Şimdi Ara

X-Men: The Last Stand (2006) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: egzantirig

quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

indiriyoruz bakalım göreceğiz

nerden indiriyorsun ?????????????????????????

İnternetten die absürt bi cwp versem nasıl olur

Xmen serisi her filmle biraz daha güzelleşiyor...Bir normal bir filmdi bana göre..2yi sevmiştim..3e bayıldım

mewluth hocamında dediği rogue karakterini dahi(ak saçlı kızımız) çok fazla kullanmamışlar..Çok fazla karakter olması filmin seyir zevkını faslasıyla arttırıyor..

• Süper bir filmdi herkese tavsie ederim
  • xmen 4'te apocalypse isterim
    hatta oyunu gibi(rise of apocalypse) bi senaryo ile süper olur ama cyclops yok o yok bu yok nası olcak o da var

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • ben gittim harika tam bekledigim gibiydi 4 de çekerler inşallah

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • Valla tek kelimeyle mükemmel,ben 4 kere gittim.hiçte sıkmadı.ama benim kızıdğım nokta hala rogue u adam gibi kullanamdılar,halbuki çizgi filiminde en etkin karizma karaterlerdendir,burada ezik bir tip.Ayrıca 4-5 de gelicek.

Spolier:
    Jean'ın gücü gerçekten göz kamaştırıcıydı.Wolverine'in öfkesini çok seviyorum.Sürekli başına buyruk.Ama aptal da değil.Bunu sonunda gördük.Her ne kadar hisleri ile hareket ediyorsa da nerde durması gerektiğini biliyor.
  • Filmin genelini izleyip sonunu izleyemeyenler için filmin sonunu upload ettim...

Boyut : 1.5 Mb
    Link:
    http://rapidshare.com/files/4486178/X-Men.The.Last.Stand.rar.html

ve de yine Wolverine asagi Wolverine yukari... baska birsey yok filmde...

"sanki Uwe Boll cekmis filmi!..." diyecem ancak bu adamin -Brett Ratner- da oyle dise dokunur bir filmi yok Red Dragon' u saymazsak...

Dip Not: Ki Red Dragon yeniden cekim oldugu icin, krediyi bu adama degil, filmin orijinalini 1986 yilinda ceken Michael Mann' e ve yazar Thomas Harris' e vermek gerekir....

hanı nerde gardıyanlar hanı nerde veba ?

hadi bunları gectım hani nerde Apocalypse

Stan Lee senın ...ne ...yam ne bıcım adamsın cızgı fılm serısını super yapıyon filme gelince saçmalıyon

Ben asıl Wolverine filmini bekliyorum birde Magneto'nun filmi gelicek.

Orjinalden alıntı: solitude_within

Karakterleri kullanip, kafalarina gore bir hikaye yazmislar, ne cizgi romanina uyuyor, ne cizgi filmine....

ve de yine Wolverine asagi Wolverine yukari... baska birsey yok filmde...

"sanki Uwe Boll cekmis filmi!..." diyecem ancak bu adamin -Brett Ratner- da oyle dise dokunur bir filmi yok Red Dragon' u saymazsak...

Dip Not: Ki Red Dragon yeniden cekim oldugu icin, krediyi bu adama degil, filmin orijinalini 1986 yilinda ceken Michael Mann' e ve yazar Thomas Harris' e vermek gerekir....

+ kaç desem bilmiyorum

Filme serpiştirilen espirilere uyuz oldum. Önüne geleni öldürüp insanların duyguları ile oynamaya çalışmışlar.Magneto gücünü kaybetmesi, Jean Grey,Cyclops,Xavier in ölümü, Rogue un normal biri olması, Mystique in gücünü kaybetmesi gibi sahneler ile seyirciyi bağlamaya çalışılmış. Bir nevi başarmışlarda. Fakat X-man sözkonusu olduğunda şaşırıp vay be demek isterdim. Iceman in buz hail biraz daha fazla olsa iyi olurdu.

Ama herşeye rağmen hala güzel bir film ve 4. filmden çok umutluyum. İnsanlar mutandları artık 1. tehlike olarak görüp bütün mutandlara savaş açacağını düşünüyorum.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.

• Sanırım x-men 4'te captan america olucak!
    Ama kesinlikle 4 çıkıcak bence seri daha bitmedi! 1ve2.cisinden süperdi 3.bence...

Orjinalden alıntı: Ike

Sanırım x-men 4'te captan america olucak!

ne yaptın sen ne kaptan amerikası. Fakat marvel karakterlerinin her sene bir filmi çıkıyor . yarın bugün onunda çıkar. ama x-men ile bağımsız şekilde.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • şimdi izledim güzel seri..
    devamı gelsin.

X men 4 genel olarak cizgi filmdende hatırlayacagımız insanlar ve yaratıklar arasındaki büyük savasa baslangıc olarak hazırlanmıs zaten gelicekte Wolverine dısında bütün X men üyeleri ölüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

Bildigim kadarıyla X men 4 filmi yerine Wolverine ve Magneto'nun ayrı ayrı filmleri cekilcek.

X men 4 genel olarak cizgi filmdende hatırlayacagımız insanlar ve yaratıklar arasındaki büyük savasa baslangıc olarak hazırlanmıs zaten gelicekte Wolverine dısında bütün X men üyeleri ölüyor.

gambit hariç....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.