Bildirim
x y sensitivity nedir?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Koordinat sistemine göre X ve Y akslarında mouseun hızları olmasın? -
sağ sol yukarı aşağı dönüş hızıdır büyük ihtimal. değelerini kurcalayıp öğrenebilirdin aslında :) -
X sağa ve sola
Y aşağı ve yukarı
Ben sağa sola daha seri çevirmek istiyorum dersen X'i artırabiliyorsun mesela. Normalde bu ayar tümleşiktir, hassasiyeti artırdınmı X ve Y beraber artar ama razer bunu ayırma olanağı sunmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: ø
X sağa ve sola
Y aşağı ve yukarı
Ben sağa sola daha seri çevirmek istiyorum dersen X'i artırabiliyorsun mesela. Normalde bu ayar tümleşiktir, hassasiyeti artırdınmı X ve Y beraber artar ama razer bunu ayırma olanağı sunmuş.
aktif etmeliyim o halde? -
quote:
Orijinalden alıntı: hiddennas
quote:
X sağa ve sola
Y aşağı ve yukarı
Ben sağa sola daha seri çevirmek istiyorum dersen X'i artırabiliyorsun mesela. Normalde bu ayar tümleşiktir, hassasiyeti artırdınmı X ve Y beraber artar ama razer bunu ayırma olanağı sunmuş.
aktif etmeliyim o halde?
Ben DA kullanırken bir kee aktif etmiştim çok sıkıntı yaşadım, normal kullan bence. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hiddennas
quote:
X sağa ve sola
Y aşağı ve yukarı
aktif etmeliyim o halde?
Ben DA kullanırken bir kee aktif etmiştim çok sıkıntı yaşadım, normal kullan bence.
tmmdır sağolasın hocam :)
mouse'um sağa dönüşlerde biraz zorlanıyor gibi bir hissiyat alıyordum bu şekilde düzelir diye düşünmüştüm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X