Şimdi Ara

x360 controller analog lastikler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bunları bi zaman sonra eskitiyorum, erimeye başlıyorlar.

Bunların yenisi yurtdışında var analog cover grip diye geçiyor. Bunalrı TR'de bulabileceğim bir yer var mı?

Aman MC Donalds'ta kızarmış patates yemeyin, benden söylemesi CANON EOS 600D | XBOX One | SAMSUNG GALAXY S2 | DREAMBOX 500 HD | LG 47LM600| INTEL HACKINTOSH MOUNTAIN LION 10.8.5: INTEL I5 1155PIN | Gigabyte Z77N-WIFI |
  • dealextreme diye bır sıte var ben yıllardır alısverıs yaparım oarada var ve cok ucuz posta ucretı de ıcınde fıyatların extra posta ucretı yok acele ıstemezsen tabı 10 gunde gelır normal posta ıle

Orijinalden alıntı: hell line

Bir pratik yöntem önereyim.
    Hani bu kulaklıkların süngerleri varya , onları eriyen analoglara takıyorum.Ultra komforlu oluyor.
    Tabi önce alttaki eriyen plastiği kazıyorum tırnaklayıp.Altında parlak sert bir plastik kalanca süngeri takıyosun.

Yöntem çok iyiymiş keşke daha önce ben de akıl edip böyle yapsaymışım benim sol analogun üstünde ki 4 tane olan minik nokta plastikler soyuldu , şimdi kulaklığın süngerlerini taktım hem rahat oldu hemde artık analoglar soyulmayacak,sağol söylediğin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 5 Ekim 2011; 18:24:50 >

Ashes2Gnashers
  • benim kulaklığın süngeri yok :)

DExtremeden çok alışveriş ettim ama aradığımda bulamamıştım orada, bende ebayden sipariş ettim. 6'lı posta dahil 7,50 dolara geldi. Tabi bizim posta lütfedip getiririse
    Aman MC Donalds'ta kızarmış patates yemeyin, benden söylemesi CANON EOS 600D | XBOX One | SAMSUNG GALAXY S2 | DREAMBOX 500 HD | LG 47LM600| INTEL HACKINTOSH MOUNTAIN LION 10.8.5: INTEL I5 1155PIN | Gigabyte Z77N-WIFI |
  • Analog nasıl erir yahu, bendeki sadece hassasiyetini kaybetmeye başladı o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim sol analog dönüşlerde zorluk yapıyor. Ne edecöyk böyle çaresi olan yokmu
  • _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.