Videoyu çekerken hdr açıkmi çekiyorsun? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (10. sayfa)
-
-
Ufs 4.0 sadece 12 512 demi var arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şarj durumu benim içinde çok olumsuz. Bu konuda ne yapılabilir başka deneyimleyen var mı acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sarj konusuna takılmayın bence geçen yıl poco f5 de de aynısı oldu ısınma pil suresi vs güncellemelerden sonra iki sorunda ortadan kalktı
-
Bir kaç kez şarj döngüsünü beklemek lazım , yazılımda çok büyük etken belki güncelleme ile çözülebilir. Şayet çok sorun yaratirsa batarya süresi ekran tazeleme hızını 60hz sabitlemekte faydalı olacaktır. Benim eski telefonum poco x3 NFC de custom rom yüklüydü 5000 ma batarya 9 saat ekran süresi alıyordum mobilde yoğun kullanım ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarj sorunu yasayanlar ;
Ekrani 60 hz alin
Gereksiz uygulama ve tavsiye onerilerini kapatin
senkronizeleri kapatin
konum,nfc kullanilmiyorsa kapatin.
Nfc ve gereksiz görülen uygulamaların kaldırılmasını anlarım da, konum'u kapatın demek nedir yahu ?
Konum'u da kapatacaksam, o telefonu kullanmam daha iyi.
-
8/256 olanında da var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 18 Ocak 2024; 12:3:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence fena değil. Gcam yüklenebilse daha iyi sonuçlar alınabileceğine inanıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben gcami x3 NFC de kullandım inan bu yapay zeka destekli uygulama daha iyi işler yapıyor , mesela gcamda trafik lambaları kırmızı renk farkli oluyor, gece evlerin oda ışıkları beyaz iken mavi olarak gösteriyordu . Bence bu fiyata bu özellikte telefon için gayet iyi dendiği kadar kotu değil . Ben zifiri karanlık ta foto çektim denemek için beni çok şaşırttı göründüğünden daha aydınlık yaptı fotoyu .
nasıl açılıyosa öyle çekerim telefonda , hdr kapalı dır büyük ihtimalle, dediğim gibi telefonla video çekmem genelde çektiklerimdede hdr açık kapalı pek bakmam , video çekiceksem gopro veya insta 360 la çekmeyi tercih diyorum
-
Ne tesadüf bende M31 den geçiş yaptım , x6 pro bugün teslim aldım daha açmadım kutuyu , umarım doğru seçim yapmışızdır
-
kullanilmadigi zaman
Akıllı telefonlarda; "konum"un kullanılmadığı zaman, nadiren olur. Uygulamaların ekseriyeti konum bilgisine ihtiyaç duyar.
Hasılı kelam; "kullanılmadığı zaman" gerekçeniz, nfc için yerindelik taşır. Marketten çıkarsın ve nfc'yi kapatırsın gibi...
Ancak "konum"u çok çeşitli gerekçelerle açık tutma zaruretlerimiz var.
-
Zaten ordan belli olur. Yeterli renk derinliği, doygunluk, kontrast varsa canlı görünür. Kötü panelde pastel renkler alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 18 Ocak 2024; 13:59:43 > -
Kamera performansı gömülecek kadar değilmiş akşam fena değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X