Şimdi Ara

X-Men: The Last Stand (2006) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4. seri gelecek büyük ihtimal ondan koydular herhalde o bölümdede konuştururlar hünerlerini bence
  • beyler bayanlar diyorum
    beraber buluşup gidek go to the cinema XMEN 3
    olmaz mı ?

X-MEN serilerinde Wolverine in arka planda kaldığı yönünde çok eleştiriler vardı, heralde ilerki bölümlerde Wolverine ni ön plana çıkarmak için herkezi öldürdüler, grubun esas elemanlarından bir Wolverine birde Storm kaldı, bence çeşit oldukça güzel olan bir film serisiydi x-men, BUKADAR KAYIP OLMAMALIYDI.

Orjinalden alıntı: KanKoKan

EĞER BU FİLMİ HENÜZ SEYRETMEMİŞ VARSA SAKIN BU YAZININ GERİSİNİ OKUMASIN....

X-MEN serilerinde Wolverine in arka planda kaldığı yönünde çok eleştiriler vardı, heralde ilerki bölümlerde Wolverine ni ön plana çıkarmak için herkezi öldürdüler, grubun esas elemanlarından bir Wolverine birde Storm kaldı, bence çeşit oldukça güzel olan bir film serisiydi x-men, BUKADAR KAYIP OLMAMALIYDI.

Evet. Herkes göçtü gitti. Ama ben Scott(cyclops) ın öldüğüne inanmıyorum. Bir yerden çıkar gelir 4. filmde. 2.Film zaten Wolverine in filmi olmuştu bana göre.
    Her X men gibi bunu da zevkle izledim. 2. filmden kalan Jean merakımı her ne kadar ne olacağını tahmin etsem de gidermiş oldum. Filmde oynayan bütün başrol kadın oyunuculara hasta oluyorum. Hepsi bir arada(storm, mystique,jean). Fakat artık biri yok

• BENİM GİBİ BU FİLME GİTMEYİ DÜŞNENLERE KISA BİLGİLER..
    "X-Men: The Last Stand"in yönetmenliği meselesi uzunca bir süre sinemaseverlerin gündemini meşgul etti çünkü seriyi kimin devralacağı bir yılan hikâyesine dönmüştü. Serinin son filmini, ilk iki filmde olduğu gibi Bryan Singer'in yöneteceği düşünülüyordu. Fakat planlandığı gibi olmadı ve Singer'a, onun çocukluk düşü Superman serisinin devam filmi "Superman Dönüyor" ("Superman Returns", 2006) önerilince, X-Men'in başı bir süre sahipsiz kaldı. Aslında Singer, X-Men'in son filmini de yönetmek istiyordu, fakat önceliği Superman'e ayırmıştı. X-Men'in yapımcı şirketi 20th Century Fox ise, Superman'in yapımcısı olan rakip şirket Warner Bros'a kaçan Singer'ın sözleşmesini feshetti ve yeni yönetmen arayışına girişti. Devam filmi için bahsi geçen ilk isim "Buffy the Vampire Slayer"ın ve Angel'ın yaratıcısı ve bazı bölümlerinin yönetmeni olan Joss Whedon'du. Fakat bu haberlerinin çıkmasının ardından yönetmen koltuğuna, Guy Ritchie'nin yapımcısı olarak tanıdığımız ve son olarak "Bir Dilim Suç" ("Layer Cake", 2004) ile kamera arkasına geçen Matthew Vaughn'un getirileceği duyuruldu. Fakat çekimlerin başlamasına sayılı hafta kala, filmin çekimleri nedeniyle ailesinden ayrı kalmaktan korkarak İngiltere'den ayrılmak istemeyen Vaughn yönetmenlikten çekildi. Darbe üstüne darbe alan X-Men'in geleceği karanlık gibiydi. En nihayetinde yönetmenliğe getirilen isim Brett Ratner oldu. Kaderin bir cilvesi olsa gerek, Ratner "Superman Dönüyor"un yönetmenliği hususunda adı geçen biriydi. Mesele bununla da bitmiyor, Ratner aynı zamanda Singer'dan önce, X-Men'in ilk filmi için düşünülen bir adaydı. Yani denilebilir ki Ratner ve Singer çeşitli projeler nedeniyle karşı karşıya geldi. Fakat öyle görünüyor ki Ratner bu çeşit bir yarışta Singer'in gerisinde kaldı. Bu yönetmenler savaşını bir kenara bırakıp Ratner'in filmografisine baktığımızda, listede "Bitirim İkili" ("Rush Hour", 1998, 2001), "Kızıl Ejder" ("Red Dragon", 2002) ya da "Gün Batarken" ("After the Sunset", 2004) gibi, gişe filmlerinin yer aldığını görüyoruz. İlk başta mutantlar sonrasında da Superman vizyonda arz-ı endam edecek ve böylelikle süper kahramanların yanı sıra iki yönetmenin de mücadelesine tanık olacağız.

