Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mst262 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
5.738
Cevap
166
Favori
336.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarjın en büyük gitme sorununun VOLTE sürekli açık olmasından olduğunu düşünüyorum. Bunu nasıl kapatabiliriz ?

Ayrıca telefon kitlenince 5 dk sonra önbellek temizleme ayarını açtım ve konumu kapattım şimdilik ancak lazım olunca açık bırakırım sürekli kapalı tutacağımı sanmıyorum.

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Android uygulamaları arka planda "gerekli olmadıkça" konuma erişemiyorlar. Eskiden konuma erişim hep açık olduğundan bataryayı çok fazla tüketiyordu, 2020'den beri artık Google erişimi kısıtladığından batarya tüketimi çok azaldı GPS'in.

Ayrıca, konumu sandığınız gibi herkes açık bırakmıyor, şahsen kullandığım uygulama özellikle istemiyorsa konumu asla açmıyorum.

• VOLTE seçeneği gizli. Aşağıdaki numarayı tuşlayınca açılıyor Disable ettim. iOS'da da inanılmaz şarj tüketiyordu.

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Ayrıca dark mode aktif ettim. +55 dk gösteriyordu.

• sysarchitect kullanıcısına yanıt
    Ben de batarya için ayarlar yapıyordum.
    Bilgi iyi oldu teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 pro max almıştım 2 aydır kullanıyorum. Aslında gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Bunu satıp bu telefona geçsem, arda kalan parayı da fonlara yatırsam fikri var aklımda :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı rengi deneyimleyen var mı güzel mi

• Dünden beri takribi 24 saatlik kullanımıma göre gözlemlerimi paylaşmak istedim.

Sarı rengini aldım ; tutuş hissiyatı ve malzeme kalitesi olarak fiyatına göre gayet başarılı,vegan deri hissi çok hoş diğer renkleri plastik ya da polikarbon ve incelemelerde görülen çok fazla parmak izi tutmasından bunu tercih ettim.

Daha önce kısa süre miui kullanan ve delirip satan biri olarak ; Hyperos ona göre gayet başarılı şimdilik ciddi bir sıkıntı yaşatmadı zamanla daha da oturup daha da iyi olacaktır.Yerleşik uygulamalardaki reklam saçmalığı hala devam ediyor ama ayarlar içinden kapatıp devam ettim.Yıl olmuş 2024 hala ne reklamı be Xiaomi ! Bir de gerekli gereksiz Google uygulamaları dolu,silmek istesen anca bir kaçı silinebiliyor kalanları devre dışı dahi bırakamıyorsunuz gereksiz yer kaplıyor,silme yolları var belki ama ben bu işlerle uğraşmak zorunda mıyım eyyy Xiaomi :)

Pil kısmını daha önce burada paylaştım kısaca yeniden üzerinden geçersem ilk şarj sonrası çoğunluk mobil veri ile 10 saatlik kullanımla 7 saat civarı ekran açık süresi aldım,ikinci şarj sonrası sadece wifi ile kullanımla 6.5 saate yakın ekran açık süresi aldım ve hala %45 şarjım var.

Aramadaki ses kalitesi iyi,içerik izleme ve müzik dinleme açısından hoparlör ses kalitesi de çok iyi,ses yüksek ve oldukça güzel geldi ancak bt kulaklık ile ses yüksekliği ve kalitesi beni çok tatmin etmedi.

Ekran kalitesi fiyatına göre gerçekten çok iyi,hdr10+,dolby vs derken içerik izlemek çok keyifli,günlük kullanımda ise oldukça tatminkar sadece samsung sonrası renk canlılığı,renk dolgunluğu biraz göze batabiliyor,parlaklık çok iyi,otomatik parlaklık sensörü başarılı ve tatminkar,120 hz gayet akıcı ve sorunsuz.

Haptic olayı var,hissiyatı benim hoşuma gitti buna alışınca normal titreşim motoru rahatsız edici oluyor.

4.5g ve wifi çekim kalitesi de oldukça iyi önceki Samsung s23 cihazıma göre daha iyi.

İşlemci konusunda hala mediatek'e çöp diyen tipler varken dimensity 8000,9000 serisi bir cihaz kullanın öyle konuşun diyorum.Bundan 5 yıl öncesinde evet kötüydü ama özellikle Dimensity serisinden sonra çok iyi işler çıkardılar,Dimensity 8300 Ultra ile bu cihaz tek kelimeyle muhteşem,denemeden ön yargıyı bırakalım Dimensity işlemcili orta segment cihazlar kullandım ama 8300 Ultra başka bir seviye.

Kameraya gelirsek kimi yerlerde gömüldüğü kadar da kötü değil,fotoğrafla çok işi olmayan biri olarak benim işimi görecek düzeyde,zaten poco da bir kamera telefonu olduğunu hiç dile getirmedi odakları farklı,bende bunu bilerek aldım.

Bundan önce Samsung Galaxy S23 kullanmış birine göre takribi yarı fiyatına gelen bir cihaz olmasına rağmen hızı,pil performansı,ekran kalitesi,ses kalitesi kısaca kendi açımdan bir çok noktada günümüz şartlarında bugüne kadar ki en iyi f/p cihazı olmuş.

