Şimdi Ara

X1900XT İlk izlenimler ve 3dmark testleri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Orjinalden alıntı: Ozan Baseski

Ramlerin 1.2 ns olduğunu nereden biliyorsun? Soğutucuyu söküp baktın mı yoksa tahmin mi sadece? Çünkü çoğu xt de xtx'ler gibi 1.1 ns ramler ile geliyor. Soğutucuyu söküp baktığında samsung bj-11 mi bj-12 mi buna bir bak eğer bakmadıysan

Soğutucuyu söküp bakmadım belki de 1.1ns dir.Ben XT lerin tek farkı ramlerinin 1.2ns olması diye okumuştum.Herneyse ikisi de benim için farketmez.Sorun yok zaten.Soğutucuya şimdilik dokunmak istemiyorum.Macunu filan bozulmasın soğutma gayet iyi.

yavv burak simdi.. sogutucuyu sök güzelcene @ozan nın dedigi gibi remlerin bj-11 olma ihtimali var. sonra güzelcene xtx te flash la
    Q6600@3.8G__1.385v__Vid1.2125v_Thermalright Ultra-120 Extreme__ 2x NANOXIA FX12-1250 __DFI Lanparty DK P35-T2RS__Crucial Ballistix Tracer 2*2Gb_HİS 5850 Cooling_Thermalright HR-03 GT ___Sandisk 120GB Extreme SSD __ 22'' Samsung SyncMaster T220 __Logitech MX1000 _Logitech G15___ Nova Killer __GIGABYTE 3D AURORA 570 Case_ Silverstone Olympia 850W

Windows 7 x64

• Ben de aynen Alper'in dediğini diyecektim. Bir sök bak ne olacak sonra macun sürer takarsın fanı yeniden. Bj-11 ise sapphire'in xtx biosunu atiflash ile yükle mis gibi xtx kartın olsun
    MACBOOK PRO RETINA 15" 2018 - Core i7 8850H 2.6-4.3 GHz - 16GB DDR4 - 512 GB SSD - RADEON PRO 560X 4GB - MacOS 10.14 MOJAVE iPhone 7 Plus 128GB - iPad Pro 9.7 128GB Wifi -iOS 12.01 XBox One X - 2 TB Playstation 4 Pro - 2 TB
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

quote:

Ramlerin 1.2 ns olduğunu nereden biliyorsun? Soğutucuyu söküp baktın mı yoksa tahmin mi sadece? Çünkü çoğu xt de xtx'ler gibi 1.1 ns ramler ile geliyor. Soğutucuyu söküp baktığında samsung bj-11 mi bj-12 mi buna bir bak eğer bakmadıysan

Soğutucuyu söküp bakmadım belki de 1.1ns dir.Ben XT lerin tek farkı ramlerinin 1.2ns olması diye okumuştum.Herneyse ikisi de benim için farketmez.Sorun yok zaten.Soğutucuya şimdilik dokunmak istemiyorum.Macunu filan bozulmasın soğutma gayet iyi.

yavv burak simdi.. sogutucuyu sök güzelcene @ozan nın dedigi gibi remlerin bj-11 olma ihtimali var. sonra güzelcene xtx te flash la

Gaz vermeyin yahu.Kartı hiç bir program doğru dürüst tanıyamıyor hali hazırda o işi ileri bir tarihte yapıcaz nasolsa.Ozanın ve Brandy nin ilk skorlarına bakarsanız Benim XT 625/725 default olarak daha iyi skor almış görünüyor zaten ORB listelerinde XTX olarak görülmekte.Belki 1.1 in ram zamanlamaları daha kötüdür belli mi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zommby -- 18 Şubat 2006 13:05:05 >

• kendi biosunu zaten flash lamadan önce yedek alacaksın.. xtx biosu ile kart cosar.. haberin ola ati tool den kendi biosunu copy yap.. sonra xtx biosu ile aralarındaki farka bak rabit ile istersen timingler vs farklıdır.. hadi yaa daha ne duruyon al havyayı eline ben sana vgpu, ve vmem semasını da yolluyorum birazdan.
    Q6600@3.8G__1.385v__Vid1.2125v_Thermalright Ultra-120 Extreme__ 2x NANOXIA FX12-1250 __DFI Lanparty DK P35-T2RS__Crucial Ballistix Tracer 2*2Gb_HİS 5850 Cooling_Thermalright HR-03 GT ___Sandisk 120GB Extreme SSD __ 22'' Samsung SyncMaster T220 __Logitech MX1000 _Logitech G15___ Nova Killer __GIGABYTE 3D AURORA 570 Case_ Silverstone Olympia 850W

