Şimdi Ara

X48LI X38LI ANAKART?nahelm sonrası fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yardımlarınız için teşekkür ederim lakin x48 yongalı 460 ytlyi aşmayan en cici anakart hangi firma we modeldedir bileniniz warmı pc toplamak bayagı zor işmiş yahuu p5q prem taamam demiştikkii X48 yada X38li olması daha awantaclı olurmus bu arada bi parcada bişiler ogrenmiş olduk o kadar uzak kalmısımki donanım piyasasından ne cok sey deişmiş bi anda yahuu teşekkürler..anlamadıgım x48 sadece ddr3 desteklemiomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 14 Ağustos 2008; 11:41:54 >

• sanırım dq6 daha performanslı hımm bu durumda asus p5q premiumdansa dq6 daha performanslı olur o zaman...bide nahelm bunnarın fiyatlarını nasıl etkiler mesele cıktıgı ay bu kartlarda 100 ytlden daha fazl bi fiyat düşüşü olurmu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 14 Ağustos 2008; 11:40:42 >
  • Dostum o kadar para verceksin madem bi de buna bak. Pek bilmediğin bi markadır ama tr piyasasına yeni girdi. Dünyanın en iyi o.c. potansiyelli markası diyorlar. Ben de i arkdaş tavsiye edene kadar bilmezdim ama biraz araştırınca iş değiştiç Biraz pahalı bi marka ama değiyor diyor herkes. Ayrıca x48 hem ddr3 hem ddr2 destekler. gerçi ben x48 alan adam niye ddr2 alır bi türlü anlayamam. Tek açıklaması var bence; x48 çıktığında ddr3 ler ataeş pahası idi. gerçi halen öyle ama nisbeten bi ucuzlama var. bEN P5q3 Deluxe kullanıyorum ama şu anda ggarantide. Eğer değişirse bu bordu almayı düşünüyorum Satış temsilcisi ile görüştüm indirm alınabilir.

http://www.teknobull.com/index.php?do=catalog/product&pid=30

• quote:

Orjinalden alıntı: ZbrCED

Dostum o kadar para verceksin madem bi de buna bak. Pek bilmediğin bi markadır ama tr piyasasına yeni girdi. Dünyanın en iyi o.c. potansiyelli markası diyorlar. Ben de i arkdaş tavsiye edene kadar bilmezdim ama biraz araştırınca iş değiştiç Biraz pahalı bi marka ama değiyor diyor herkes. Ayrıca x48 hem ddr3 hem ddr2 destekler. gerçi ben x48 alan adam niye ddr2 alır bi türlü anlayamam. Tek açıklaması var bence; x48 çıktığında ddr3 ler ataeş pahası idi. gerçi halen öyle ama nisbeten bi ucuzlama var. bEN P5q3 Deluxe kullanıyorum ama şu anda ggarantide. Eğer değişirse bu bordu almayı düşünüyorum Satış temsilcisi ile görüştüm indirm alınabilir.

DFI hiç bilinmeyen bir marka olur mu. Türkiye piyasasında vardı ama fiyatı çok yüksekti artık TeknoBull'un distrubütörlüğü sayesinde daha uygun fiyatlara alabileceğiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

quote:

Dostum o kadar para verceksin madem bi de buna bak. Pek bilmediğin bi markadır ama tr piyasasına yeni girdi. Dünyanın en iyi o.c. potansiyelli markası diyorlar. Ben de i arkdaş tavsiye edene kadar bilmezdim ama biraz araştırınca iş değiştiç Biraz pahalı bi marka ama değiyor diyor herkes. Ayrıca x48 hem ddr3 hem ddr2 destekler. gerçi ben x48 alan adam niye ddr2 alır bi türlü anlayamam. Tek açıklaması var bence; x48 çıktığında ddr3 ler ataeş pahası idi. gerçi halen öyle ama nisbeten bi ucuzlama var. bEN P5q3 Deluxe kullanıyorum ama şu anda ggarantide. Eğer değişirse bu bordu almayı düşünüyorum Satış temsilcisi ile görüştüm indirm alınabilir.

DFI hiç bilinmeyen bir marka olur mu. Türkiye piyasasında vardı ama fiyatı çok yüksekti artık TeknoBull'un distrubütörlüğü sayesinde daha uygun fiyatlara alabileceğiz.

ben bilmiyordum ilk defa duydum bendede hala pahalı bence ben 460ı geçmicek şekilde arıorum gerci var ama bilmiom ne bi incelemesine rastlamıstım dergilerde nede ismine....ilginç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

quote:

Hocam ben zaten bilinmiyor demedim, biliniyor ama çok az sayıda ve işi bilen arkadaşlar biliyor. Tr deki bilgisayar kullanıcının ancak %20 si bilir bu markayı. Belki duymuştur ama adam yerine bile koymaz. Şahsen ben anakart araştırırken bakma gereği bile duymadım. Ama benim kart başımı ağrıtmaya başlayınca ve formlardan yeni kart tavsiyeleri almaya başlayınca iş değişti. Şimdi almayı bile düşünüyorum, ben de bi de bi takıntı var; bord ne kadar performans olursa olsun tipi hoşuma gitmemişse hayatta alamam onu. DFI ların ilk etapta tipleri hoşuma gitmedi, farklı bi tasarım tabi. Ama yukarıda linkteki bord beni büyüledi.