S23 sonrası kullanımda şimdilik beni memnun eden bir cihaz oldu,attan inip eşeğe bindim hissi oluşturmadı,S23 tabi ki bir amiral gemisi ve bence Samsung'un yapıp yapacağı en başarılı cihaz,ondan sonra hangi cihaza geçsem bir garip hissettirecekti ama Poco X6 Pro bunu en minimum düzeyde hissettirdi belki hissettirmedi bile diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mammatus28 kullanıcısına yanıt

Bir üstte detaylıca yazdım ama kısacası da ; oppo reno 7 de kullanmıştım o nedenle bunda da sarı vegan deri olanı aldım,vegan derinin dokusu hoş,farklı renk ve dokusundan dolayı da cihaza ayrı bir hava katıyor (benim zevkime göre tabi) gri renk de hoş ama incelemelerde onda da parmak izi çok kalıyordu o nedenle pek kafam karışmadan sarı aldım geçtim.

• mdbjk kullanıcısına yanıt
    Telefon geldi fakat açmadım gri aldım sarısını mi istesem iade edip

Üstad kişisel zevk meselesi malum sadece şunu diyebilirim ; sarı renk de eğer vegan deri olmasaydı bende kesinlikle gri renk alırdım ayrıca değişim yaparlar mı ? Ya da iade edip sarı almak isteseniz ben sadece N11'de gördüm bir adet stok girdiler bugün (Poco Türkiye Satıcısı) onda da fiyatı 16.999 liraya çıkarmışlar yani hiç fazla para vermeye ya da değişim riskine vs girmeye gerek yok derim tabi karar sizin ama gri de gerçekten güzel bence :)

Hepsi burada üzerinden aldım reis her rengi var bilemedim aslında telefon çok hoşuma gitti tasarım beni cezbetmedi X3 gt var elimde garantiye gönderdim bir defa kasa kalitesi iyi olmadığı için dusurudugum zaman deforme oldu X6 pronunda kasa kalitesi çok iyi değil sanırım cam olani nasıl olur bilmiyorum

Ben sizi de 256 gb aldı sanıp yanıt verdim :) Biri vegan deri deniyor diğeri polikarbon yani ikisininde kendince avantajı ve dezavantajları var,içinize hangisi sinecekse öyle hareket edin,hb'den aldıysanız zaten değişim kısmında sorun yaşamazsınız,gri kullanan arkadaşlar da yorum yapıp size fikir verseler daha iyi olur :)

12/512

• Pille alakalı da 2.şarj performansı ; 17 saat tamamen wifi bağlı kullanımla %100-%20 arası 8 saat 34 dakika ekran açık süresi verdi.Tabi bir de tamamen mobil veri kullanımıyla bir tam günde nasıl performans verecek bakmak lazım,tabi ki herkesin kullanım şekli farklı pil performansı da farklı olacaktır,ben günlük kullanımda sadece sosyal medya,internet ve youtube kullanırım oyun hiç oynamam vs.
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Aynen onu sonradan anladım :)

Evet BT kulaklikla ses düşük kalmış biraz onun dışında diğer dediklerinize katılıyorum 👍

Gri renk gerçekten güzel hatta sarıdan bile güzel. Ben aşırı beğendim arka kısım hafif gri yan çerçevelere doğru. Ben biraz kilifsiz kullandim aşırı parmak izi kalmadı.

• Telefonu bu akşam açabildim note 10 pro'dan geçtim kısa bir şekilde ben de izlenimlerimi yazayım

Ekran: Kesinlikle çok güzel. 10 pro'da da amoled 120 hz ekran vardı. Çerçevelerin iyice küçüldüğünü gözlemledim. Kalite ve renkler konusunda da çok iyi. Sosyal medyada takılan, dizi-film izleyen, oyun oynayan yani her kesimi fazlasıyla tatmin edecek bir ekranı var bence

Ses: Gayet güçlü ve güzel bir sesi var. Sesi fulle alıp şarkı vs açtığımızda da bozulma olmuyor gayet dengeli olmuş

Parmak izi ekranda olduğu için acaba yavaş olur mu vs diye düşünüyordum ama çok hızlı ve stabil

İşlemci ve hız konusunda bir şey demeye gerek yok bence. 60 hzde bile yağ gibi akıyor telefon

Kamera: En korktuğum konu buydu. Çok fazla bir beklentim yoktu. Note 10 pro'nun kamerasını beğeniyordum ondan kötü olmasın yeter diyordum. Ondan daha güzel çıktı. Renkler ve detaylar açısından gayet güzel. Bir iphone 15 ya da s23 performansı beklemek zaten saçma olur. Şunu rahatça söyleyebilirim çektiğiniz fotoğrafları içinize sinerek sosyal medyada paylaşabilirsiniz. İleride vakit bulursam bir kaç fotoğraf çeker paylaşırım

Arayüz: Hyperos başarılı olmuş bence. Mesela arama sesi ile bildirim sesini artık ayırabiliyoruz. Bence çok önemli bir özellik. Ekranı çift tıkla uyutma ve açma var buna da çok sevindim. Reklam olayını da çözmek çok basit arkadaşlar. Ayarlardan kapatabiliyorsunuz. Ben xioami kullanırken debloat yapıyorum. Kendi dosyalar uygulamasını çok sevmediğim için kaldırıp google files kullanıyorum. Keza not ve müzik uygulamaları da çok işlevsel gelmediği için onları da kaldırıp kullandığım diğer uygulamaları kuruyorum. Bu sayede gereksiz uygulamalardan da kaldırabilirsiniz

Bu arada gri rengini aldım çok güzel gözüküyor ve gayet hafif bir cihaz olmuş

İleride aklıma bir şey geldikçe eklerim, sorusu olan arkadaşlar sorabilir :) Hepimize hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 18 Ocak 2024; 19:18:51 >

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    X3 gt var şu an 450 nit parlaklık ile kullanıyorum 1200 1800 e çıkınca ne olacak bakalım 😀

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.