seriye yeni katılanlar

Wolverine'in yaraları çabucak iyileşiyor, Storm fırtınalar estiriyor, Magneto metala hükmediyor, Xavier insanların zihinlerinde gezinebiliyor, Mystique kılıktan kılığa girebiliyor... Peki, son filmde sıkça karşılaşacağımız karakterler, çizgi roman âleminde kim ve ne gibi özelliklere sahipler?

Angel: Asıl adı Warren Kenneth Worthington. Warren'ın kaderi, kürek kemiklerinden kanatlar çıkmaya başladığı gün değişti. Bu kanatlar sayesinde uçabiliyordu ve küçükken kaldığı okul yatakhanesinde çıkan yangında, diğer öğrencileri kurtararak kahraman payesini almaya hak kazandı. Warren'ın anatomisi uçmaya odaklı. Vücudu şişmanlamaya karşı doğal bir biçimde dirençli. Bunun yanı sıra Angel, başarılı bir işadamı ve dünyanın sayılı zenginlerinden biri.

Beast: Doğuştan anormal uzuvlarla dünyaya gelen Henry McCoy'a, çocukken sınıf arkadaşları tarafından verilen bir lakap 'beast', yani 'yaratık'. Beast, genetik bilimi, biyokimya ve çeşitli bilimsel alanlarda uzman. Yaptığı bilimsel deneyler sonucunda bulduğu bir iksiri kendi üzerinde denemesiyle birlikte vücudunda tüyler çıktı, dişleri büyüdü ve atletik becerileri gelişti. Mavi görünümü de bu bilimsel meraktan kalma.

Colossus: Rusya'nın bağrından kopan Piotr Rasputin, Xavier'ın kendisiyle iletişime geçmesiyle birlikte ABD'ye gelerek X-Men'e katıldı. Rasputin'in başlıca özelliği vücudunu organik çeliğe dönüştürebilmesi ve yaralanmalara karşı son derece dayanıklı olması. Bunların yanı sıra resim konusunda da son derece kabiliyetli.

Juggernaut: Gündelik yaşamında Cain Marko olarak bilinen Juggernaut aslında bir mutant değil. Fiziksel gücü, mistik bir metalden yapılma araçlarından kaynaklanıyor. Kaskı olmadığı sürece zihinsel saldırılara açık. Bununla birlikte Juggernaut'un X-Men evreninde ilginç bir geçmişi var: Juggernaut Xavier'ın üvey kardeşi. Küçük yaşta annesi kaybeden Marko'nun babası, Xavier'ın annesiyle evlenir ve öz oğlundan çok üvey oğluna ilgi gösterir. Bunu pek sindiremeyen Juggernaut da Xavier'e karşı içten içe bir kin besler.

Psylocke: Sivil hayattaki adı Betsy Braddock olan İngiliz asıllı Psylocke, karmaşık bir karakter. Tele kinetik güçleri var, dövüş sanatları konusunda usta ve pilotluk eğitimi almış.

Shadowcat: Takımın en genci olarak X-Men'e katılan Kitty Pryde vücudunu gayri maddi bir hale sokabiliyor; kendisini ve dokunduğu kimseleri katı maddelerin içerisinden geçirebiliyor; elektrikli araçların içinden geçtiği vakit onları bozuyor; havada da yürüyebiliyor.
    MSI B450 GAMING PLUS MAX B450 AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart ,AMD Ryzen™5 3600X Soket AM4 + Wraith Spire 3.8GHz 32MB 95W 7nm İşlemci ,Adata XPG Spectrix D41 16GB (8x2GB) 3200MHz DDR4 Ram AX4U320038G16A-DR41 ,Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör ,XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI , A4TECH BLOODY T60 MULTI-CORE GAMING MOUSE ( BATTLEFIELD 2 BAD COMPANY.. BATTLEFIELD 3 .. BATTLEFIELD 4 ..[TR] suleyman1970 )

• quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Biraz önce filmden geldim.

Ben beğendim açıkçası, gayet güzel olmuş.

