ciddi farklarda ölçüm yapmıyor ya uygulamada yada adaptöründe sorun olabilir herşey sorunsuz olduğunda yaklaşık 4600 ma ile 6000 ma arası bir değer ölçüyor Standard turbo şarj süresi alındığı zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 25 Şubat 2025; 15:20:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epeydir yazmıyodum hafızaları yeniyelim istedim. Hyperos 2.0 güncellemesi gelmiş herkese kimileri mutlu kimilerinin gözü yaşlı. Kimi pusuya yatmış HO 2.1 i bekliyor kimimiz ise çoktan cihazlarını satıp yeni cihazlara yelken açtı. Ben hala hyperos 1.0.9 dayım onuda ilk zamanlar tecrübesizliğime geldi xiaomi beni benden habersiz bir gece ansızın 1.0.9a yükseltti, bana kalsa hala 1.0.8 da kullanmaya devam ediyodum. Teknoloji çevresinde sık kullanılan bir tabir vardır. if it works don't touch it yani çalışıyorsa devamkeee. Eğer cihazda problem yoksa işini görüyosa güncelleme ile keyifini kaçırma çünkü çoğu güncelleme beraberinde artılarıyla birlikte eksilerinide getiriyor. Hala windows 8.1 kullanıyorum hesabını siz yapın.

Gelelim cihazdaki yaşanan geçmiş problemlerin hala devam edip etmediğine. Whatsapp ve gmail problemleri çözüldü ama pusula ve haritalarda yönü ters gösterme olayı devam ediyor. Araba ile giderken sorun yok ama yaya yürümeyle bir yere gitmek eziyete dönüşüyor. Eski Samsung Note 8 ile Stargazingi keyifle yaparken poco x6 pro ile stargazing tam bir saç baş yolduruyor. Allahtan bir telefondan beklentim gerçekten minimal düzeyde olduğu için başkalarını rahatsız eden şeyler beni pek rahatsız etmiyor. Hızlı şarj ile problem yaşayanlar batarya ayarlarından regular chargingi seçmeliler. Güncelleme ile yavaş şarjın sebebi telefonların şarj süresinde aşırı ısınmasından kaynaklı olabilir. Daha öncede yazmıştım pil ısısı yükselince şarj edilen amper düşüyor buda şarj süresini uzatıyor.

Genel olarak cihazdan memnunun, her ne kadar dışarda olduğum vakit güneş altında gps vs açıkken batarya su gibi gitsede bunada alıştım. Her gönderimde yazıp tekrar yazmak istediğim bir cümle ile sonlandırmak istiyorum. Bu benim ilk ve son poco cihazım. Bir daha poco alırmıyım ... biraz zor.

Herkese keyifli forumlar

• koray_a K kullanıcısına yanıt
    Hee benim adaptör bozuk yani

Poco sayfasında yazan 44 dakika olayını test etmiştim doğru.

Göstergeli şarj kablosu da alayım bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 25 Şubat 2025; 17:29:53 >
  • İconlar gözünüze küçük geldiyse ayarlar-ana ekran-ana ekran düzeni- standart yaparak büyütebilirsiniz.

Şimdi en son güncelleme de sorun var mı yok mu durum nedir

Orjinal adaptör maksimum 6.2 amper 20 volt desteklediğinde voltaj durumuna göre . Aynı değerleri ölçtüğümüz adaptörde akım kaçırma sorunu vardı senin adaptörün ile alakalı yorum yapmadım ama bu değerlerin olması gereken değerler değil bil diye söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 26 Şubat 2025; 0:33:8 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.