Şimdi Ara

X-Men: The Last Stand (2006) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jackal_

ben cuma günü gittim ne diyim bence çok güzeldi, iyi sahneler vardı değdi yani, korktupum gibi kötü çıkmadı filme sonradan gelen karakterler filmde basit gözüksede filmin çizgi roman kısmında epey özellikleri vardır heralde filmde hepsini yansıtamadılar tabi.
    bence o mutandların lideri biraz basit oldu o kadınada fazla güç vermişler ne öyle :D ama sonunda wolwerine iyi bbitiriyor filmi adamım sonuç güzel bir filmdi bu son filmdi heralde 4 ü 5 i çıkmaz daha bitti x man serisi

satranc sahnesını gormedınmı bence 4 un acık bı gostergesıdır ayrıca su fılmı 3 saat yapsalarda butun karakterlerı benımsetseler mıllete ,

wolverine ve storm u cok yalnız bıraktılar bence eger 4. fılmde magneto donerse (kı oyle gorunuyo) wolverıne magneto karsısında cok zayıf bılındıgı uzere

• gördümde görmezlikten geldim uyuz oldum, 4 için ne kaldı bi wolverine ile film yapcak halleri yok. 3 ten sonra gelmicek die duyumlar aldım hep o sahneye fit oldum zaten uyuz adam. bence iyi bi senaryo olsun artık 3 inbden iyi olsunda öylw bitsinn 4 olucaksa
  • yaw wolverine la storm öksüz kaldı . gerci yeni kahramanlar ön plana çıktı buz adam , küçük kız , mavi doktor. Birde melek tabiki . Ama melek çizgi filminde magneto tarafından robot yapılmıyormuydu ? .

intel core2 E6600 2 ghz , 1 Gb Ram 800 mhz , Seagate 320 Gb Baracuda SataII/7200/16MB , Gigabyte P35-DS4 mainboard,Palit GF 8600 GT 256MB DDR3 Support DX10
  • walla bence 4 cekılsın ve cekılırsede yıne bomba gıbı olucaktır cunku konu bulmak cok kolay , en basıtıyle hıc olmayan bı mutant daha koyarsın wolverıne ın yanına

örümcek adam 3 seney onu zor bekliyorum, (kıyafet ve tarz bambaşka olucak)
    bunu bekleyen kadar askere gidip gelirim ben.

çok merak ettim filmi, yarın gidip izliycem derhal.

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• arkadaşlar hepinizi aynıı şeyi söylüyorsunuz, "geriye kim kaldı " diye, ama unutmayınız ki her filmde yeni bir karekter çıkıyor, Kitty, Nightcrawler, Angel, Beast...inanın 4. ündede bir sürü yeni mutantler çıkacak, bizi oyalacak

Bunu filmin yapımcıları söledi. GAzetede okumuştum....

Ama şöle bir seri ile devam edebilir film..

Wolverine veya Storm gibi bir kişiye odaklı bir mutant filmi karşımıza çıkabilir...

Orjinalden alıntı: Loop

4. film olarak Xmen 4 KESİNLİKLE GELMEYECEK...

Wolverine veya Storm gibi bir kişiye odaklı bir mutant filmi karşımıza çıkabilir...

İŞİN İÇİNE YEŞİL DOLAR GİRDİMİ NE DEVAM FİLİMLERİ GÖRDÜK ..ÖLÜLERİ BİLEM HOTLATILAR .. YETERKİ DOLARIN KOKUSUNU ALMASINLAR .. O KADARDA SALAK DEĞİLERDİR ALTIN YUMURTLAYAN TAVUĞU KESECEK ..
    MSI B450 GAMING PLUS MAX B450 AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart ,AMD Ryzen™5 3600X Soket AM4 + Wraith Spire 3.8GHz 32MB 95W 7nm İşlemci ,Adata XPG Spectrix D41 16GB (8x2GB) 3200MHz DDR4 Ram AX4U320038G16A-DR41 ,Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör ,XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI , A4TECH BLOODY T60 MULTI-CORE GAMING MOUSE ( BATTLEFIELD 2 BAD COMPANY.. BATTLEFIELD 3 .. BATTLEFIELD 4 ..[TR] suleyman1970 )