Windows 7 x64
  • quote:

kendi biosunu zaten flash lamadan önce yedek alacaksın.. xtx biosu ile kart cosar.. haberin ola ati tool den kendi biosunu copy yap.. sonra xtx biosu ile aralarındaki farka bak rabit ile istersen timingler vs farklıdır.. hadi yaa daha ne duruyon al havyayı eline ben sana vgpu, ve vmem semasını da yolluyorum birazdan.

Sen ilk günden kartı yaktırıcaksın heralde

@Antiyoba
    Kardeş yeni oyuncağın hayırlı olsun,inşllh içine sinmiştir

• quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

kendi biosunu zaten flash lamadan önce yedek alacaksın.. xtx biosu ile kart cosar.. haberin ola ati tool den kendi biosunu copy yap.. sonra xtx biosu ile aralarındaki farka bak rabit ile istersen timingler vs farklıdır.. hadi yaa daha ne duruyon al havyayı eline ben sana vgpu, ve vmem semasını da yolluyorum birazdan.

Sen ilk günden kartı yaktırıcaksın heralde

@Antiyoba
    Kardeş yeni oyuncağın hayırlı olsun,inşllh içine sinmiştir

Saol ZİW®O bakma sen onlara kıskamç nvidiacı onlar.Ben karta kocaman bir nazar boncuğu takacam hemen.

• quote:

quote:

ben benim XTX i söktüğümde macunun çok da iyi durumda olmadığını gördüm haberin olsun baya bi kuru gelmişti bana hatta iyi yayılmamış gibi gelmişti. eğer sökersen kendin daha performanslı bi macur sürebilirsin daha güzel bi şekilde belki. benden söylemesi, ayrıca ramlerin 1.1 olup olmadığını da görmüş olursun eğer şanslıysan nur topu gibi bi XTX'in olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

quote:

quote:

ben benim XTX i söktüğümde macunun çok da iyi durumda olmadığını gördüm haberin olsun baya bi kuru gelmişti bana hatta iyi yayılmamış gibi gelmişti. eğer sökersen kendin daha performanslı bi macur sürebilirsin daha güzel bi şekilde belki. benden söylemesi, ayrıca ramlerin 1.1 olup olmadığını da görmüş olursun eğer şanslıysan nur topu gibi bi XTX'in olur.

Iıh sökmeem.Hem benim XT atitoolla iyi anlaşıyor.XTX yapıp da naapcam ki.

• Hayırlı olsun kartın..Güzel çıkmış kart gercektende..şanslısın xt ile o ram hızlarını gördüğün için...

Ayrıca bende stok soğutucuyu cıkarıp yeni macun sürmeyi düşünüyorum..sende öyle birşey denersen belkı dahada ii değerlere ulaşabilrsin...

Kazasız belasız kullanman dileğiyle...

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Hayırlı olsun kartın..Güzel çıkmış kart gercektende..şanslısın xt ile o ram hızlarını gördüğün için...

Ayrıca bende stok soğutucuyu cıkarıp yeni macun sürmeyi düşünüyorum..sende öyle birşey denersen belkı dahada ii değerlere ulaşabilrsin...

başar walla yukarıda da anlattığım gibi ben açınca soğutucuyu macunu iyi bulmadım. firebal a bu hafta gelecek olan MX1 gibi performanslı bi macun sürmeni tavsiye ederim senin gibi hava soğutmacı bi arkadaşıma
    CANON 5D M IV
    WE ARE THE CHAMPION `BLACKSEA TIGERS
  • Sağol Burak bende zaten war mx1 feno saolsun yollamıştı bana zamanında...

Ben deneyeyım boş bi zamandada faydalı olursa söylerim kullanacak arkadaşlarada

Bu arada su soğutma kullansam sendekı bloku alırdım kesın..gözüm kaldı onda

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Hayırlı olsun kartın..Güzel çıkmış kart gercektende..şanslısın xt ile o ram hızlarını gördüğün için...

Teşekkürler iyi dileklerin için.Aslında şu sıralar pek ilgilenemiycem bir iki gün yokum döndüğümde iyice bir incelemeyi düşünüyorum ramleri macunu vs.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.