Şimdi Ara

x360 ALICAM ARANIZA KATILICAM AMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende yarın xbox360 almayı düşünüyorum ama pek bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim.bi kaç kişiye sordum ama kimisi ntsc/u al diyor kimisi ntsc/j al diyor. sizce hangisini alıyım? nerden alıyım garantisi varmı? taksit yapıyolarmı bilen varmı? istanbul k.çekmecedenim

• PAL Elite al en sağlamı. Hiç başın ağrımaz. Biraz tuzludur ama kesinlikle değer.
    Bulabiliyorsan HDMI çıkışı olan bir NTSCU konsolu PAL adaptör ile kullan (Bu sayede NTSCU türkiyeye uyumlu hale gelir voltaj açısından)
    Son çare olarak NTSCJ alabilirsin en ucuzu ve en yaygını budur. Fakat soğutma takviyesi ile kullanmanı tavsiye ederim ntscj'yi
    aksi halde başın ağrıyabilir
  • 1) NTSC-U ların fiyatları forumun 2.el kısmında 440 ytl ye düşmüş durumda, bide adaptör alman gerekicek, 40 ytl o tutar, sanırım fw yaptırmak istersin bide o iş var.

2) Garantili istersen Atik'ten 1yıl garantili olarak 2 hafta önce aldığım fiyat NTSC-J garantili 750 ytl, PAL garantili 900 ytl

Seçim sana kalmış.
  • aslında içimden ntsc-j almak geçiyor . pal elite ye şuan için param yetmez..bende kararsız kaldım forumdan ataruz abi ile görüştüm o ntsc-j kullanıyor sadece fan takviyesi yapmış okadar.ilk çıktıgından beri kullanıyormuş
  • Bilen birine fan takviyesi yaptırırsan ve de yeni model en azından üretim tarihi 2006 sonu olanlardan bulabilirsen iyi olur.
  • ya fan man takviyesi hepsi yalan sizde gördünüz adam 10 tane takmış yine bozulmuş geçen gün açıldı konu ki ayrıca 007 kardeşim ntsc-j alma sıcaklık konusunda başını ağrıtır demişsin ne alakası var yahu?oda xbox buda xbox yani biraz saçma olmuş sölediğin
  • HDMI'lı Pro'lar = GPU soğutma takviyeli
    PAL ELite'ler = GPU soğutma Takviyeli
    NTSCJ'ler soğutma blok takviyesi yok

Biliyoruz da konuşuyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi millet 2 ye bölünmüş biri beni aydınlatsın cnm hangisi

pal mı ntcs mi hangisi yoksa
    elitemi military mi ya hangisi
  • eğer fiyat konusunda sıkıntısı yoksa alacak kişinin, pal konsolu tercih etmesi yararına olucaktır. zira 3 bölgeden oyunların en cok ve en önce cıktığı bölge paldir.
    onun haricinde u bölge kodlu konsollarıda bu military packlerin ucuz olması yönündende düşünülebilir.
    kaldı ki j konsollarında avantajı japon oyunlarının ör. eternal sonata, blue dragon önce bu sürümlere çıkması.
    aramızda 3-5 kırmızının lafımı olur diyosanız bunlardan biri alınabilir. ha tırsıyosanız 3 ay daha dişinizi sıkın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

HDMI'lı Pro'lar = GPU soğutma takviyeli
    PAL ELite'ler = GPU soğutma Takviyeli
    NTSCJ'ler soğutma blok takviyesi yok

Biliyoruz da konuşuyoruz

e peki ntsc-u lar ne oluyor kardeşim?
  • ben en fazla 700-750ytl verebilirim kararsız kaldım ya.neyse yarın gidicem bakıcak uygun bi fiyata bulup alıcam inş
  • xbox 360 da xbox 1 deki gibi divxleri buyuk altyazi ile seyredebilmek icin xbmc yazilimi var mi divx oynatimi xbox 1 ile birebir ayni midir ? saygilar.
  • Şu anki yazılımla Xbox 360 DivX oynatamıyor ama önümüzdeki güncelleme ile bu desteğin geleceğini söylüyorlar. Kesin değil ama güncellemeden sonra emin olabileceğiz neyse ki. Ayrıca başka bir yazılım yüklenerek de DivX oynatılamıyor.
  • bana son bişey söleyin arkadaşlar ntsc-u mu alayım yoksa biraz daha para biriktirip ntsc-j garantili olanındanmı alıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

ben en fazla 700-750ytl verebilirim kararsız kaldım ya.neyse yarın gidicem bakıcak uygun bi fiyata bulup alıcam inş

bu fiyata garantili ntsc/j bulursun , pal'ın garantilisini 900 e satıyolar ntsc-j ninkide okadar bişeydir, ama bence almışken bi 150 daha koy garantili pal al derim.
  • 450 ye ntsc-u tabiki aptalmısın 4 te orginal oyun hediye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

450 ye ntsc-u tabiki aptalmısın 4 te orginal oyun hediye

firmware olayı yok onlarda? + ısınma konusu fln nasıl bilmiyorum tam olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

450 ye ntsc-u tabiki aptalmısın 4 te orginal oyun hediye

firmware olayı yok onlarda? + ısınma konusu fln nasıl bilmiyorum tam olarak

intercooler + firmware+220v adaptörede 100 lira verirsin sana gene dah ucuza gelir 4 orginal oyun cebine kalır + 550 ytl ye bütün oyunları ingizlice oyarsın gibi
  • anladım saol
  • atikte ntsc u ve ntscj ne kadar garantili ve garantisiz??? ntsc u veya ntsc j alinca garantisiz bozulursa yani 3kırmızı olursa ki olur kac paraya tamirini yapiyorlar?
    ntsc j lere mi ntsc u lara mi daha kolay oyun bulunuor ist te_?
    controller in fiyatlari ne kadar atikte kablololu kablosuz?
    atik in telefon numarasini alabilirmiyim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.