• quote:

Orjinalden alıntı: hüküm

quote:

İŞİN İÇİNE YEŞİL DOLAR GİRDİMİ NE DEVAM FİLİMLERİ GÖRDÜK ..ÖLÜLERİ BİLEM HOTLATILAR .. YETERKİ DOLARIN KOKUSUNU ALMASINLAR .. O KADARDA SALAK DEĞİLERDİR ALTIN YUMURTLAYAN TAVUĞU KESECEK ..

Ona bakarsan matrix, yüzüklerin efendisi gibi filmlerde devam ederdi ama etmedi.STar Wars bile...

• quote:

quote:

quote:

Ona bakarsan matrix, yüzüklerin efendisi gibi filmlerde devam ederdi ama etmedi.STar Wars bile...

yalnız dostum fılmın bı cozume kavusmus olmaması + sonundakı kare , bana bu son fılm ayagının palavra oldugunu hatta bıraz daha ılerleterek mılletı fılme cekmek ıcın duzenlenmıs bı yalan oldugunu dusunuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

quote:

quote:

yalnız dostum fılmın bı cozume kavusmus olmaması + sonundakı kare , bana bu son fılm ayagının palavra oldugunu hatta bıraz daha ılerleterek mılletı fılme cekmek ıcın duzenlenmıs bı yalan oldugunu dusunuyorum

sana katılıyorum herkez serinin son filmi diye daha bi merakla gitti fakay yine açık bi kapı bıraktılar film cok güzeldi bence kesin 4. süde cıkar hatta her hafta bi tane cıkarsalar giderim

• dedıgın gıbı haftada bır cıksa bu fılm gene gıderım
  • marvel de filmin yapımcıları da 4. serinin çekilmeyeciğini açıkladılar.zaten o nedenle ana karakterler öldürüldü.o nedenle filmin adı "last stand" oldu.büyük yapımcılar para getirecek diye her türlü filmi çekmezler.matrix buna bir örnek.bence çok fazla hayale kapılmasanız iyi olur.yalnız burada bir süpriz vermekte de fayda var.hugh jackmanın oynadığı bir karakter olan wolverine in bir filmi olacak ve adı da "wolverine" olacak.2007 de çekimine başlanacak.ayrıca ian mckellen ın oynadığı yine "magneto" isimli film 2007 de çekilmeye başlanacak.şimdilik açıklananlar sadece magneto ve wolverine filmleri.görülen o ki x-men serisi devam etmeyecek ama parçalanacak.
    Intel Core Duo T2300 (2MB L2Cache,667MhzFSB, 1.66 Ghz), 2 x 1GB Kingston DUAL DDR2 533 MHz(4 4 4 12), ATI Radeon X1600 512MB,80GB Samsung MP0804H 5400RPM 8MB Cache, 15.4" WXGA "Diamond View", Realtek ALC260 Audio, Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11, CardReader SD, MS, MS Pro, MMC - TV OUT + DVI out, Firewire(IEEE 1394), Express Card
  • jean de ölmüştü noldu geri geldi sonuçta bu hayal dünyası.
    charles da 5. dereceden mutant tı filme gör 5. dereceden mutantlat yeniden dirilebiliodu yanlış anlamadıysam filmden
  • walla arkadaşlar bugun kardeşimi götürdüm filme film bitti oyuncular jeneriği felan wardı(bu arada kardeşim mızmızlanıyor gideli die :D ) benledim sabrettim jenerik bitti ve o son 10 15 sn lik kareyi izleyince resmen şok oldum ve diyorum ki X4 CIKARRRRRR
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.