GOLDFALCON@

Dostum bu fiiyat lste fiyatı bence oradan bayağı aşağı inerler. Belki 460 inmez ama bayağı yaklaşır diye düşünüyorum. Sonuçta en tepedeki ürünü alacaksın. Yok o kadar çıkamam dersen illa Asus P5E3 serisine bi bak hem X48 hem X38 serisi var ama ben tr de X48 bulmadım. Tom's Hardware testlerde bu kartı kullanıyor ama deluxe modelini. X38 düz olanı EXA da ben sordu 200$ civarı. Harika bir fiyat/performans var bu kartta. Tipi de çok hoş bence. Sen X48 olan modelleri bi araştır. Ayrıca DDR3 al bu saatten sonra.

Ben ya P5Q3 Deluxe ile yola devam edeceğim. Ya P5E3 alacağım ya da para kıyıp o DFI yı alacağım. Hayırlısı bakalım benim bord bi gelsin de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZbrCED -- 14 Ağustos 2008; 20:40:13 >

• x48 lerin fiyatlari boyle ise x58 leri gormek istemiyorum.1.5 senede aldigim 4 amd anakarttan en pahalisi 138 lira olunca garibime gitti o bakimdan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enchanter

http://www.sanalmarketim.com/urun/b40ffc3e8affdc6663b4e99ff8aef042/ECS-X48T-A-Black-Series-DDR3-1600MHz-x16-Lga775-Anakart
    Fiyat son derece makul

Hocam fiyat makul bu board için ama pek kimse bilmiyor ECS yi, ben de düşündüm ama pek tavsiye gelmeyince geri plana ittimm biraz. Bu kart hakkında bilgisi olan varsa ve bizimle paylaşırsa çok makbule geçer.

• hocam merak ettim şimdi bi bilen kullananı yokmu kartın
  • GA X48-DQ6 kullanıyorum.
    Son bios ile OC potansiyeli arttı.
  • bugün bi tanıdıgın bilgisayarının 4 parçasını değiştirdik sistem gerçekten çok hoş oldu
    eski parçalar
    q6600
    4x1 a-data oc edition
    intel p35 anakart
    aopen 400 w psu

yeni parçalar
    q9550
    foxconn blackops x48
    2x2 ocz platinium 1600 ddr3 ram
    750w ocz psu

sistemi yeniden kurdum oc vs uğraşmayacağından çok kurcalamadım ama sistem tıkır tıkır çalışıyordu.

zebani blackops'u tavsiye eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

bugün bi tanıdıgın bilgisayarının 4 parçasını değiştirdik sistem gerçekten çok hoş oldu
    eski parçalar
    q6600
    4x1 a-data oc edition
    intel p35 anakart
    aopen 400 w psu

yeni parçalar
    q9550
    foxconn blackops x48
    2x2 ocz platinium 1600 ddr3 ram
    750w ocz psu

sistemi yeniden kurdum oc vs uğraşmayacağından çok kurcalamadım ama sistem tıkır tıkır çalışıyordu.

zebani blackops'u tavsiye eder

sistem de sistem hani

maşaallah

• asus rampage formula crossfire için ideal
    asus striker 2 extreme de sli ye iyi gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

asus rampage formula crossfire için ideal
    asus striker 2 extreme de sli ye iyi gider

ddr3 almıcam ona göre :D
  • Dostum bu kart (foxconn blackops x48 ) sağlam bir şeye benziyor hem de DDR3 var, benim kafaya yattı. Fiyata da bi bakayım da...

Zebani@

Dostum anakartı nereden buldunuz bayağı aradım buşlamadım hiç bir yerde blckops u...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZbrCED -- 15 Ağustos 2008; 19:27:04 >
  • Merak ediyorum acaba Nehalemler çıktıktan sonta LGA775'e göre yeni işlemci ve anakart çıkacakmı ? QX9775'in bile Nehalemin yanında baya bi ezik performans vermesi hoşuma gitmiyorda.

LGA775'e de 8 çekirdek yada HT'li 4 çekirdek YADA baya güçlü bir 4 çekirdekli işlemci çıkacakmı ki caba?
  • quote:

Dostum bu kart (foxconn blackops x48 ) sağlam bir şeye benziyor hem de DDR3 var, benim kafaya yattı. Fiyata da bi bakayım da...

Zebani@

Dostum anakartı nereden buldunuz bayağı aradım buşlamadım hiç bir yerde blckops u...

bayi fiyatı 390sud+kdv
    internet satış fiyatı 430usd+kdv @gigatek
    www.cozum.com.tr foxconn un distbritörü burası. telefonla iletişime geçerek bulundugun yerdeki herhangi bir bayiden sipariş ettirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

quote:

Dostum bu kart (foxconn blackops x48 ) sağlam bir şeye benziyor hem de DDR3 var, benim kafaya yattı. Fiyata da bi bakayım da...

Zebani@

bayi fiyatı 390sud+kdv
    internet satış fiyatı 430usd+kdv @gigatek
    www.cozum.com.tr foxconn un distbritörü burası. telefonla iletişime geçerek bulundugun yerdeki herhangi bir bayiden sipariş ettirebilirsin.

hımm bunuda değerlendirmek gerek şimdi secim iyice zorlastı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.