Şimdi Ara

X1900XT İlk izlenimler ve 3dmark testleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozan arkadaşın çift çekirdek opteron 170 ve X1900 XTX testlerinden sonra benim tek çekirdek opteron 146 ve X1900 XT testleri kart ve işlemci alacak arkadaşlara kıyaslama şansı verebilir.Önce merak edenler için kartın bana maliyeti dolaylı da olsa 599 dolar+Kdv oldu.Neyse Ati gerçekten müthiş bir atak yapmış.Kart her yönden son derece rahat.Isınma sorunu yok.Fanı tanıdık ama oldukça etkili.%100 kullandığınız zaman saç kurutma makinası gibi çalışsa da genelde sessiz sayılır.Voltaj sorunu da bana göre yok.Default değeri Catalistte 620/720 gözükse de normalde olması gereken 625/725 değerlerinde default voltajla gayet güzel çalışıyor.Çok az bir voltaj artırımıyla üzerinde 1.2ns lik ramler olmasına rağmen 675/865 değerlerinde hiç zorlanmadan testleri tamamladı.Bu değerler üzerinde bir iki deneme daha yaptım yeterli voltaj ve soğutmayla da 700/900 çalışabileceğini gördüm.Yalnız ramleri 875 ayarladığımda test esnasında ufak tefek artifact oluştuğunu gözlemlediğim ve voltaj artırmak istemediğim için overclock testlerini 865 te yaptım.Default değerler muhteşem olmasına karşın overclocklu testler beni pek tatmin etmedi ya da ben beceremedim karar size kalmış artık.Son olarak tüm skorlar sadece masa üstü performans ayarlarıyla ve işlemci de günlük kullandığım değerlerde alındı.Yani hiç tweak vb yok.3Dmark2001 in overclocklu sonucunu default değere gölge düşürmemesi için koymaktan vazgeçtim.Bu arada X1900 ram zamanlamalarının çok toleranslı olduğunu duydum.Eğer zamanlamaları düşürebilirsek kartların her türlü performansı epey artabilir.

• Üstünde paralansın kardeş, güle güle kullan..

Orjinalden alıntı: Luck_Grabber

Üstünde paralansın kardeş, güle güle kullan..

Sağol darısı başınıza.
  • güzel bir inceleme olmuş kartın hayırlı olsun...

bu arada SU SOĞUTMA Bağlamayı düşünürsen elimde BLOK var bu kartlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 17 Şubat 2006 22:57:28 >

Orjinalden alıntı: King_Arthur

güle güle kullan ama 600+kdv ona verene kadar 650+kdv vererek bizim aletlerden alabilirdin cafesnet'ten.

bu arada SU SOĞUTMA Bağlamayı düşünürsen elimde BLOK var bu kartlar için

Sağol benimki X1800XL+200 dolar şeklinde oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ucuza gelmiş o zaman iyi alışveriş

Orjinalden alıntı: Iron_Maiden

hayırlı olsun müthiş bi kart güle güle kullan ve satma

Sağol.Bu kartın üstüne artık ne çıkarsa çıksın benim için son durak.Overclock yapmaya bile kıyamıyorum yaw.Sana tavsiyem bir an önce bir tane al.
  • quote:

King_Arthur

Senin blokta gözüm kaldı aslında harika bişey ama şimdilik düşünmüyorum.su soğutmam yok maalesef.
  • Bu gün 512mb x1900xt yi bir firmada kutusundan çıkarıp inceleme fırsatım oldu hatta cep tlf. ile kartın
    resmini bile çektim güzel alet

Aldığınız fiyat bana biraz yüksek geldi anladığım kadarıyla takas artı nakit aldınız bana verilen fiyatı
    yazmıyım en iyisi

Hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullanın
    Q6600@3.8G__1.385v__Vid1.2125v_Thermalright Ultra-120 Extreme__ 2x NANOXIA FX12-1250 __DFI Lanparty DK P35-T2RS__Crucial Ballistix Tracer 2*2Gb_HİS 5850 Cooling_Thermalright HR-03 GT ___Sandisk 120GB Extreme SSD __ 22'' Samsung SyncMaster T220 __Logitech MX1000 _Logitech G15___ Nova Killer __GIGABYTE 3D AURORA 570 Case_ Silverstone Olympia 850W

Windows 7 x64
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Bu gün 512mb x1900xt yi bir firmada kutusundan çıkarıp inceleme fırsatım oldu hatta cep tlf. ile kartın
    resmini bile çektim güzel alet

Aldığınız fiyat bana biraz yüksek geldi anladığım kadarıyla takas artı nakit aldınız bana verilen fiyatı
    yazmıyım en iyisi

Hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullanın

Sağol.Ebay da 420 dolara da var.Ama ben karşıma çıkan fırsatı değerlendirdim.Bir iki ay içinde 500 doların altına bile inebilir.Fakat bu şimdiki fiyatı da hakediyor.X1800lere göre.

• quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

hayırlı olsun.. güzel degerler daha iyi sogutma daha iyi sonuclar alır.. iyi benchler

Teşekkürler.Bir çok arkadaşın bu kartlarla rekor kıracaklarına eminim ben hariç.İki tane kart yaktım tırsıyorum artık.
  • eline sağlık antiyoba güle güle kullan

bu arada takas olayını neresi nasıl yaptı
    imkan olursa bende değiştirmek istiyorum
    GEN.Coupe; Sport.Cruiser &amp; Plasma TV
  • Maşallah
  • Ramlerin 1.2 ns olduğunu nereden biliyorsun? Soğutucuyu söküp baktın mı yoksa tahmin mi sadece? Çünkü çoğu xt de xtx'ler gibi 1.1 ns ramler ile geliyor. Soğutucuyu söküp baktığında samsung bj-11 mi bj-12 mi buna bir bak eğer bakmadıysan
    MACBOOK PRO RETINA 15" 2018 - Core i7 8850H 2.6-4.3 GHz - 16GB DDR4 - 512 GB SSD - RADEON PRO 560X 4GB - MacOS 10.14 MOJAVE iPhone 7 Plus 128GB - iPad Pro 9.7 128GB Wifi -iOS 12.01 XBox One X - 2 TB Playstation 4 Pro - 2 TB
  • Önceliklen kartın hayırlı olsun. Bu karttada x1800xl gibi deişik ramlerlemi geliyor? Birçok kişinin tırstığı gibi ramleri deişik çıkabiliyormu? Yani x1800xl de 2.0ns, 1.6ns ve 1.4ns ram çıkma ihtimali vardı. Birde nerde takas yaptın yaw?

Orjinalden alıntı: Ozan Baseski

Ramlerin 1.2 ns olduğunu nereden biliyorsun? Soğutucuyu söküp baktın mı yoksa tahmin mi sadece? Çünkü çoğu xt de xtx'ler gibi 1.1 ns ramler ile geliyor. Soğutucuyu söküp baktığında samsung bj-11 mi bj-12 mi buna bir bak eğer bakmadıysan

Soğutucuyu söküp bakmadım belki de 1.1ns dir.Ben XT lerin tek farkı ramlerinin 1.2ns olması diye okumuştum.Herneyse ikisi de benim için farketmez.Sorun yok zaten.Soğutucuya şimdilik dokunmak istemiyorum.Macunu filan bozulmasın soğutma gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zommby -- 18 Şubat 2006 12:41:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.