Şimdi film hakkında ne yazsam spoiler e girecek o yüzden birşey yazmak istemiyorum.
    Fakat 150 milyon dolarlık bütçeyle çekildiğini belli eden bir film.
    Bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

süper o zaman ya belki bende giderim bu hafta ici

merakla bekliyodum zaten

• güzel filmdi kesinlikle. vakit nası geçti anlamadım keşke daha uzun olsaydı. sinir olduğum 1-2 bişe var ama. o kadar baba karakterler öldü filmin devamı olsa bile bu karakterler olmadan ne kadar ii olur. ayrıca filme o kadar çok arakter koymuşlarki hiçbiri için yeterince vakit kalmamış. ama kesinlikle seyredilir bi film. bi de mystique ölmedi ki biri öldü yazmış o da en sevdiğim karakterlrden geri dönsün 4,5,6 da çekilebilr ben seyrederim
    nasıl dir orası
  • scottun gidici olduğunu anlamıştım daha filmin trailerdan ,ama doktoru tahmin edememiştim ve kızında. Ama Wolverine nın filmdeki son sahnesindeki sonu van helsingdeki bir kareyi anımsattı. Film mükemmel. ben sinemada izlemedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kemalist_ -- 28 Mayıs 2006; 2:17:04 >

intel core2 E6600 2 ghz , 1 Gb Ram 800 mhz , Seagate 320 Gb Baracuda SataII/7200/16MB , Gigabyte P35-DS4 mainboard,Palit GF 8600 GT 256MB DDR3 Support DX10
  • arkadaşlar tv de izledim filmin devamı gelmiyecekmiş

Orjinalden alıntı: ibraxi

güyaaaa süper adam "mutantlar"
    ama pff diince oluyorlar NE anladık.
    gitcem valla mal. carrefour düşünüyom.
    nasıl dir orası

ben devamlı orada seyrediyorum, git iyidir orası

yapımcılar ve yönetmen inadına her açıklamada filmin devamını olmayacağını söylüyorlar ve bazı önemli karakterlerinde ölümü buna bir işaret olabilir,karakterlerin tek tek filmlerde oynayacağını söylüyorlar yanlış hatırlamıyorsam wolverin için böyle bir proje başlatılmıştı ama bence paranın yüzü tatlıdır sonu devama açık bırakılmış yinede

Bazen Sevinç Bazen Keder BEŞİKTAŞLI Olmak Yeter
  • Film iyi hoştuda bizim sinemanın arası garipti film 100 dk mı ne sürüyor 90 dk ilk yarısı diye verdiler 15 dk ara girdi 10 dk sonra film bitti

Ama güzeldi film gidin.
  • ARKADAŞLAR SİNEMADAN DAĞA YENİ GELDİM SICAĞI SICAĞINA YAZIYORUM FİLİM : GÜZEL HARCANAN PARAYA, EMEĞE DEĞMİŞ. BUNDAN ÖNCEKİ SERİLERİ GİBİ .. İMKANI OLAN SEYRETSİN PİŞMAN OLMAZ YAŞASIN ( XMEN-4 ) DİYORUM ŞİMDİDEN..
    MSI B450 GAMING PLUS MAX B450 AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart ,AMD Ryzen™5 3600X Soket AM4 + Wraith Spire 3.8GHz 32MB 95W 7nm İşlemci ,Adata XPG Spectrix D41 16GB (8x2GB) 3200MHz DDR4 Ram AX4U320038G16A-DR41 ,Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör ,XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI , A4TECH BLOODY T60 MULTI-CORE GAMING MOUSE ( BATTLEFIELD 2 BAD COMPANY.. BATTLEFIELD 3 .. BATTLEFIELD 4 ..[TR] suleyman1970 )
  • ben dün gittim. çok beğendiimmm
    hugh jackman
    Sana sataşan köpeklere karşılık vermeden yüzünü ters çevirdiğin de adam olmuşsun demektir.
  • wolverine her zaman önde olmalıdır
    ç r dünyası onun gibi sıradışı bir kahraman görmemiştir göremez de amam hem karizma hem süper yetenek hem de çok dugusal bir mutant
    yapımcılar da bunun farkındalar ve gördüğünüz gibi serinin her bölümünde ön plandadır öyle de olmalıdır

Torrent sitelerinde var ama sinemadan çekme görüntü berbat..
  • ben cuma günü gittim ne diyim bence çok güzeldi, iyi sahneler vardı değdi yani, korktupum gibi kötü çıkmadı filme sonradan gelen karakterler filmde basit gözüksede filmin çizgi roman kısmında epey özellikleri vardır heralde filmde hepsini yansıtamadılar tabi.
    bence o mutandların lideri biraz basit oldu o kadınada fazla güç vermişler ne öyle :D ama sonunda wolwerine iyi bbitiriyor filmi adamım sonuç güzel bir filmdi bu son filmdi heralde 4 ü 5 i çıkmaz daha bitti x man serisi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.