Şimdi Ara

X1 Ön ve Arka Kapi Arasindaki Hizalanma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler. Bir konu hakkında bilgi rica ediyorum. Şimdi 4 aylık X1 aracımda aracın sağ dış kısımında kapılar arasında bir hizasızlık farkettim. Solda böyle birşey Yok. Ama sağda on ve arka kapı hizası düzgün değil. Özellikle cam çevresindeki metal çerçeveden ve kapıların arasında yer alan siyah lake tarzı yerlerden belli oluyor. Resim yükleme çalışacağım. Bu sizce normal mi ? Teşekkürler.
    X1 Ön ve Arka Kapi Arasindaki Hizalanma
    X1 Ön ve Arka Kapi Arasindaki Hizalanma







  • Bende de active tourer var. Sizin resimleri gosterince daha bir dikkatli baktim. Benzer hizalama kayikligi benimkinde de var. Sizin ikinci resimdeki parlak cita bariz kayik yapistirildigindan daha bir goze batiyor. Bizim arabalar Almayadaki multeciler tarafindan birlestiriliyor galiba Bence hic kapi ayarlariyla oynamayin. Somunlarin uzerinde genelde fabrikasyon boya oluyor. Onlar zarar goreceginden ileride kapiyla oynanmis diye caninizi sikarlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sierre34

    Bende de active tourer var. Sizin resimleri gosterince daha bir dikkatli baktim. Benzer hizalama kayikligi benimkinde de var. Sizin ikinci resimdeki parlak cita bariz kayik yapistirildigindan daha bir goze batiyor. Bizim arabalar Almayadaki multeciler tarafindan birlestiriliyor galiba Bence hic kapi ayarlariyla oynamayin. Somunlarin uzerinde genelde fabrikasyon boya oluyor. Onlar zarar goreceginden ileride kapiyla oynanmis diye caninizi sikarlar.
    Şuan servisteyim. Her araçta Yok bu hizalanma problemi ama burada baktığım 10 araçtan 3 nde gördüm. Dediğiniz gibi birleştirme aşamasından kaynaklı bir olay. Ve her araçta olmadığı için de bence bir üretim kusuru. Kapı sökülmeden bir ayarı varmış. Özellikle sordum dediğiniz üzerine. Bakalım şuan bekliyorum.




  • arslanut kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi olsun. Memnun kalirsaniz bende yaptirayim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.