Şimdi Ara

x y sensitivity nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Razer deathadder chroma mouse kullanıyorum. Synapse'i kurcalarken x y sensitivity diye birşey farkettim. Bu tam olarak ne işe yarıyor? aktif etmek gerekiyor mu ?

Biraz araştırdım sağa sola dönüş olayıyla ilgili birşey ama tam çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Koordinat sistemine göre X ve Y akslarında mouseun hızları olmasın?
  • sağ sol yukarı aşağı dönüş hızıdır büyük ihtimal. değelerini kurcalayıp öğrenebilirdin aslında :)
  • X sağa ve sola
    Y aşağı ve yukarı

Ben sağa sola daha seri çevirmek istiyorum dersen X'i artırabiliyorsun mesela. Normalde bu ayar tümleşiktir, hassasiyeti artırdınmı X ve Y beraber artar ama razer bunu ayırma olanağı sunmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

X sağa ve sola
    Y aşağı ve yukarı

Ben sağa sola daha seri çevirmek istiyorum dersen X'i artırabiliyorsun mesela. Normalde bu ayar tümleşiktir, hassasiyeti artırdınmı X ve Y beraber artar ama razer bunu ayırma olanağı sunmuş.

aktif etmeliyim o halde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiddennas

quote:

X sağa ve sola
    Y aşağı ve yukarı

aktif etmeliyim o halde?

Ben DA kullanırken bir kee aktif etmiştim çok sıkıntı yaşadım, normal kullan bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hiddennas

quote:

X sağa ve sola
    Y aşağı ve yukarı

aktif etmeliyim o halde?

Ben DA kullanırken bir kee aktif etmiştim çok sıkıntı yaşadım, normal kullan bence.

tmmdır sağolasın hocam :)

mouse'um sağa dönüşlerde biraz zorlanıyor gibi bir hissiyat alıyordum bu şekilde düzelir diye düşünmüştüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    f(-|x|) Grafiği????
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.