< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t821926 -- 9 Kasım 2011; 16:15:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t821926 -- 9 Kasım 2011; 16:15:30 > |
Xigmatek Pantheon
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_tech -- 9 Aralık 2011; 10:40:15 > |
|
merhaba hocam benzer bir osurn yasıyorum megan 2 benzinli aracımda uzun zaman olmus ama ama sorunun neden kaynaklandıpı bulabildiniz mi? |
Merhaba, geç de olsa cevap vereyim. Aracı 2 yıl önce sattım. Ama bahsettiğim ses yanlış hatırlamıyorsam adını tam bilmediğim motor takozu veya kulağından geliyordu. Motoru şasiye tutturan parça. Bu parça zamanla yıpranıyor ve özellikle kışın ilk çalıştırmalarda motor sarsıntılı çalıştığı için ses yapıyor. Triger kayışını değiştirmek için servise gittiğimde usta bana bu parçanın değişmesi gerektiğini söylemiştir. Değişimden sonra ses kesilmişti. Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir süreçti. |
hocam yeni aldıgım 2006 model aracımda da aynı sorunu yaşıyordum tam isyan etmek üzereydim ki sorun güneşlik klipsinden çıktı. Tırnak zedelenmiş milim aşağı düşüyor sonra tıkır tıkır ses yapyıor ama ses sanki sağ önden ve torpidodan geliyor gibiydi. Sağ tarafada oturunca ses sol önden geliyor gibiydi. Sıfırına 300 TL ye buldum en uygun olacak şekilde. Basit bir plastik parçaya 300 TL vermek yerine silikonla yapıştırıp güneşlikleri takmadım 2 günde arabayı kullanmadım. Sonrasında şeytan kulağına kurşun ses felan kalmadı |
_____________________________ |