Şimdi Ara

X-Men 3 ten kesilen sahne ve Turkiyede cogu yerde yayınlanmayan önemli sonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: N. Flamel

quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

Yataktaki herhangi bir hasta,ancak Profosör o hastanın beynini kullanıyor,yani o hastayı kontrol ediyor.

şimdi hatırlamadığım bir sahnede profesör bir ekranda bunları gösteriyordu. Ekranın diğer tarafında bu sondaki doktorla hasta vardı. Hastanın bilinci olmadığından bahsediyordu. Hiç bilinci olmayan bir kişiye, sonradan bilinç eklemekten falan. Sanırım bu bilinç olarak kendini uygun gördü phoenix patlamasından sonra. Ayrıca ordaki bayan doktor doğru hatırlıyorsam profesörün eski eşi ya da sevgilisi gibi birşeydi çizgi romanda.

dogru hayırlıyorsun o kadın mutant genleri hakkında araştırma yapan bir bilim adamı aynı zamanda charles xavier yani prof-x in eski sevgilisi ve açıklaman dogru, profesor bitkisel yaşamdaki hastanın bilincine giriyor zaten ders verirken demişti; biz mutantlar bilinci kaybetmiş bitkisel hayattaki bir hastaya yeniden can verebiliriz falan diye.

• ya aslında kesme falan yok normalde sinemalarda yazılar çıktığı anda ekran kapatılır o anda filmin bittiği düşünülür ama bu amerikalılar olayı abartmışlardır taa 5 dakikalık jeneriğin sonuna böle ufak bi sahne koymuşlardır onuda hiç bir sinema beklemez geçen 5 dakikada salon çoktan boşalır bi sonraki seans için seyirci alınmak üzeredir bile. çok normal bişey bu......
  • Prof xavier bu yataktaki ben izledim dinledim bendeki dvd de var bence 4 gelicek gibi
  • ne oldu şimdi onca kahramanı öldürdüler sonra 4 nasıl gelecek nasıl olacak bu iş
    hadi profesör bu şekilde döndü diyelim ee sonra ....
  • çıkartılmış sahneler olabilir bunlar..ve adamın yüzü tam seçilemiyor..binlerce charleslı filmler var ben bir araştırayım arkadaşlara da soralım.ama youtubedaki kişilerin yorumuna göre de zaten başka bir filmden charles diyorlar..benim sinemadaki sonum magnetonun sahnesi sonra yazılar geldi daha sonra ne olcak ki?? ve sinemadan aşağı inerken de 1 dakika zaman geçiyor o arada da castten başka bir şey görmedim..
  • VCD de vardı bu 1. linkteki sahne!!
  • ben alt yazılı izlemiştim ve vardı sanırım bu sahneler..

x-man4 cekilcekmi arkadaşlar
  • Haa bu arada 2 . sahne ıcın sağol dostum cunku onu VCD versıyonunda koymadılar hakkatten cunku Judgment mı neydı o ilerde cocugun oldugu bınanın orayı yerle bır edıyodu zaten eger ta orda öldürmüş olsalardı sonu nasıl baglarlardı bılınmez
  • harbiden sinemada izledim bu 2. sahne yoktu oradada iyi oldu izledigim
  • x man 4 olacakmı bilmem ama imdb sitesinesine göre MAGNETO filmi çekilecek ve başrolde ian mackellen var yine isteyen bakabilir.

magneto (2009)

http://www.imdb.com/title/tt0499519/
  • bundan once Wolverine's Revenge var die biliorum.... sadece Wolverine i konu alan bir film....
  • Bencede arkadaşlar hasta yatağında yatan dayı prof x neden derseniz bence jean öldüğünde prof x zaten beyin adamıydı ya bi şekilde ölmedi jean de ölünce adam bi yerde geri kendini topladı ya da birleştirdi, ya da filmi en başa çekiyorlardır prof x in nasıl felç olduğuna ya da nasıl ekipi kurduğuna filan; ama volverinle demir kafanın döğüş sahneside güzel olmuşdu onuda koylalılardı bence
  • filmi adam gibi izleseydiniz arkadaşlar filmin içinde bir sahnede profesörüm bir gün zihinlerin komadaki bedenlere aktarılması üzerine bir konuşma yaptığını hatırlardınız... Evetttttttt... Neymiş sonunda izlediğimiz kişi yataktaki Profesör Xavier...
  • ya ben x-men'in son filmini izledim sadece ama karakterleri hakkında bilgiye yeterince sahibim romanında mı çizgi filminde mi ne apokalibs mi ne öyle bi yaratık vardı 4. filmi çekerlerse belki apokalibs'i konu alırlar
  • super yaa!! storm a bayılıyorum!!!
  • Juggernaut'a bak asdjasşldsauejasasdsadas
  • bundan sonraki filmer x-men başlıgı altında olmucak yani x-men serisinde oldugu gibi bir arada goremicegiz karakterleri, apokalipsin gelcegini sanmam, ama onslaught gelcek gibime geliyor ;) onslaught mu kim? merak ettiyseniz araştırın netten hehehe
  • ikinci video orjınal dvd de cıkırılmıs sahnelerde vardı sacma olmus bence ondan da cıkarmıslar saten ılk vıdeodaa PROFESÖR X olabılır bencedeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn12 -- 26 Ocak 2007; 9:52:55 >
  • sonunda magneto satranç oynuyodu karşısında kimse yoktu ama karşısıdaki charsın ruhu mu ne ?
  • yenisi çekilicekse onu bunu bilmem gambiti isterik.ama bu adamlar karizmayı hep wolverine'e vermişler
    gabiti koysalar bile sünepe bişi yapıp tepemi atırırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargaşa -- 26 Ocak 2007; 16:22:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.