Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cmhrsfk Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.738
Cevap
166
Favori
336.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Videoyu çekerken hdr açıkmi çekiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufs 4.0 sadece 12 512 demi var arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sawash35 kullanıcısına yanıt
    Şarj durumu benim içinde çok olumsuz. Bu konuda ne yapılabilir başka deneyimleyen var mı acaba ?

• sarj konusuna takılmayın bence geçen yıl poco f5 de de aynısı oldu ısınma pil suresi vs güncellemelerden sonra iki sorunda ortadan kalktı

• sysarchitect kullanıcısına yanıt

Bir kaç kez şarj döngüsünü beklemek lazım , yazılımda çok büyük etken belki güncelleme ile çözülebilir. Şayet çok sorun yaratirsa batarya süresi ekran tazeleme hızını 60hz sabitlemekte faydalı olacaktır. Benim eski telefonum poco x3 NFC de custom rom yüklüydü 5000 ma batarya 9 saat ekran süresi alıyordum mobilde yoğun kullanım ile.

• Sarj sorunu yasayanlar ;
    Ekrani 60 hz alin
    Gereksiz uygulama ve tavsiye onerilerini kapatin
    senkronizeleri kapatin
    konum,nfc kullanilmiyorsa kapatin.

• Nfc ve gereksiz görülen uygulamaların kaldırılmasını anlarım da, konum'u kapatın demek nedir yahu ? ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ 

Konum'u da kapatacaksam, o telefonu kullanmam daha iyi. ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ 

• Heisenberg58 kullanıcısına yanıt
    8/256 olanında da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 18 Ocak 2024; 12:3:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bence fena değil. Gcam yüklenebilse daha iyi sonuçlar alınabileceğine inanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

Ben gcami x3 NFC de kullandım inan bu yapay zeka destekli uygulama daha iyi işler yapıyor , mesela gcamda trafik lambaları kırmızı renk farkli oluyor, gece evlerin oda ışıkları beyaz iken mavi olarak gösteriyordu . Bence bu fiyata bu özellikte telefon için gayet iyi dendiği kadar kotu değil . Ben zifiri karanlık ta foto çektim denemek için beni çok şaşırttı göründüğünden daha aydınlık yaptı fotoyu .

nasıl açılıyosa öyle çekerim telefonda , hdr kapalı dır büyük ihtimalle, dediğim gibi telefonla video çekmem genelde çektiklerimdede hdr açık kapalı pek bakmam , video çekiceksem gopro veya insta 360 la çekmeyi tercih diyorum

• judger90 kullanıcısına yanıt

Ne tesadüf bende M31 den geçiş yaptım , x6 pro bugün teslim aldım daha açmadım kutuyu , umarım doğru seçim yapmışızdır

• Cihaz geleli ve kullanmaya başlayalım tam 24 saat oldu,dün kurulumda iki güncelleme geldi akabinde temiz kurulum yapıp kullanmaya başladım.

Dün kurulumdur,kurcalamadır,kullanımdır derken 2 saat kadar wifi ve 7-8 civarı mobil veriyle %100'den %20'ye 10 saat kullandım ve 7 saate yakın ekran açık süresi verdi.

Gece 2.kez şarja taktım gsam battery monitor de kurdum ve wifi ile kullanımla şu an %45 pilim var ve 6 saat 17 dakika ekran süresi aldım %20'de şarja takan biri olarak kabaca 45-20 arası da 2.5-3 saat ekran süresi alsam totalde 9-10 saate varan süre alacağım.

Ekran sürekli 120 hz,kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım,bildirimini kapattığım uygulamaların arka plan kullanımını kapattım,bildirim aldıklarımın pil ayarlarına hiç dokunmadım kısaca temiz kurulumla ve gereksiz uygulamaların pil ayarlarını vs yapınca ben pilinden gayet memnun kaldım.

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

kullanilmadigi zaman

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Akıllı telefonlarda; "konum"un kullanılmadığı zaman, nadiren olur. Uygulamaların ekseriyeti konum bilgisine ihtiyaç duyar.

Hasılı kelam; "kullanılmadığı zaman" gerekçeniz, nfc için yerindelik taşır. Marketten çıkarsın ve nfc'yi kapatırsın gibi...

Ancak "konum"u çok çeşitli gerekçelerle açık tutma zaruretlerimiz var.

• re_death kullanıcısına yanıt

Zaten ordan belli olur. Yeterli renk derinliği, doygunluk, kontrast varsa canlı görünür. Kötü panelde pastel renkler alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 18 Ocak 2024; 13:59:43 >
    Kamera performansı gömülecek kadar değilmiş akşam fena değil

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.